![]() |
Murat Yılmaz Yıldırım & Murat Çelik |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Murat Yılmaz Yıldırım & Murat ÇelikMurat Yılmazyıldırım Biyografi : Düşsel bir dünyanın kapısından içeri girdiğimde 09 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sırasıyla şimdiye kadar çıkan albümler: Düş Sokağı Sakinleri: Düş Sokağı (1993 - Eylül – Piccatura) Yasadıkça (1997 – Şubat - EMI) Üç (1999 - Kasım - EMI) Solo albümler : Aşk-ı Alem (1996 - Naz) (Bu albüm henüz çıkmadı) Yelkenin Gözyaşları (1998 – Ocak - Ada) Kırık Yelken (2000 – Ada) Cennet (2002 – Şubat - EMI-KENT) Büyü (2003 – Ekim - EMI-KENT) Kara Aşka Beyaz Göndermeler (2004) Gözyaşı Ağacı (2005) 0 Derecede Aşk Başkadır (2007) Bir de henüz basıma girmeyen, yurtdışı için otantik tarzda hazırladığım 8'li albüm serim var ![]() Ayrıca Kent Ozanları adi altında çıkarılan karma albüme çeşitli sanatçılarla birlikte ben de kendime ait olan bir parçayla konuk oldum ![]() Okullu yıllarım beni Beyazıt İlkokulu’ ndan Bakırköy Yavuzevler İlkokulu’ na, oradan Bakırköy Şekerevler Ortaokulu’ na oradan da Bakırköy Lisesine en son olarak da Kadiköy Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümüne kadar sürükledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanı şu güzel dünyanın altın tepsisi içinde yerli yerinde ve doğruca kullanmak, beni gitmek istediğim bu yolda mutlu ve huzurlu kılıyor ![]() ![]() ![]() Lirik melodilerle sarmalanmış akustik tınılar bütünüdür Kırık Yelken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Murat Çelik Biyografi : 4 Mart 1965'te Bakırköy'de dünyaya geldi düşlerimizin tutsak kahramanı ![]() ![]() ![]() Müzikal anlamda 1993 yılında Düş Sokağı Sakinleri grubunu Murat Yılmazyıldırım ile birlikte kurarak profosyenellige adım attı ![]() Futbolcu olacaktım, sakatlanınca istanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdim ![]() ![]() ![]() ![]() 1965'ten beri yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı Düş Sokağı Sakinleriyle paylaşmaktayım ![]() ![]() ![]() Müziğe "Düş Sokağı Sakinleri" adlı müzik grubunun üyesi olarak değil bizzat kurucusu olarak başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() her ne kadar sesinden hoşlanmasamsa söylediği şarkıların sözleri çok etkileyici ![]() ![]() sayende biraz bilgi de edindik rahatsız;)teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Murat Yılmaz Yıldırım & Murat Çelik |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Murat Yılmaz Yıldırım & Murat Çelik2sinide çok seviyorum:iconsiritik:
![]() |
Cevap : Murat Yılmaz Yıldırım & Murat Çelik |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Murat Yılmaz Yıldırım & Murat Çelikikisinide tabiri caizse bayıla bayıla dinliyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
|