:))))))))))) |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
:)))))))))))Birgün kaplan uyandıgında kendini çok güçlü hissetmiş hatta öle güçlü hissetmişki küçük bir maymunu köşeye sıkıştırmış ve gürlemiş: ___Ormandaki hayvanların en güçlüsü kim? Ve zavallı tir tir titreyen maymun cevap vermiş: ___Sizsiniz tabi ki ;sizden güçlüsü yok! Kısa bir süre sonra kaplan,bir geyige rastlamış ve gürlemiş: ___Ormandaki hayvanların en güçlüsü ve büyüğü kim ? Geyik öyle çok korkuyomuş ki titreyerek: ___Eee seeeyyy siz tabiki efendimmm Ormandaki hayvanların en büyüğü ve güçlüsü sizsinizKaplan hızını almışken bi kenarda sessizce ot yiyen filin yanına yanaşmış ve en yüksek sesiyle; ___Ormandaki en güçlü hayvan kim ?demiş Fil hiç ses çıkarmadan hortumuyla kaplanı tuttugu gibi havaya kaldırmış yere vurmuş tekrar kaldırmış;kaplan portakal rengiyle kömür renkli bir hal alana kadar onu silkelemiş ve fırlatmış kaplan oldugu yerde dogrulmuş ve üstünün başının şöyle bi tozunu aldıktan sonra file bakmış ve____Yahu kardeşim anladık sorunun cevabını bilmiyosun da bu kadar kızmana gerek yokki ;demiş DOGRU CEVAP Küçük ali okula başladıgından beri hergün ögretmeni aysel hanıma gidip, ____''Ögretmenim,beni yanlış sınıfa koydunuz,benim yerim birinci sınıf deil;ablam 3 sınıfta ama bende en az onun kadar akıllıyım;hiç olmazsa beni 3 sınıfa alın diye''şikayet edermiş Bundan sıkılan aysel ögretmen bir gün aliyi alıp okul müdürünün yanına gidip olayı anlatmış Okul müdürü:____Peki çocugu bi imtihan edelim,yeri 3 sınıfsa o sınıfa koyalım demiş ve başlamış sorguya;____İki kere iki?Ali hemen ''dört'' demiş, ____Sekiz kere dokuz?Ali hemen ''yetmiş iki''demiş, ____Kaç mevsim var?Ali hemen ''dört''demiş, Bu sırada Aysel hoca: ''Bir kaç soruda ben sorayım izninizle ''demiş ve sormuş: ____Söyle bakalım Ali;ineklerde 4 tane ama bende2 tane var ;bu nedir? ____ Ali hemen ''ayak'' demiş; Aysel hoca sormuş: ____Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir? ____ Ali hemen '' cep'' demiş Bunun üzerine Aysel hoca müdüre dönüp tam 3 sınıfa koyalım diyecekken Müdür;Aysel hocanın sözünü kesmiş;____ Hocam ;bu çocugu 3 deil 5 sınıfa koyalım ,zira son iki suale ben dogru cevap veremedim ![]() ![]() ![]() MAFYA Mafya babası korumaya aldıgı müesseselerden haraçları toplamak için yeni bir tetikçi bulur Seçtigi adam sagır ve dilsizdir Baba,seçtigi adamın polisin eline geçerse fazla bişey anlatmasının mümkün olmayacagını düşünüyordu böylece![]() ![]() Baba birgün ödemelerin geciktiini fark etti ve tetikçiye adamlarını gönderdi Adamların sagır dilsizle anlaşmaları mümkün olmadı Bunun üzerine Baba tetikçiyi odasına aldırttı Birde işaret alfabesi bilen tercüman buldular![]() Tercüman işaretle sordu: ____Para nerde? ![]() ![]() Sagır dilsiz işaretle yanıt verdi: ____''Ne parası neden bahsettiginizi anlamıyorum Benim paradan haberim yokTercüman tercüme etti ____'Neden bahsettiginizi anlamıyormuş ![]() ![]() 'Baba 38ligini çekip tetikçinin başına dayadı ve bi daha sor dedi: Tercüman işaretle sodu, ___Para nerde? Sagır dilsiz işaretle cevap verdi: ''Central Parkta;Batı 78 caddeye açılan kapıdan girince soldan 3 agacın kovugunda 100 bin dolar var''Baba öfkeyle gürledi: ___Ne dedi? Tercüman yanıtladı: ''Dediki hala neden bahsettiginizi anlamıyormuş;ayrıca o tetige basacak cesaretiniz yokmuş ![]() ![]() !GEMİ Alman ;Temele demişki: ___Bana çelik getir sana gemi yapayım ![]() ![]() !Temel de : ___Bana kızkardeşini cetir;sana mürettebatını yapayum ![]() ![]() !
|
#4 |
|
RaHaTSiZ
|
~~her zamanki gißi yine TemeL yine TemeL hep temeL :)) saoL payLAsım icin tatia~~ |
|
|
|