Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
air, materials, program, target

Air Target Materials Program

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Air Target Materials Program

* 1HAVA HEDEFİ MALZEME PROGRAMI:Orta ve büyük ölçekli hedef malzemelerinin ve uzun menzil desteğindeki ilgili maddelerin üretimi birleştirilmiş ve tayin edilmiş komutanlıkların, askeri bölümlerin ve katılan müttefiklerin dünya çapındaki gereksinimleri için tesis edilen bir Amerikan Savunma Bakanlığı programıdır Bu program savunma istihbaratı teşkilatının yönetim kontrolü altında bulunmakta olup, üretim ve örtü gereksinimlerinin belirlenmesini, ürünlerin standardizasyonunu, üretim önceliklerinin ve programlarının tespitini ve hava hedefine dair malzeme kalemlerinin ve ilgili ürünlerin üretimini, dağıtımını, depolanmasını, feragat edilmesini/değiştirilmesini ihtiva etmektedir
English Related Words* a breath of fresh air
* a language encouraging program hierarchy
* aachen-merzbruck military air base
* abilene dyess air force base
* ablating materials
* abort a program
* abu dhabi dhafra air force base
* academic program
* accounting program
* acquisition program
* action program
* active air defense
* active program
* actual target
* adak island - adak naval air station

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com