Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
active, duty, training

Active Duty For Training

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Active Duty For Training

* 1EĞİTİM İÇİN FAAL GÖREV:Harp zamanında veya ülke içindeki acil durumlarda ya da milli güvenliğin gerektirdiği diğer durumlarda *****lı kuvvetlerin ihtiyacını karşılayacak eğitilmiş birlikler ve kalifiye personel sağlamak için kullanılan belirli bir süresi olan faal görev Görev süresi, eğitim için faal görev dönemi sona erdiğinde faal olmayan bir göreve dönülmesini sağlayacak emirlere bağlıdır Yıllık eğitim, eğitim için özel görev süreleri, okul dönemi, ustalık öncesi başlangıç dönemi de bunun içine girer
İngilizce Benzer Kelimeler* a drive for funds
* a feast for the eyes
* a feast for the gods
* a language for attributed definitions
* a penny for your thoughts
* a proud day for us
* a request for help
* a roland for an oliver
* a run for your money
* a sight for sore eyes
* a sucker for punishment
* a word for the wise is enough
* abbreviated test language for avionics systems
* able for
* above and beyond the call of dutyEn Son Bakılan Kelimeler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com