|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aradığınız, numaraya, ulaşılamıyor, ünlülerden |
![]() |
Ünlülerden Aradığınız Numaraya Ulaşılamıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Ünlülerden Aradığınız Numaraya UlaşılamıyorAlaattin Çakıcı: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamer Genç: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Denizli: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstır ![]() ![]() ![]() Mustafa Topaloğlu: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() BANU ALKAN: Şu anda tüm hatlarımız doludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NURİŞ KARDEŞLER: Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldur ![]() ![]() ![]() ![]() AYKUT IŞIKLAR: Aradığınız numara şu anda kapalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() EMEL YILDIRIM: Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() SELÇUK PARSADAN: Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() ![]() HAKAN ŞÜKÜR: Eksik rakam çevirdiniz ![]() ![]() ![]() DEMİREL: Eksik rakam çevirdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SERGEN: Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() REHA MUHTAR: Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BÜLENT ERSOY: Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALPAY: Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEHMET ALİ AĞCA: La şantemi kantereeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEHMET CANSUN: Efendim Bizi Sizin Telefonunuz ilgilendirmez bizi sadece bizim telefonumuz ilgilendirir ![]() ![]() ![]() ![]() KETO: Yaniiiiiiii Yaniiiiiiiiiiii Aradiğiniz Numara kapsama alanı dışında yaniii Lütfen daha sonra tekrar arayınız ![]() ![]() ![]() SAKIP SABANCI: Konuşalım Konuşalımmmmm Konuşalımki güzelleşen dimi yaww hehe Atalarimiz ne demiş konus konus ***tu işin heheee ![]() |
![]() |
![]() |
|