|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afirmasyonlar, inancı, kuvvetlendirecek, olumlamalar |
![]() |
İnancı Kuvvetlendirecek Afirmasyonlar (Olumlamalar) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnancı Kuvvetlendirecek Afirmasyonlar (Olumlamalar)BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allah beni görüyor ![]() Allah beni duyuyor ![]() Ahlaklı düşünüp uyguluyorum ![]() Sakin düşünüp uyguluyorum ![]() Olumlu düşünüp uyguluyorum ![]() Bütünü düşünüp uyguluyorum ![]() Başarıyı düşünüp uyguluyorum ![]() Hesaplı düşünüp uyguluyorum ![]() Anlaşmayı düşünüp uyguluyorum ![]() Uygulamayı kabulleniyorum ![]() Kusurları kabulleniyorum ![]() Boş durmayı kabullenmiyorum ![]() Engelleri kabullenmiyorum ![]() Zorlukları kabullenmiyorum ![]() Ölmeyi kabulleniyorum ![]() Endişelenmeyi kabullenmiyorum ![]() Affetmeyi kabulleniyorum ![]() Hoşgörülü olmayı kabulleniyorum ![]() Sakin olmayı kabulleniyorum ![]() Küfür kelimelerini kabullenmiyorum ![]() Başkalarının olumsuz düşüncelerini kabullenmiyorum ![]() Dürüst olmayı kabulleniyorum ![]() Yalan söylemeyi kabullenmiyorum ![]() Ahlaksız düşünceleri kabullenmiyorum ![]() Başkalarından korkmuyorum ![]() Allah’tan korkuyorum ![]() Uyumlu olmayı kabulleniyorum ![]() Tepkisel olmayı kabullenmiyorum ![]() Yaşamayı kabulleniyorum ![]() Cömert olmayı kabulleniyorum ![]() Reddedilmeleri umursamıyorum ![]() İnisiyatifli düşünüp uyguluyorum ![]() Kontrolsüzlüğü kabullenmiyorum ![]() Kontrollü düşünüp uyguluyorum ![]() İyi olmayı kabulleniyorum ![]() Kötü olanı kabullenmiyorum ![]() Dost olmayı kabulleniyorum ![]() Güvenli düşünüp uyguluyorum ![]() Güvenilir olmayı kabulleniyorum ![]() Maddiyatı önemsemiyorum ![]() Sabırlı davranıp uyguluyorum ![]() Kararlı düşünüp uyguluyorum ![]() Başkaları hakkında yorum yapmayı kabullenmiyorum ![]() Güzel konuşup uyguluyorum ![]() Güzel olanı kabulleniyorum ![]() Sabah akşam 1 hafta okuyunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|