![]() |
Sagopa Kajmer - Kolaysa Anlat |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Sagopa Kajmer - Kolaysa Anlatİçinde çürüdüğüm odama ket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT! Yürüyüşü paytak paytak farları yak karşıya geçmeye çalışıyor çaylak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() ya özellikle nakarat kısmına bayılıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() bnde bayılıorum ![]() ![]() bn tşk ederm cnm :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|