![]() |
Hain Koca |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Hain Koca![]() Avukat, müvekkiline telgraf çekti: "Başınız sağolsun ![]() Ertesi gün cevap geldi: Emin olmak için üçü de yapılsın ![]() 2 ![]() Hey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin!! evet bu 4 ![]() önceki üçüne ne oldu peki? üçü de öldü ![]() ![]() yapma yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ilk karim yediği mantarlardan zehirlenerek öldü bu korkunç birey ![]() ![]() ![]() tanrım ne kaderin varmış senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayır ![]() ![]() anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Yamyam baba-oğul balta girmemiş ormanda dolaşırken nehirde yıkanan genç ve çok güzel bir kadın görürler ![]() Oğul sorar: -Ne dersin baba, yiyelim mi onu? Baba bir an düşündükten sonra: -Hayır, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz! 4 ![]() Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder; önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam ![]() tuhafına gider ![]() yanına yaklaşır ve sorar; - "beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?" adam yanıtlar - "öndeki karım arkadakide kayınvalidem ![]() - "vah başınız sağolsun ![]() - "köpeğim karıma saldırıp öldürmüş ![]() gelmiş onu da oldurmuş ![]() - "beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim?" - "sıraya geç" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukettt
|
![]() açmak istediğiniz bölüme girin orda yeni konu yazan bi buton var orayı tıklayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|