07-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamd İçin Muhtesem Bir Olumlama...
Sevgili arkadaslar,
sizinle muhtesem bir olumlama paylasmak istiyorum Bu olumlama baya uzundur, bu yüzden diger olumlamalarınız varsa, her ikisini bir arada okumamanızıöneriyorum Bu olumlamayı en az 21 gün okumalıyız Oldukca faydalı ve etkilidir Bu olumlamayla kendinize olan önyargılardan, gecmiste yasadıgınız öfekelerden, yaptıgınız yanlıslardan, kendinize olan kızgınlıklarınızdan, baskalarına olan kızgınlıklarınızdan, kinden, nefretten, gecmise ait tıkanıklardan, endiselerinizden korkularınızdan arındıracaktır Kendinizle barisik olmanizi saglayacaktir
Sahip oldugumuz herseye Sükür etmemizin nekadar önemli oldugunu hepimiz biliyoruz Biz sükür ettikce Allah bizlere daha fazlasini daha guzelini er yada ec nasip edecektir Ya bu dunyada yada obur dünyada mutlaka karsılıgını verecektir Sukur aynı zamanda evrene ulasan bir tesekkurdur Sahip oldugumuz seyler icin yaptigimiz sükürlerin evrene ulasması bizlere kat kat geri gelmesine sebep olacaktır Evren mıknatıs gibi dusunelim Ona gönderdigimiz butun mesajlar bize iade edilecektir Bu yüzden hep guzellikle, sevgiyle sukurle mesajlar iletelimki diledigimiz bütün guzellikler bizimle olsun
Olumlama:
Simdi sükürediyorum Yasadıgım her sey icin Ozellikle de baslangıcta kotu sandıgım her sey icin Gözyaslarım, korkularım icin Onlarin benim tarafımdan yaratıldıgını kabul ediyorum
Onları kucaklıyorum Onlar benim gelismem ve kendimi fark etmem icin kullandıgım araclardır Yanlıslarımı ve dogrularımı kucaklıyorum Yaptıklarımı ve yapamadıklarımı, onlardan gerekli dersi cıkardım
Simdi ancak beni gercekten iyi hissetirecek duygu ve düsünceleri seciyorum Bütün o yasadıklarım arasında deneyimin ozünü ve anlamını alıyor, bilgeligini alıyor ve agırlıklarımı bırakıyorum
Yasadıgım her anı kutsuyorum Bunlar icin kendimi kutluyorum O beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve en iyi sekilde korudu
Simdi ben özumdeki o olaganüstü parlaklıgı fark ediyorum Gücümüu fark ediyorum Kullanıyorum Onlar sayesinde gecmiste yaptıgım yanlıslar ve deneyimleri sayesinde bu anlayisa erdim
Tanrıya tesekkur bana bu imkani verdigi icin Sectim özgurce ve secimlerimin sorumlulugunu yasadım kahramanca
Insan olmanin onurunu yasiyorum Hicbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya cikip sorumlulugu kabul ediyorum Kimseyi kinamiyorum, suclamiyorum ve kızmıyorum Kucaklıyorum butun deneyimlerimi "Keske" demiyorum! "Ama"demiyorum! Sadece "EVET" diyorum!
olumlama alintidir
|
|
|