![]() |
:))))))Süper Bir Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() :))))))Süper Bir FıkraRoger agir sartlar altinda çalisan bir isçidir ![]() voleybol oynamaktadir ![]() kulübüne ***ürmeye karar verir ![]() ![]() bodyguard : - Hey Roger ![]() ![]() - Daha önce buraya gelmis miydin? - Hayir o adami bowlingten taniyorum ![]() Içeri girerler ve bir masaya otururlar ![]() - Iyi aksamlar Roger ![]() ![]() ![]() Karisi : - Bana bak sen buraya daha önce geldin degil mi? - Ne alakasi var? Voleyboldan tanirim onu bir iki tek içmisligimiz var ![]() ![]() Karisi pek tatmin olmamistir, derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir ve : - Selam Roger, yine özel masa sovundan mi istersin? Karisi hisimla yerinden kalkar ve kulübü terk eder, bir taksiye biner, taksi kalkmadan Roger da biner ![]() ![]() - Bu geceki cok suratsizmis Roger ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:süper ya çok hoş teşekkürler
![]() |
Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra |
![]() |
![]() |
#4 |
ogzhn
|
![]() Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra:sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_smile:cok beyendım emeyıne saglık kardes |
![]() |
![]() |
|