Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!Kelebeğin kırılgan kanatları gibi yüreğim ![]() Zaman öyle sıkılgan ve yavaş atıyor ki, tek derdim gitmek Günlerin aynılığına bir deva bulmaya da yok mecalim ![]() Beklemek, o yitik güne çizgi çekip beklemek ![]() Çaresizce dolanmak odanın orta yerinde ![]() Her tıkırtıyı sen sanmak ![]() Kaç bakışta aradım seni ![]() İkinci el sevdalarda kaç kez burkulup yalpaladım bir bilsen ![]() Kaç, söyle ve kaçma ![]() : Bu gidiş ve bitiş tekrarı kaldırmaz sevgili ![]() Sen, asla gitmeyeceğini iliştirdin ya hani satırlarına ![]() Hatırla, hadi hatırla ![]() Hayır! Ben, gitme diye uydurmuyorum bunları ![]() Kitaplarımın arasında tüm sözlerin, hatta işte g ö s t e r e b i l i r i m Lütfen çarpma kapıyı, o tok ses yüzüme yalnızlığımı haykırıyor ![]() Hayatım! Efendim de, lütfen gitmemiş ol ![]() Ben, ben ![]() Evet sensizim Ve sen, ahh sen Kokumun üzerine kaç ten giyindin ![]() :
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!Emeğine sağlık canım teşekkürler
|
|
#3 |
|
bbk
|
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!yüreğine sağlık suskun çok güzel bi şiir ![]() teşekkürler
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye! |
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!ben teşekkü edrim arkadaşlar:) |
|
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye! |
|
|
#5 |
|
tubam.26
|
Cevap : Söyle Sen Gideresen Ne Kalır Geriye!payşlaşımiçin teşekkürler bnce geriye kocaman bi hiç kalır
|
|
|
|