Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aradığınız, numaraya, ulaşılamıyor, ünlülerden

Ünlülerden Aradığınız Numaraya Ulaşılamıyor

Eski 09-09-2007   #1
bukettt

Ünlülerden Aradığınız Numaraya Ulaşılamıyor

Alaattin Çakıcı: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanımBize yanlış olmazFıtık etmeyin lan beni!Hadi maşş

Kamer Genç: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadırYokOlmadıYani aradığınız alan kapsama numarası dışındadırYok buda değilKapsama numarasıEeehBen bahça sulamaya gidiyorum yaAradığınız yönde tüm çiçekler sulanmaktadır, işte o kadar

Mustafa Denizli: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstırBana ne medyanın ne dediğinden kardeşimKafamı bozmayın sadece Fenerbahçe arayanları bağlarım işte o kadar

Mustafa Topaloğlu: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadırHatta güneş sistemiizde bile yer yer almamaktadırHasta mısınız kardeşim?

BANU ALKAN: Şu anda tüm hatlarımız doludurBenim hatlarım ise dolgundurBu arada hazır beni dinleyen birini bulmuşken Neremiiiiii neremiiiiiii Kapamasana Heyyy

NURİŞ KARDEŞLER: Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldurAma isterseniz biz hemen bir-iki eleman yollayıp bu meşguliyet durumunu ortadan kaldıralımOnu kontur manyağı yapalımBu arada Aloooooo boyalı saçlım bittin olm sen

AYKUT IŞIKLAR: Aradığınız numara şu anda kapalıdırTelefonun sahibi çıtır manken Nalan'ı ***ürmektedirYani alenen sizi boynuzlamaktadırKapsama alanı dışındasınız haberiniz olsun

EMEL YILDIRIM: Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyorAradığınız kişi güzel bir kızsa siz birde ERdal'ın telefonunu arayınMutlaka onun yanındadır

SELÇUK PARSADAN: Aradığınız numra yanlıştırİlk görüş günü gelince siz numara nasıl olurmuş gösteriyimBende daha ne numaralar varBu arada Tansu'ya söleyin paşanın selamı var

HAKAN ŞÜKÜR: Eksik rakam çevirdinizBu numaralar jiplerimin plakalarına bile yetmesElin oğlu genetik şifre çözüyor, siz daha bir numara çeviremiyorusunuzVatan hainleri!

DEMİREL: Eksik rakam çevirdinizBinaenaleyh telaşa mahal yokturDevlet böyüktürTuşlar basmakla aşınmazDemokraside çare tükenmez2 tuşu basmıyorsa 1'e 2 kere basmakta fayda vardır

IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyrBen de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyemŞaphiiiThe number you've dialed cannot be reached at the momentNe dedim lan ben?

SERGEN: Aradığınız numra yanlıştırBen sizin yerinizde olsam 2yi son ayakta tek geçerdimNumarayı Mustafa hocadan aldıysanız çağ dışıdır

REHA MUHTAR: Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendimBu kişiye neden ulaşılamıyorUlaşmıyorsa niye arıyorsunuzKapsama alanı kapsamaya başladığı anda siz orda mıydınızÇocukken telefonu düşürdüğünüz oldu muBu yüzden dayak yediniz miİyi akşamlar Türkiye her nereden arıyor yada aranıyorsanız

BÜLENT ERSOY: Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendimSeyyar telefonnun kapalı ya da kapsama alanı dışında olması kuvvetle muhtemeldirCenab-ı hak'ın izniyle bir müddet sonra tekrar deniyinizİnşaalaaaaaah düşürürsünüz

ALPAY: Aradığınız numra yanlıştırUlan daha bi numrayı çeviremiyosunuz sonra da yumruk attım dıye bana laf atıyorsunuzZaten Fadıl abim kaçmış kafam bozuk gelmemeyim oraya kodum mu oturtuturum

MALİ ERBİL: Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedirOrada değilse Kıbrıs 'tadıra zamparalıktadır yada kumar oynuyordurBiraz bekleyip tekrar arayın parmaktan sonra

MEHMET ALİ AĞCA: La şantemi kantereeeeUlan memleketten gittikGittik gideli neler çıkmış beHapishane bile cep telefon doluAradığınız numaranın ne olduğunu bilmiyorumBekir Çelik'in ölümüyle birlikte bütün sırlar gittiOdamda bir kara Fatima gördüm az önceAcele onun sırrını öğrenmem lazımŞimdi telefono kapatın ve beni yanlız bırakın

MEHMET CANSUN: Efendim Bizi Sizin Telefonunuz ilgilendirmez bizi sadece bizim telefonumuz ilgilendirir Bakın Fenerbahçe yönetimine sesleniyorum ilk başta bize dilenci diyeceklerine kendi aldiklari futbolcularin paralarinin nerden geldiğine baksınlarNeyse ben bunlari neden söylüyorumki aradiğiniz kişi kapsama alinindaki efendim ben burda bir saatdir kafanizi ütülüyorumHadi size iyi günler

KETO: Yaniiiiiiii Yaniiiiiiiiiiii Aradiğiniz Numara kapsama alanı dışında yaniii Lütfen daha sonra tekrar arayınızThe number you've dialed cannot be reached at the moment yaniiiiiiii!!!

SAKIP SABANCI: Konuşalım Konuşalımmmmm Konuşalımki güzelleşen dimi yaww hehe Atalarimiz ne demiş konus konus ***tu işin heheee Ama suanda konuşamazsınızzzz niye!!! Çünküüüüüü Suanda telefoooonnn kapsama alanı dışında daha sonra arayın hıhı!!!The number you've dialed cannot be reached at the moment

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com