|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bereketi, çekmek, için, olumlamalar, zengliği |
![]() |
Zengliği Ve Bereketi Çekmek İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zengliği Ve Bereketi Çekmek İçin OlumlamalarHepimiz, yaşamımızı daha iyi standartlara taşımak için çalışırız ![]() öncelikle; zihinsel olumlamalar üzerinde durmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihninize; inanmasanız bile, aşağıda belirteceğim önermeleri yükleyin ![]() Yüksek benliğimiz; vereceğimiz tüm mesajları birer gerçeklik olarak alır ve gerçekleştirirken bizim sınırlı zihnimizin farkında olamayacağı kadar yaratıcı yöntemlerle çalışır ![]() İkinci kural, herşeyin Şimdi'de olduğunu imgelemek ve yer yer sözlü ifadelerle bunu güçlendirmektir ![]() Üçüncüsü; bu yöntemin daha etkin olmasını istiyorsanız, bu olumlamaları uyumadan hemen önce tekrarlamaktır ![]() ![]() ''Sevgili Yüksek Benliğim; seni, yaşamıma, bereket ve bolluğu çekmen için programlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olumlamaların dışında; yapmamız gereken şeylerden biri de, kullanmadığımız eşyaları bir başkasına vererek, oluşan enerji blokajlarını kaldırmaktır, böylece yenilerinin yaşamınıza girmesine olanak sağlamış olursunuz, evrende boşluk yoktur, oluşturduğunuz her boşluk, en kısa zamanda doldurulur ![]() Bir diğeri, paylaşmaktır ![]() ![]() ![]() Enerjinizi, ödenmemiş borçlara odaklamayın, aklınıza geldikçe onlara ışık gönderin ve yüksek benliğinizden, bunlara çabasızca ve en kısa zamanda çözüm bulmasını isteyin ![]() Zihninizi, paranın nereden geleceğini düşünerek, koşullamayın ![]() ![]() ![]() Yaşamınızın, bolluk ve bereketle dolu olmasını diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|