![]() |
Mucizevi Onaylamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mucizevi OnaylamalarMucizevi Onaylamalar Aşağıdaki Onaylamaları Yürekten Ve Sabırla Devamlı Uyguladığınız Takdirde, Mucizelerini Kendiniz Deneyimleyeceksiniz Huzur Ve Sevgi İç İçedir ![]() Huzursuzluğu Seçtiğinizde Bilin Ki Sevgisizliği Seçtiniz Ve Tanrı'dan, Varoluştan, Özünüzden Ayrıldınız ![]() Huzur, Sevginin Tek Gerçek Olduğunu Bilmektir Albert Eınstein Şöyle Der :Hayatımızın Yaşamanın Sadece İki Yolu Vardır:Bir Tanesi Hiçbir Şey Mucize Değilmiş Gibi, Diğeri İse Herşey Mucizeymiş Gibi ![]() ![]() ![]() Uzakdoğunun Kutsal Metni Bhagavat Gita Da Şöyle Der : "Varoluşun İçinde Olarak, Harekete Geçin" Sabahları Ayna Karşısında Yüz Yıkadıktan Sonra 3 Kez Göz Bebeklerinizin İçine Bakarak Ve Gün İçerisinde Aklınıza Gelen Her An İçinizden Ve Uyumadan Önce Bu Onaylamayı Uygulayabilirseniz Değişimleri Kendiniz Yaşayacaksınız: Kendimi Bağışlıyorum, Olduğum Gibi Kabul Ediyor, Onaylıyor, Seviyor Ve Tüm Sevgimle Özgür Bırakıyorum… Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz: Geçmişi Bağışlıyor, Olduğu Gibi Kabul Ediyor, Onaylıyor , Seviyor Ve Tüm Sevgimle Ve Özgür Bırakıyorum… Kızdığınız, Sizi Üzen, Olumsuz Etkileyen Olaylar, Kişiler İçin Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz : Allahım Senin Sevgin Ve Yardımınla, …………(İsim Soyad/Veya Olay) Tüm Sevgimle Bağışlıyor, Olduğu Gibi Kabul Edıyor, Onaylıyor , Seviyor Ve Özgür Bırakıyorum… Gün İçinde Aklınıza Gelen Her An İç Sesinizi Durdurarak Defalarca Ve Sabırla Uygulamaya Gayret Ediniz: · Kendimi Tamamen Evrensel Kaynağa Teslim Ediyorum ![]() ![]() ![]() · Herşey Yolunda ![]() ![]() ![]() ![]() · Tanrım Herşey Senin Elinde, Huzurunda Sevginde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|