![]() |
Herşey Göründüğü Gibi Değildir |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Herşey Göründüğü Gibi Değildirİki Gezgin Melek, geceyi geçirmek için oldukça varlıklı bir ailenin evinin kapısını çalmışlar ![]() ![]() ![]() Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir ![]() ![]() ![]() Sabah malikaneden ayrılan melekler, gece bastırınca bir kez daha kalacak yer bulmak umuduyla, bu defa çok fakir bir çiftçi ailesinin kapısını çalmışlar ![]() ne var ne yoksa meleklerle paylaştıktan sonra, onlara rahatça uyumaları için kendi yataklarını vererek yanlarından ayrılmışlar ![]() yatmaktaymış ![]() Genç Melek bu sefer iyice öfkelenerek Yaşlı Meleğe isyan etmiş: Bunun olmasına nasıl izin verebildin ?! O varlıklı kaba adamın herşeyi vardı ama sen kalktın ona yine de yardım ettin ![]() ![]() Bunun üzerine Yaşlı Melek, Genç Meleğe dönerek şu cevabı vermiş: Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir ![]() bodrumunda kaldığımız gece, duvardaki deliğin dibinde külçe külçe altın saklı olduğunu farkettim ![]() için ve kendisine verilmiş şans sayesinde edindiği zenginliğin bir parçasını bile paylaşmaya yanaşmadığı için, ben de o deliği öyle bir kapatıp mühürledim ki artık arayıp bulsa da açamaz ![]() Ve devam etmiş: Sonra, dün gece biz çiftçi ailesinin yatağında uyurken, Ölüm Meleğinin o çiftçinin karısını almaya geldiğini gördüm ![]() ![]() gülümseyerek bir kez daha eklemiş: Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() çok güzel bi hikayyeydi gerçekten herşey göründüğü gibi deil emegine saglık ergenekon çok begendimm
|