|
|
Konu Araçları |
girilebilmelimidiranket, türbanla, üniversitelere |
Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket) |
09-14-2007 | #1 |
angelesdream
|
Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket)Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi? bu ankete katılan üyelerimizden ricam,seçeneklerden birini seçmesinin yanı sıra yorum yazarakta fikrini beyan etmesidir katılan tüm değerli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım şimdiden |
09-14-2007 | #2 |
kar_tanesi
|
bu ülkede özgürlük var insanlar herşey de özgürlüğü kullanırlar ama böyle bi konuda nedense kimse özgürlük var demiyor ben bu konuyu anlamıyorum insanlar türbanla girince diğerlerine zarar vermicekler ki yapmış olduğunuz anket için teşekkür ederim |
09-14-2007 | #4 | |
alper1482
|
Alıntı:
anket için teşekkürler!!! |
|
09-14-2007 | #5 |
Berna
|
nasılki açık bir birey okula istediği kadar açık giyinerek girebiliyorsa; türbanlı bireylerde türbanıyla okula girebilmelidiranket için teşkkrler |
09-15-2007 | #6 |
TEMUR38
|
ya bence eğer cidden inandığı için takıyorsa hiç bi sorun yoktur
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
09-15-2007 | #7 |
rock_alltime
|
Bence kesinlikle girilmelidirİnsanlar dinlerini kendilerine has yaşarlar ve başkası buna karışmamalıİsteyen takar isteyen takmazKendilerine kalmışAma türbanlı bayanlara bu türlü bir kısıtlama getirilmesi çok saçma birşey bence bu konuyu tekrar gözler önüne serdiğin için çok tşkler angelesdream:) |
09-16-2007 | #8 |
ERen
|
ben başörtüsüne karşı değilim ancak öle aşırı bir şekilde her tarafını kapatarak bir devlet dairesine girilmesinede karşıyım |
09-18-2007 | #9 |
suskun
|
eren arkadaşım gerekli cevabı vermiş zaten,başka söze gerek duymuyorum,anket için teşekkürler cnm!
10-09-2007 | #10 |
vili
|
ben bu konuyu yeni gördüm öncelikle ççok teşekkür edrim böyle bir konunun ankete açmış oldugun angelesdream :) bence girilmeli yani girememk çok saçma sonuçta sende insansın seninde okumaya hakkın var ve herşeyden önemliside sen bu ülkenin vatandaşısın başı kapalı okumak için yurt dışına gidenler var yani ben anlamış diilim başörtülü insanlar başı açık olanları yiyormu ??? şahsen ben yemiyorum yemek gibi bi niyetimde yok gerçekten çok teşekkürler angelesdream
10-20-2007 | #11 |
gulhan
|
ya bence dinimiz islam diyoz serbest olmalı yanı tabiki bunu kötüye kullananlarda var ama bence genelının fikri öyle değildir |
Cevap : Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket) |
10-25-2007 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket)Girilsin
11-12-2007 | #14 |
gülgüzeli
|
Cevap : Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket)paylaşım için tşk fakat bunu burda konuşmak bu oylamayı yapmak bile benim içimi çok acıtıyo dogrusuburası neresi ya? yurtdışnda böyle bi sorun yok yaa hayret dogrusu inanın şuan çok sinirlendim konuyu görünce yazık gerçekten yazıktekrar teşekkürler emeğine sağlık arkadaş eren arkadaşım şu yorumu yapmış= ben başörtüsüne karşı değilim ancak öle aşırı bir şekilde her tarafını kapatarak bir devlet dairesine girilmesinede karşıyım merak ettim sebebi nedir acba? |
Cevap : Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket) |
11-13-2007 | #15 |
JOKER
|
Cevap : Üniversitelere Türbanla Girilebilmelimidir?(anket)Kesinlikle hayırÇünkü kamuda giyilebilcek kıyafetler yasalarla belirlenmiştir aslında başörtüsüne karşı biri değilim insanlar istediiği gibi giyinebilir fakat şuanki ortamda dinin siyasete alet edildiği irtica tehlikesinin çok fazla artığı bir dönemde atatürkün kurduğu çağdaş ve laik cumhuriyette başörtüsünün devlet dairelerinde olmaması taraftarıyım nedenide din üzerinden rant ve kar sağlamak için kullanmalaıdır yoksa dediğim gibi normal şartlarda herkes istediği gibi giyinebilir