Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
devri, doğan

2. Doğan devri

Eski 09-08-2006   #1
[KAPLAN]

2. Doğan devri

Başarısız sonuçların ardından yönetimi suçlayan açıklamalar yapan Lazaroni'nin sözleşmesi feshedildi Trabzonspor, Ziya Doğan ile anlaştı

Bordo-Mavili takımda Beşiktaş maçı öncesinde radikal bir karar alındı; Lazaroni gitti, Ziya Doğan geldi

Son bir şans tanınmadı

Beklenen oldu ve Trabzonspor’da Lazaroni devri son buldu Büyük umutlarla sezon başında göreve getirilen ve kariyerinde ilk kez 2+1 yıllık sözleşmeye ‘evet’ diyen Brezilyalı hocanın ikinci Türkiye macerası kısa sürdü İşbaşı yapar yapmaz transfer listesini yönetime sunan ve isteklerinin gerçekleşmemesi üzerine sık sık yönetimi eleştiren Lazaroni ile yollar dün resmen ayrıldı Bordo-Mavili takımın sezona kötü girmesi ve özellikle de beklenen futbolun haftalar geçmesine rağmen sergilenememesi deneyimli çalıştırıcının sonunu hazırlayan etkenlerden biri oldu

Kurmayları ‘Gitsin’ dedi
Fakat Lazaroni’nin biletinin kesilmesinin en büyük sebebi şüphesiz, geçtiğimiz hafta FANATİK’e yaptığı açıklamalar oldu Gazetemize verdiği röportajda özellikle transferde izlenen politikayı eleştiren Karadeniz ekibinin patronunun, “Verilen sözler tutulmadı Musampa nereden çıktı?” ifadeleri birçok yöneticiyi rahatsız etti Başkan Nuri Albayrak, her ne kadar, “4 haftada hoca değiştirmek olmaz En azından Beşiktaş ve Osasuna maçlarını bekleyelim” dediyse de ekibinin önemli isimlerinden gelen baskılara daha fazla dayanamadı

‘Buraya kadar hocam‘
Ve önceki gece yapılan son yönetim kurulu toplantısında Lazaroni’nin kaderi oylamaya sunuldu Brezilyalı’nın transferde başrolü oynayan isimler olan Başkan Nuri Albayrak ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, ‘son bir şans daha verelim’ yönünde fikir beyan etti ama diğer üyelerin baskısı neticesinde Lazaroni’ye ‘buraya kadar’ dendi Yakın vadede Süper Lig’de Beşiktaş ve UEFA Kupası’nda Osasuna ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu zorlu mücadelelere artık yeni teknik adamıyla hazırlanacak

‘İşin yarım kalmıştı’
Lazaroni ile ipleri koparan Trabzonspor Yönetimi, bir süredir gündeminde olan ‘b planını’ hemen devreye soktu Brezilyalı teknik adamdan sonra Trabzonspor’u yakından tanıyan ve futbolcuların da sevdiği bir isme emanet etmek için harekete geçti Akla gelen ilk isim de Ziya Doğan’dı 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında Bordo-Mavili ekipte görev yapıp oldukça başarılı bir performans sergileyen Doğan ile temaslar kısa sürede olumlu sonuç verdi Başkanın, “Senin bu kulüpte yarım kalmış bir işin var” sözleri Ziya Doğan’ın kararında etkili oldu

‘Yuvaya geri döndüm’
Rakamları açıklanmasa da ekonomik anlamda da anlaşma sağlandıktan sonra Ziya Doğan, dün resmen Trabzonspor’un hocası oldu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Doğan, 2 yıllık mukavele imzaladı ve işbaşı yaptı Oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlenen ve “Yuvam diye nitelendirebileceğim bir kulübe geldim” ifadesini kullanan Bordo-Mavililer’in yeni patronu, “Çok yakından tanıdığım ve çok güzel günlerimin geçtiği Trabzonspor’a yeniden teknik adam olarak hizmet verecek olmaktan dolayı gururluyum” açıklamasını yaptı

Camiadan destek istedi
Karadeniz ekibini en kısa zamanda istenen seviyeye taşımak için elinden geleni yapacağını anlatan Doğan, şöyle devam etti: “Fizik kondisyon eksiği beni endişelendiriyor Bunu kısa sürede aşmalıyız Özellikle bu sene beklentilerin büyük olduğunun farkındayım Önümüzde kritik bir süreç var Hem Süper Lig’de hem de UEFA’da önemli maçlar oynayacağız Kadroyu biliyorum, oyuncuları tanıyorum Bu da önemli bir avantaj Hepsi profesyonel ve tecrübeli isimler Bu tip gelişmelerden olumsuz etkileneceklerini sanmıyorum Bu süreçte camianın her ferdinin desteğine ihtiyacımız var

Ziya Doğan’ın karnesi çok iyi
Trabzonspor’da 2003-04 sezonunun 20 haftasında göreve başlayan Ziya Doğan, 2004-05 döneminin 14 haftasına kadar takımın başında kaldı Deplasmanda 1-1 sonuçlanan Konya maçının ardından istifa eden deneyimli hoca, ayrılık gerekçesini ise açıklamamıştı Bu süreçte takımının başında 29 maça çıkan Doğan, 21 galibiyet 3 mağlubiyet aldı, 5 kez de beraberlikle yetindi Bordo-Mavili takımdan ayrılan Lazaroni ise 4 lig maçında 1 galibiyet 1 beraberlik 2 de yenilgi aldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com