Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

:)))))))))))

Eski 09-07-2006   #1
tatia27

:)))))))))))

Birgün kaplan uyandıgında kendini çok güçlü hissetmiş hatta öle güçlü hissetmişki küçük bir maymunu köşeye sıkıştırmış ve gürlemiş:
___Ormandaki hayvanların en güçlüsü kim?
Ve zavallı tir tir titreyen maymun cevap vermiş:
___Sizsiniz tabi ki ;sizden güçlüsü yok!
Kısa bir süre sonra kaplan,bir geyige rastlamış ve gürlemiş:
___Ormandaki hayvanların en güçlüsü ve büyüğü kim ?
Geyik öyle çok korkuyomuş ki titreyerek:
___Eee seeeyyy siz tabiki efendimmmOrmandaki hayvanların en büyüğü ve güçlüsü sizsiniz
Kaplan hızını almışken bi kenarda sessizce ot yiyen filin yanına yanaşmış ve en yüksek sesiyle;
___Ormandaki en güçlü hayvan kim ?demiş
Fil hiç ses çıkarmadan hortumuyla kaplanı tuttugu gibi havaya kaldırmış yere vurmuş tekrar kaldırmış;kaplan portakal rengiyle kömür renkli bir hal alana kadar onu silkelemiş ve fırlatmışkaplan oldugu yerde dogrulmuş ve üstünün başının şöyle bi tozunu aldıktan sonra file bakmış ve
____Yahu kardeşim anladık sorunun cevabını bilmiyosun da bu kadar kızmana gerek yokki ;demiş

DOGRU CEVAP
Küçük ali okula başladıgından beri hergün ögretmeni aysel hanıma gidip,
____''Ögretmenim,beni yanlış sınıfa koydunuz,benim yerim birinci sınıf deil;ablam 3 sınıfta ama bende en az onun kadar akıllıyım;hiç olmazsa beni 3 sınıfa alın diye''şikayet edermişBundan sıkılan aysel ögretmen bir gün aliyi alıp okul müdürünün yanına gidip olayı anlatmışOkul müdürü:
____Peki çocugu bi imtihan edelim,yeri 3 sınıfsa o sınıfa koyalım demiş ve başlamış sorguya;
____İki kere iki?Ali hemen ''dört'' demiş,
____Sekiz kere dokuz?Ali hemen ''yetmiş iki''demiş,
____Kaç mevsim var?Ali hemen ''dört''demiş,
Bu sırada Aysel hoca: ''Bir kaç soruda ben sorayım izninizle ''demiş ve sormuş:
____Söyle bakalım Ali;ineklerde 4 tane ama bende2 tane var ;bu nedir?
____ Ali hemen ''ayak'' demiş;
Aysel hoca sormuş:
____Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?
____ Ali hemen '' cep'' demişBunun üzerine Aysel hoca müdüre dönüp tam 3 sınıfa koyalım diyecekken Müdür;Aysel hocanın sözünü kesmiş;
____ Hocam ;bu çocugu 3 deil 5 sınıfa koyalım ,zira son iki suale ben dogru cevap veremedim

MAFYA

Mafya babası korumaya aldıgı müesseselerden haraçları toplamak için yeni bir tetikçi bulurSeçtigi adam sagır ve dilsizdirBaba,seçtigi adamın polisin eline geçerse fazla bişey anlatmasının mümkün olmayacagını düşünüyordu böyleceBaba birgün ödemelerin geciktiini fark etti ve tetikçiye adamlarını gönderdiAdamların sagır dilsizle anlaşmaları mümkün olmadıBunun üzerine Baba tetikçiyi odasına aldırttıBirde işaret alfabesi bilen tercüman buldular
Tercüman işaretle sordu:
____Para nerde?
Sagır dilsiz işaretle yanıt verdi:
____''Ne parası neden bahsettiginizi anlamıyorumBenim paradan haberim yok
Tercüman tercüme etti
____'Neden bahsettiginizi anlamıyormuş'
Baba 38ligini çekip tetikçinin başına dayadı ve bi daha sor dedi:
Tercüman işaretle sodu,
___Para nerde?
Sagır dilsiz işaretle cevap verdi:
''Central Parkta;Batı 78 caddeye açılan kapıdan girince soldan 3 agacın kovugunda 100 bin dolar var''
Baba öfkeyle gürledi:
___Ne dedi?
Tercüman yanıtladı:
''Dediki hala neden bahsettiginizi anlamıyormuş;ayrıca o tetige basacak cesaretiniz yokmuş!

GEMİ

Alman ;Temele demişki:
___Bana çelik getir sana gemi yapayım !

Temel de :
___Bana kızkardeşini cetir;sana mürettebatını yapayum !

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-08-2006   #2
stubborn

1 si ve MAFYA çok süperdi rofl rofl
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-23-2007   #3
rebellious23

güzelmiş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-30-2007   #4
RaHaTSiZ

~~her zamanki gißi yine TemeL yine TemeL hep temeL :)) saoL payLAsım icin tatia~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-07-2007   #5
ErGENEKON_GS_48

Süper yaffEywallah Kardes

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com