Son Gidişim!!! |
|
|
#1 |
|
mate
|
Son Gidişim!!!Son gidişim!!! Sana uğurlar olsun Ben gidiyorum,sen uğurlamasan da ![]() ![]() canın sağolsun!!!Ellerimi uzattım;tutar gibiydin Tutmamıştın oysa,ben ![]() ![]() yanlış anlamışımTüm yanlışları anlatmalıysın oysa ![]() ![]() yapmadınBana bir özür bile yeterdi oysa ![]() ![]() o da çok geldi sanaBu son gidişimdir,haberin ola ![]() ![]() !''Gel'' deme bana,sakın ![]() ![]() ![]() Onca uğraşlarım,çabalarım sonunda,son demindeyim içimdeki hezimetinin ![]() Gözlerimde nemden eser yok bu kez,acıya alışmak bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() Belki değiştirebilirdik beraber bu kötü kaderi Herşey bir anda toz pembe olabilirdi,yada deniz daha mavi ,güneş daha sıcak,hatta yıldızlar bile daha parlak olabilirdi![]() ![]() ve biz,daha mutlu olabilirdik![]() ![]() ama çok geç kaldıkSen kendini avut artık sahillerde sereserpe ![]() ![]() belki gece,yakamozun koynunda rakı-balık sofralarında,yada sabaha karşı gün doğumunda![]() ![]() ![]() Yolun sonundayız ![]() ![]() ![]() Aslında sen o yolda hiç yolcu olmamıştın değil mi? ![]() ![]() şimdi anladımAma canını sıkma sen; Aşk sana hiç yakışmamıştı zaten ![]() ![]() çok geç anladım!!!alıntıdır ![]() ![]()
|
|
|
|