![]() |
Satranç Hakkında.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Satranç Hakkında..Eski zamanlarda Hint Imparatoru, satranc oyununu yaninda bir mektup ilehediye olarak Pers Imparatoruna gondermistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Walla bence oldukça zor bir oyun bir arkadaşım bana öğretmek istedi baktım çıldırma aşamasına geldi acıdım ona öğrenmekten vazgeçtim onun akıl sağlığı için :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Kim ne derse desin satrancın yerini ne tavla ne dama tutar ![]() Paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() "Walla bence oldukça zor bir oyun bir arkadaşım bana öğretmek istedi baktım çıldırma aşamasına geldi acıdım ona öğrenmekten vazgeçtim onun akıl sağlığı için :)" Eee şah havasız kaldı biraz hava alsın diye şahın piyonunu ve atını ön safa gezintiye yollarsan şah-mat olur:) Keşke hayat satranc kadar kolay olsaydı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
puslu
|
![]() iyide oyunun başından sonuna kadar köşede normal sılımış olması ![]() ![]() zeka oyunumu strateji oyunumu ben bilemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ergenekon
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() iyi ki bilmiyorum diyorsun en son en yüksek puan sana aitti şimdi o puana yaklaşan oldu mu bilmem, ben maağlupolduğuna hiç rastlamadım zaten biraz cesaret ister seni yenmek:) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bessraa
|
![]() gerceqten pratiq zeka greqtiren bi oyun ![]() ![]() ögrenmeq istemishtim we ögrendimm mutlluum ![]() ![]() tskkürller payllasım ichin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
puslu
|
![]() senin beygirlerine şimdi o yüzden kızıyorum zaten ![]() benim atlarımı yedin şimdi beygir koşturuyorsun karşımda:))) haksızlık bu:( |
![]() |
![]() |
|