Hala Sigara İçiyorsanız.. İzleyip Bi Daha Düşünün.. |
09-09-2007 | #1 | |||
TEMUR38
|
Hala Sigara İçiyorsanız.. İzleyip Bi Daha Düşünün..
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|||
09-09-2007 | #3 |
[KAPLAN]
|
Ülkemizde bunun bilinci hala daha insanlarımıza yerleşemedi Sigara içmeyen biri dahi, bulunduğu ortamlar yüzünden içmiş kadar oluyor Uzun bir zaman dilimine yaydığımız da, içen kişiler yüzünden içmeyenlerin ömürlerinden birkaç yıl azaldığını söylesem , sanırım yanılmış olmam Hatta bunu dini açıdan düşünürsek, karşımızdaki kişilerin hakkına bile girmiş sayılabiliriz Bana göre, ömür de bir kul hakkıdır, ve bunun biri öbürü yüzünden azalmasına, veya kısmen çeşitli rahatsızlıklarla geçmesine kimsenin hakkı yoktur Gerçekten güzel hazırlanmış bir video, ancak sigara bağımlıların birçoğu bu tür görüntülere bağışıklık kazanmış durumda Umarım çok geç olmadan yaptıklarının ne denli yanlış olduğunun farkına varabilirler Paylaşımın için teşekkürler Temur38 |
09-14-2007 | #4 |
tatia27
|
çok etkilendim yaaçevremde içenlerede bu görüntüleri izletmek istedim çok saol
10-03-2007 | #6 |
gulhan
|
bence süper olmuş içenlere göstermek lazım demi temur 38 ya keşke inkan olsa ve içenlerın de içlerini de böyle göstere bılsek paylaşim için sağol temur |
10-03-2007 | #7 |
gulhan
|
ya amerıka dan galıba gelıo sigara ve adamlar devletine satamadıgı malı türkıye gelıo ve alıo neden o zaman bizim ülkemız alıyo anlamıyom ve onlarda yüzde 18 lerde bişey bızde tavana vurmuş şekilde yazık verilen paraya |
|