![]() |
Bu Romanda Biter Belki Birazdan!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Bu Romanda Biter Belki Birazdan!..![]() Zoruma gideni icime attim Bitmesin diye bu büyü ![]() ![]() ![]() yüzüne vurmadim hatalarini Seni bagrima bastim ![]() ![]() Bile ![]() ![]() Ayrilamadim ![]() ![]() Biz Kirlendik ![]() ![]() Sana da, banada eller dokundu Azar ![]() ![]() Gitmelerin korkutmuyor artik beni Kokunu sök duvarlardan! Bütün esyalarini topla! Kapiyi hizli carp kararli olsun! Yalin ayak kaldi bir sevdam daha Kederim bana ders olsun ![]() ![]() ![]() Bu nasil ayrilik ![]() ![]() Bu nasil veda ![]() ![]() Gözlerin kal diyor ![]() ![]() ![]() Bakisin anahtar ![]() ![]() Ellerin ac diyor ![]() ![]() Gidersen ![]() ![]() Kalirsan ![]() ![]() Cözemedim seni cözemedim ![]() ![]() Gözlerin kal diyor ![]() ![]() ![]() Ayrilik dönüsü olmayan bir nehir Yalnizlik yikilmis bombos bir sehir Kac sevda ![]() ![]() Gözyasin kal diyor ![]() ![]() Duvardan insin mi resimlerimiz ![]() ![]() Yabanci olsun mu isimlerimiz ![]() ![]() Ya o dopdolu gecelerimiz ![]() ![]() Anilar kal diyor ![]() ![]() ![]() Bu romanda biter belki birazdan Ne asklar yikildi gururdan ![]() ![]() Agliyor besteler yine hicazdan Sarkilar kal diyor ![]() ![]() Yine yokusa sürüyorsun herseyi ![]() ![]() ![]() Yine kandiriyorsun beni ![]() ![]() ![]() Ama unutma bu son sansimiz ![]() ![]() ![]() Seni unutmak icin son defa özlüyorum ![]() ![]() ![]()
|