![]() |
Bağışlama Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağışlama OlumlamasıYatagima sakince uzandigimda zaman ve mekan sinirlamasinin ötesinde bir bulusma için hazir oldugumu bilirim ![]() Kendimi huzura ve sükunete birakirim ![]() Yalnizca sevgi dolu bir iletisim için ![]() ![]() ![]() Her ikimizin de ortak ve üstün faydasi için … Ve simdi seni görüyorum tam karsimda zihnimin perdesinde… Biliyorum ki sen de bu iletisimi algiliyorsun ![]() ![]() Hiçbir beklenti olmadan … suçlamadan ve kinamadan … Gözlerine dikkatlice bakarak … Yüksek benliklerimizin en uygun çözümü olusturacaklarina kesin bir inançla … Bizler birbirimizi kirmis, üzmüs, yormus olabiliriz ![]() Ama o zaman için yapabilecegimiz buydu …bunun için kendimi ve seni anlayabiliyorum ![]() ![]() Biz ancak ve sadece yapabilecegimizin en iyisini yapmistik sadece o zaman için … Hiçbir seyin beni üzemeyecegi, kiramayacagi o düzeyde ben biliyorum ki sonsuz ve sinirsiz bir benlige sahibim … Simdi daha derinlerde yatan bir bilgelikle yeni bir çözüm olusturabilecegimizi biliyorum … ![]() Sevginin her sorunu çözecegini biliyorum … kafamda çözüm için tahminde bulunmuyorum … Birakiyorum kendimi senin ve benim derin bilgeligimize … ![]() Simdi sükunetle ve sevgiyle bu mesajimi aldigini biliyorum … Ve sonuç ne olursa olsun ikimizin de en üstün mutlulugu için bir yol bulunacagini … Ve her zaman … bütün insanlar için hep ayni sekilde … Yüksek Benlikler düzeyinde sorun diye bir seyin olmayacagini… Ve tesekkür ediyorum Yüksek Benligime ![]() ![]() ve senin yüksek benligine ![]() ![]() Isik Elçi – Rehber Rüyalar kitabindan |
![]() |
![]() |
|