![]() |
gerçek aşk!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
gerçek aşk!!!Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Şapkamı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı ![]() Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı ![]() İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU! give heart give heart give heart give heart |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() üzel bi hikaye ama gerçek aşk böle bişeyse yaşamayayım daha ii çünkü bu kadar çok sewdigim birini kaybetmeyi kaldıramam heralde
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
90burcu
|
![]() günümüzde aşk kelimesi o kadar basitleşti ki gerçek aşk birini ölesiye ve karşılık beklemeden sevmek bence ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ctn_86
|
![]() güzel çok etkilendim ama gerçekçi bulmuorum kardeşim abla nasihatı inanma bunlara bunu bulmak ve yaşamak imkansız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bessraa
|
![]() aayyyy yassık yaahhhh bn o kısın yerinde olmak istemessdim falla bunu bliodum zati ama saoll paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
isyankar_06
|
![]() of dıyorum ya sana gercekten cok guzel bır hıkaye ama bu devırde hersey ask deyıl ıste hersey eskıden mıs işte tesekkurler |
![]() |
![]() |
|