Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Hayvanlar Alemi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynalı, balıkçılara, sazan, özel

Balıkçılara Özel Aynalı Sazan:)

Eski 09-28-2007   #1
puslu

Balıkçılara Özel Aynalı Sazan:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-28-2007   #2
Ergenekon

bildiğim aynalı sazan cinslerinden biraz farklı bu balık, kafa yapısı falan, bir sazan için gereğinden fazla büyümüş , tam azman
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-28-2007   #3
puslu

cinsini bilemem bu ismi ben koydum ama sülaleye yetecek büyüklükte maşallah (derya kuzusu) :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-28-2007   #4
Ergenekon

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
cinsini bilemem bu ismi ben koydum ama sülaleye yetecek büyüklükte maşallah (derya kuzusu) :)
cinsi doğru gerçekten aynalı sazan bu, sanırım japon cinsi bunlar, sen dere balığı sevmezsin ya bunlar lezzetli olur, ağırlamada falan yakınları, başka yemeğe eziyete gerek yok, pişirbalığı bir de salata yeter:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com