![]() |
Pozitif Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pozitif OlumlamalarPozitif olumlamalar Zihin; eksiklik, yokluk ve negatif düşünce tarzının tekrarlarıyla güçlenen bir düşünce sisteminin yarattığı olumsuzlamalarla gelişir ve sonrasında bunu kırmakta zorlanırız ![]() Yüksek benlik; en basit tanımlamasıyla, insanları ve durumları, yargısızca ve derinlemesine, Bütün´ün içinde görebilen Tanrısal yanımızdır ![]() ![]() ![]() -Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum ![]() - Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum ![]() - Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum ![]() - Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() - Huzur, barış ve dinginlik içindeyim ![]() ![]() ![]() Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum ![]() Sizlere önerim yüksek benliğinize isim koyun ve ona ismiyle seslenip tüm komutları iletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|