Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mucizevi, onaylamalar

Mucizevi Onaylamalar

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mucizevi Onaylamalar

Mucizevi Onaylamalar

Aşağıdaki Onaylamaları Yürekten Ve Sabırla Devamlı Uyguladığınız Takdirde, Mucizelerini Kendiniz Deneyimleyeceksiniz

Huzur Ve Sevgi İç İçedir
Huzursuzluğu Seçtiğinizde Bilin Ki Sevgisizliği Seçtiniz Ve Tanrı'dan, Varoluştan, Özünüzden Ayrıldınız

Huzur, Sevginin Tek Gerçek Olduğunu Bilmektir
Albert Eınstein Şöyle Der :Hayatımızın Yaşamanın Sadece İki Yolu Vardır:Bir Tanesi Hiçbir Şey Mucize Değilmiş Gibi, Diğeri İse Herşey Mucizeymiş Gibi

Uzakdoğunun Kutsal Metni Bhagavat Gita Da Şöyle Der :
"Varoluşun İçinde Olarak, Harekete Geçin"

Sabahları Ayna Karşısında Yüz Yıkadıktan Sonra 3 Kez Göz Bebeklerinizin İçine Bakarak Ve Gün İçerisinde Aklınıza Gelen Her An İçinizden Ve Uyumadan Önce Bu Onaylamayı Uygulayabilirseniz Değişimleri Kendiniz Yaşayacaksınız:
Kendimi Bağışlıyorum, Olduğum Gibi Kabul Ediyor, Onaylıyor, Seviyor Ve Tüm Sevgimle Özgür Bırakıyorum…

Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz:
Geçmişi Bağışlıyor, Olduğu Gibi Kabul Ediyor, Onaylıyor , Seviyor Ve Tüm Sevgimle Ve Özgür Bırakıyorum…

Kızdığınız, Sizi Üzen, Olumsuz Etkileyen Olaylar, Kişiler İçin Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz :
Allahım Senin Sevgin Ve Yardımınla, …………(İsim Soyad/Veya Olay) Tüm Sevgimle Bağışlıyor, Olduğu Gibi Kabul Edıyor, Onaylıyor , Seviyor Ve Özgür Bırakıyorum…

Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz:

· Kendimi Tamamen Evrensel Kaynağa Teslim Ediyorum Güvende Ve Emin Ellerdeyim Evren İhtiyacım Olan Herşeyi Bana Zamanı Gelince Sunuyor

· Herşey Yolunda İçimde Ve Dışımda Uyum Var Önüme Gelen Olumlu Olumsuz Her Kişi, Her Olayın Mutlaka Bir Nedeni Var, Onlar Bana Evrensel Kaynak Tarafından Verilmiş En Büyük Hediyeler

· Tanrım Herşey Senin Elinde, Huzurunda Sevginde Herşey İyi Ve Güzel Şükürler Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com