![]() |
Iş Başvurusu Dialoglari |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Iş Başvurusu DialoglariİŞ BAŞVURUSU DİALOGLARI İşveren:Okulunuz gayet iyi peki ortalamanız neden 2,5? Aday :Ben hayatımı derslere adamadım ![]() ![]() ![]() İşveren:Sürttüm diyosun yani Aday:Evet sürttüm ![]() İşveren:Peki şirketimize neler katabilirsin? Aday:Neşe katarım ![]() ![]() ![]() İşveren:Bana biraz kendinizden bahsedermisiniz? Aday:Muhafazakarım İşveren:Nasıl yani?Bir erkekle akşam yemegine çıkarım ama elini tutmam ,gibi mi? Aday:Hayır bir erkekler her şeyi yapabilirim ama her erkekle olmaz ![]() ![]() ![]() İşveren:Anlıyorum İşveren:Sayın X cv nizden anladıgım kadarıyla bir kaç yılda bir iş degiştiriyosunuz ![]() Aday:Parası fazla geldi;ayrıca rahat bana batar ve yıllardır sizin gibi mükemmel bir müdür arayışındayım ![]() İşveren:Bu durumda sizinle iyi anlaşıcagımızı düşünüyorum ![]() Aday:Ne iş olsa yaparım efendim ![]() İşveren:fark ettim Personel Genel Müdür Yardımcısı mülakata katılır ![]() ![]() ![]() ![]() GMY:Çocuk yapmayı düşünüyormusunuz malum bayansınız ![]() Aday:Hayır düşünmüyorum GMY:Malum bayansınız istersiniz bi ara! Aday:eşimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi GMY:Olur mu?Hayatın neşe kaynagıdır onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aday:Beyefendi oldu olacak sevişelim ,üreyelim,bitsin bu mülakat isterseniz ![]() ![]() ![]() İşveren:Sana ne kadar güvenebiliriz? Aday:Ne kadar para vereceksiniz? İşveren :Bu şirkete ne katacaksın? Aday:Birbirine katacam ![]() ![]() ![]() İşveren:Şu aralar en çok hangi şarkıları dinliyorsunuz? Aday:Niye söyletecekmisiniz? İşveren:Kız arkadaşınız varmı? Aday:Yakın zaman da ayrıldım ama isterseniz bulurum birtane İşveren:Çalışma arkadaşlarınızda aradıgınız özellikler nelerdir? Aday:Adam olsunlar önce!! İşveren:En sewmediginiz özelligiz?yada arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar? Aday:Şerefffsizimdir!!! İşveren:Kendinizde en sewmediginiz özelliginiz ne? Aday:İş görüşmelerinde amaçsız formalite sorularını sormakta ısrar eden kişilere karşı ters harekette bulunmam ![]() İşveren:Anlıyorum Aday:Pek sanmıyorum göstermem gerekiyor İşveren:Vardiyalı çalışabilirmisiniz? Aday:Evet ama sadece gündüz vardiyasında çalışmak istiyorum İşveren:En güçlü yanınız? Aday:Kodummu oturturum İşveren:Pardon anlayamadım !!! Aday:Yani tuttugumu koparırım demek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|