![]() |
Çok Güleceksiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Çok GüleceksinizKameramanlar tasidigimiz elbiseyi çekmiyor ki kamerayi alta koyup iç organlarimizi çekmeye çalisiyor ![]() ![]() ![]() Seren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla baglanan seyirci: Kars ![]() ![]() ![]() "Sanli Tük bayragimiz sadece 1 milyona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebru Destan: Bana göre 20 yasina kadar herkes teenage'dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Evet tüm bölgelerimizden puan durumunu aldik sadece yurtdisi bölgemiz kaldi ![]() ![]() -"Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar ![]() ![]() ![]() -"Kafanda onu hirs et ![]() ![]() ![]() -"Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi ![]() ![]() ![]() -"Sizin karsiniza iyi çikabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptim, her geleni yaptim ![]() ![]() ![]() -"Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok! ![]() ![]() "Istanbul'un 5'de yarisini gezdim ![]() ![]() "Simdiki yarismacimiz dadaslar ülkesi Erzurum'dan !!" => Neco "Simdi baska bir boyuta geçelim ![]() ![]() ![]() -"Tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben" => Tugba OZAY -"Hazir olduktan sonra 'hazirim' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarismaya baslayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Yol yapiminda kullanilan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii? Yarismaci: Drayder! ![]() ![]() Metin Uca: Bir örümcek tarafindan isirilip üstün güçleri olan bir kahramana dönüsen çizgi film kahramani, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarismaci: Örry Potter! ![]() ![]() Neco: Ne is yapiyorsunuz? Yarismaci: Su an issizim Neco bey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Savas ortamlarinda silah ve savas araci ihtiyaci ön plana çykyyor ![]() ![]() ![]() -"Son derece ayrilma karari aldik ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Akdeniz'de yasayan saldirgan bir köpekbaligi türü,"C"harfi? Yarismaci: Caws! ![]() ![]() Milletvekili 1: Bakin burada ülkenin geleceginden bahsediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() -"Biri beni çagirtip dört saat bekletse, yarim saat sonra giderdim! ![]() ![]() -"Evden ayrilmanin hemen ardindan ev tam bir dengeler silsilesi haline girdi ![]() ![]() ![]() -"Sanki Hollywood'daki gibi program oldu yaaa ![]() ![]() ![]() -"Suriye'nin PKK'yi Türk turizmine engel olmak için yillardir bombaladigini biliyoruz ![]() ![]() ![]() Bitirim Pokemonlar (Pokemon çizgi filminden, e tabi Türkce dublajla) *Kiz: Kabutolar Pikaçu'yu öldürdü! ![]() ![]() ![]() ![]() *Ana karakter: O, benim üstat yaa, iyi heriftir ![]() ![]() ![]() -"Uzaya bizim borumuz çikmis! ![]() ![]() -"Müzikte tek eksigim opera ![]() ![]() ![]() -"Erdogan kendini ve özünü reddeden bir Brütüs ![]() ![]() ![]() -"Iste eski bir sarki sizler için yepyeni bir sekilde versiyonlandi ![]() ![]() ![]() -"Geçen hafta bu taraftakini yaptirdim, bu hafta da öbürsükini yaptiracagim ![]() ![]() ![]() -"Ben sana bir sey diyeyim de iyice soklan ![]() ![]() ![]() Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Evet sevgili seyirciler, ikinci tura baslamadan önce birinci tura basliyoruz ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|