![]() |
Kadın + Gözyaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
okaliptus
|
Kadın + GözyaşıKüçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?" "Çünkü ben kadınım ![]() ![]() "Anlamadım!" dedi çocuk ![]() "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi ![]() Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu ![]() "Bütün kadınlarsebepsiz ağlayabilen yapıdadır"oldu ![]() Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() ![]() "Allahım!" dedi, "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah: "Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamınağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarınınnankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim ![]() ![]() ![]() Tamamen kendilerinin sahip oldukları,ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu,ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okaliptus
|
![]() ben teşekkür ediyorum arkadaşlar :) vakit ayırıp okudugunuz için ve güzel yorumlarınız için :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
black_R-O-S-E
|
![]() çok etkileyicii bi yazı olmuşş çok teşekkürlerr ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
angelesdream
|
![]() Kadınları ve onların yönlerini incelikle anlatan çok hoş bir yazı ![]() eline sağlık okaliptus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
okaliptus
|
![]() ben teşekkür ediyorum sevgili arkadaslar vaktinizi ayırıp okudugnnuz ve yorum yaptıgınız için :) |
![]() |
![]() |
|