![]() |
Sensizlik Fakültesi. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Sensizlik Fakültesi.Girmek için ne sınav gerekli, ne lise diploması, ne de ikamet belgesi ![]() Tek bir şartı var bu fakültenin SENsizliğin ertesi ![]() Gittiği an başlıyor ve nefes aldığın sürece devam ediyor ![]() ![]() ![]() Bu fakülteye girene çok rastladım da mezun olana hiç rastlamadım daha, yaşamım boyunca ![]() Dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip, en büyük fakültesi ![]() Adresi belli değil ![]() ![]() Derslere devam mecburiyetin yok ama mecbur kalırsın tüm dersleri görmeye ![]() ![]() En zor ders ilk girdiğindedir ![]() Üstelik de gece dersi ![]() "İLK SENSİZ GECELER" yani ![]() Uyuyamazsın, uyuduğunda ansızın uyanıp sabahı sabah edersin, yarın asılacağını bilen bir mahkum misali ![]() Ve ilk öğrendiğin en uzun gecenin 21 aralık değil, 21 SENsiz gece olduğudur ![]() Duşta,yemekte, otobüste, yolda, evde, işte, cafede, kalabalıkta yalnız kaldığında, uyurken, içerken, ibadet ederken her saniye devam eder dersler ![]() ![]() Kaçmayı denersin bir süre ![]() ![]() ![]() Rektör de profesör de öğrenci de sensin ![]() - Yoklama yaparsın bazen ![]() - YALNIZLIK!!! - Burada hocam ![]() - Aferin, bak en azimli sen çıktın ![]() ![]() Zamanla azalır, hafifler acılar ![]() Her gece "UNUTTUM" diye bağırırsın öfkeyle karışık ![]() "YETER YETER" diye yankılanır sesin sessizlikte ![]() Bazen günlerce hiç aklına gelmez ![]() Tam tamam mezun oldum dersin, bir şiir, bir şarkı, bir roman, bir mekan hatırlatır seni, anlarsın devam ediyor dersler, yer SENSİZLİK FAKÜLTESİ; Düşünürsün zamanla bilinçlendikçe ![]() ![]() ![]() ![]() Buyrun sensizlik fakültesi diye açmak istersin sessizce ![]() Ama arayan hep sensizliktir ![]() Dönecek dersin gelecek ve vereceğim bitirme tezimi mezun olacağım bir gün ve bu hayallerle ana dersleri görmeye başlarsın ![]() 1-gurur 2-dönse bile eskisi gibi olur muyuz 3-intikam 4-neden girdim bu fakülteye !!!!!!! dersler uzar geceler daha da uzar ![]() Anlamaya çalıştıkların anlamlandırmaya çalıştıkların unuttum sanıp ertelediğin gerçekler, anlamsız gerekçeler, uykusuz gecelerr30; Bir gece bir bakmışsın her gece derslerde bir ben, bir ben ve bir ben daha ![]() Tartışmaların başlar, bir kızarsın bir gülersin, bir ağlarsın karşılıklı ![]() Bilirsin yalnız olduğunu yine de daha bir koyulaşır sohbetleriniz ![]() Ve nihayet ilk sınavın ![]() BİR ŞİZOFREN OLARAK YAŞAMAYI NASIL ÖĞRENEBİLİRSİN??? Öyle ya bir ben, yalnız kalabalıklarda ![]() Öyle bir ben sendeki beni kurtarmaya çabalamakta ![]() Bir ben sen sandığı vücutlarda ![]() Dedim ya mezun olanı görmedim, zaten mezun olunacak bir fakültede değil ![]() Tek bildiğim bu okulun öğrencisinin çok olduğu ![]() Sakın bu fakülteyi merak etmeyin, bir gün olurda girerseniz çekip gitmeyi de boşuna denemeyin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() çoooooooook güzel yaa her satırı tanıdık geliyor malesef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Zamanla azalır, hafifler acılar ![]() Her gece "UNUTTUM" diye bağırırsın öfkeyle karışık ![]() "YETER YETER" diye yankılanır sesin sessizlikte ![]() Bazen günlerce hiç aklına gelmez ![]() Tam tamam mezun oldum dersin, bir şiir, bir şarkı, bir roman, bir mekan hatırlatır seni, anlarsın devam ediyor dersler, yer SENSİZLİK FAKÜLTESİ; ~~ Yazı gerçekleri yansıtıyor "gerçekten" unutmak kolay değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() Uyuyamazsın, uyuduğunda ansızın uyanıp sabahı sabah edersin, yarın asılacağını bilen bir mahkum misali ![]() Ve ilk öğrendiğin en uzun gecenin 21 aralık değil, 21 SENsiz gece olduğudur ![]() Duşta,yemekte, otobüste, yolda, evde, işte, cafede, kalabalıkta yalnız kaldığında, uyurken, içerken, ibadet ederken her saniye devam eder dersler ![]() ![]() Kaçmayı denersin bir süre ![]() ![]() ![]() Rektör de profesör de öğrenci de sensin ![]() Fazla Yoruma Ne Hacet ![]() ![]() ![]() sağol rahatsızım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
vili
|
![]() ''Girmek için ne sınav gerekli, ne lise diploması, ne de ikamet belgesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
black_R-O-S-E
|
![]() gerçekten çok güselmişş ![]() ![]() ![]()
![]() |
|