|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çalışma, geliştirmek, hayatınızı, için, olumlamalar |
![]() |
Çalışma Hayatınızı Geliştirmek İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalışma Hayatınızı Geliştirmek İçin OlumlamalarHer zaman, bana saygı duyan ve iyi ücret veren insanlarla çalışırım ![]() Her zaman harika patronlarım olur ![]() İş istediğim zaman iş buluyorum Arkadaşlarımla karşılıklı saygıya dayalı bir atmosferde iyi geçinirim ![]() Her zaman en nazik müşterileri çekerim ve onlara hizmet etmek bir keyiftir ![]() İş yerimde bulunmak bir keyiftir ![]() İş yerimde çevremi saran güzelliği seviyorum ![]() İşe gelmek bir keyif, hoş ve güvenli bir çevreyi seviyorum ![]() İstediğim zaman iş buluyorum ![]() Her zaman iş yerimde yüzde yüz performansla çalışıyorum ve bu durum fazlasıyla takdir ediliyor ![]() Promosyonlardan kolaylıkla yararlanıyorum ![]() Gelirim sürekli artıyor ![]() İşim beklentilerimin ötesinde gelişiyor ![]() İdare edebileceğimden daha çok iş alıyorum ![]() Herkes için yeterince var, benim için de ![]() Çalıştığım iş, tatminkar ve memnun edicidir ![]() İş yerimde mutluyum ![]() Harika bir kariyerim var ![]() Düşünmenin İyileştirici gücü'nden |
![]() |
![]() |
![]() |
Çalışma Hayatınızı Geliştirmek İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalışma Hayatınızı Geliştirmek İçin Olumlamalarher zaman,bana saygı duyan ve iyi ücret veren insanlarla çalışırım ![]() her zaman harika patronlarım olur ![]() iş atediğim zaman iş buluyorumtrkadaşlarımla karşılıklı saygıya dayalı bir atmosferde iyi geçinirim ![]() her zaman en nazik müşterileri çekerim ve onlara hizmet etmek bir keyiftir ![]() işyerimde bulunmak bir keyiftir ![]() işyerinde çevremi saran güzelliği seviyorum ![]() işe gelmek bir keyif,hoş ve güvenli bir çevreyi seviyorum ![]() istediğim zaman iş buluyorum ![]() her zaman işyerimde yüzde yüz performansla çalışıyorum ve bu durum fazlasıyla takdir ediliyor ![]() promosyonlardan kolaylıkla yararlanıyorum ![]() gelirim sürekli artıyor ![]() işim beklentilerimin ötesinde gelişiyor ![]() idare edebileceğimden daha çok iş alıyorum ![]() herkes için yeterince var,benim içinde ![]() çalıştığım iş,tatminkar ve memnun edicidir ![]() işyerimde mutluyum ![]() harika bir kariyerim var ![]() isterseniz de devamını getirebilirtim ![]() ![]() ![]() dır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|