Çalıntı Konu Diyalogları |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Çalıntı Konu Diyaloglarıa - konunun altına alıntı yazsana b - olmaz yazmam nerde alıntı, orda buluntu a - hı? b - ya tamam :Green_Colorz_PDT_21 a -alıntı değil ödünçü b -hı? ben bile inanmadım :Green_Colorz_PDT_01 a* iyide arkadaşım benim diyaloglarım onlar b- allaşkına şu üç günlük dünyada senin benim kavgasımı yapıcaz hem zaten hepimiz kardeş deilmiyiz adem evladıyız hepimiz bu aidiyet duygusunu terk etmeliyiz artık :Green_Colorz_PDT_07 a* pardon arkadaşım :Green_Colorz_PDT_21 a-bu konu kalıntıdır :Green_Colorz_PDT_06 b+ alıntı olcaktı o di mi a- hayır çok eski bir konu bu 1 yıl önce açıldı :Green_Colorz_PDT_06 :Green_Colorz_PDT_06 _alıntıdır +napalım ? başın göğe erdimi :Green_Colorz_PDT_10 a- süper yaa nası yazıyosun bu diyalogları b- çok kolay a- banada öğretirmisin? b- sağ click kopyala,sonra yapıştır :Green_Colorz_PDT_07 :Green_Colorz_PDT_06 a- Alıntı yazana oğlum b +Alıntı diilki abi çalıntı :Green_Colorz_PDT_34 a-ahahahahaha çok güldüm bu diyaloglara b-sağol a-çok komiksin sen eline emeğine sağlık b-sağol a-ne güzel çalıyosun sen konuları bakayım ![]() altına alıntıdır yazsaydın ya :Green_Colorz_PDT_01 b-sağol :Green_Colorz_PDT_01 -abi konu çok güzel de keşke altına alıntı yazsaydın -neden? yazmak zorunda değilim ki -emeğe saygın olsun biraz! -işçi partisine üyeyim ben -off bi git :Green_Colorz_PDT_37 -çok komik olmuş diyalog -sağol abi de alıntı -zaten hiç gülmemiştim (Bu Arada Alıntı) |
|
|
|
#3 |
|
virüs
|
a-bu konu kalıntıdır :Green_Colorz_PDT_06 b+ alıntı olcaktı o di mi a- hayır çok eski bir konu bu 1 yıl önce açıldı :Green_Colorz_PDT_06 :))) teşekkürler puslu |
|
|
|
#4 |
|
RaHaTSiZ
|
a- Alıntı yazana oğlum b +Alıntı diilki abi çalıntı ~~ :)) Güzel olmuş Teşekkürler :D ~~
|
|
|
|
#7 |
|
efobedo
|
çok komik olmuş :D
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|