![]() |
Muhteşem Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhteşem OlumlamalarBugün sağlıklı olmayı ve sağlığımı korumayı seçiyorum ![]() Bugün mutlu olmayı ve insanları mutlu etmeyi seçiyorum ![]() Bugün harika bir gün geçirmeyi seçiyorum ![]() Bugün kendimi sevmeyi ve kendime güvenmeyi seçiyorum ![]() Bugün olumlu düşünmeyi ve olumlu konuşmayı seçiyorum ![]() Bugün dengede ve huzurlu bir gün geçirmeyi ve başka insanlarada huzur vermeyi seçiyorum ![]() Bugün doğru kararlar vermeyi ve doğru zamanda doğru yerlerde olmayı seçiyorum ![]() Bugün gerçek gücümü görmeyi ve gücümü doğru olarak kullanmayı seçiyorum ![]() Bugün sahip olduklarım için şükretmeyi seçiyorum ![]() Bugün kendimi, başkalarını ve geçmişimi affetmeyi seçiyorum ![]() Bugün şanslı olmayı ve şansımı farketmeyi seçiyorum ![]() Bugün değişimi kabul etmeyi ve hayrıma olan değişime izin vermeyi seçiyorum ![]() Bugün refah içinde yaşamayı ve zenginleşmeyi seçiyorum ![]() Bugün başkalarını zenginleştirmeyi seçiyorum ![]() Bugün yeni fırsatları hayatıma kabul etmeyi seçiyorum ![]() Bugün bir mucize olduğumu görmeyi ve anlamayı seçiyorum ![]() Bugün varoluşumu kutlamayı ve hayattan zevk almayı seçiyorum ![]() ( Sabahları 2 ya da 3 kez okunması gerekiyor ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|