Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olumlamalar, pozitif

Pozitif Olumlamalar

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pozitif Olumlamalar

Pozitif olumlamalar

Zihin; eksiklik, yokluk ve negatif düşünce tarzının tekrarlarıyla güçlenen bir düşünce sisteminin yarattığı olumsuzlamalarla gelişir ve sonrasında bunu kırmakta zorlanırız
Yüksek benlik; en basit tanımlamasıyla, insanları ve durumları, yargısızca ve derinlemesine, Bütün´ün içinde görebilen Tanrısal yanımızdır Zihin; çocukluğumuzdan itibaren fiziksel gerçekliğin insanın üzerinde bir güç olduğu, eksiklik, yokluk ve negatif düşünce tarzının tekrarlarıyla güçlenen bir düşünce sisteminin yarattığı olumsuzlamalarla gelişir ve sonrasında bunu kırmakta zorlanırız Ben, bunu gözönüne alarak aşağıdaki olumlamaları pratikte deneyimleyerek oluşturdum, umarım kullandığınızda siz de yaşamınızda gelişen olumlu etkilerini deneyimleyeceksiniz

-Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum
- Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum
- Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum
- Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum
- Huzur, barış ve dinginlik içindeyim İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorumYaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum

Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum

Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletinDaha hızlı gerçekleştirecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com