Sözün Tesiri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sözün TesiriEğer ki şartlı bilinç kalıpları dahilinde isen; şartlanmış zihinlerin etkisi altında isen; o zaman kendinde değilsin demektir Kendini tanımayan, kendini farketmeyen ve kendin olmayan demeksindir Şartlı tesir altında olduğun sürece bedenin hapsolmuştur Öyleyse Sevgili İnsan; Şartlarından sıyrılmaya, şartlı zihinlerin tesirinden sıyrılmaya izin ver Kendini kendine bağla ! ![]() Oluşum sürecinde yol alıyorsun Bedenini ve bilincini bir üst hat frekans düzeyine hazırlıyorsun Ve hazırlığın geçişe yol vermeye başladı bile Odak olduğun bilinç düzeyleri Seni Senle birleştirecek Öyleyse şartlı tesir hattından ayrış ! Varlığını kendin ile bütünleştir Ve Tekrarla: Bedenimi ve bilincimi şartlı tesir dahilinde tutan tüm bilinç kalıplarından ayrışıyorum Şartlı tesir dahilinde değilim ! Varlığım bütüne yol alıyor Şartlı zihin kalıplarına tabi değilim Varlığım bütüne yol alıyor Bilincimden şartlanmış tesirleri serbest bırakıyorum ![]() Ne doğrudayım ![]() Ne yanlıştayım ![]() Sadece Var Olanım… Varlığım şartlar dahilinde değil, Varlığım bütün olandır… Şuurumu, şartlı tesir boyutundan çekmeye hazırlanıyorum ![]() Her ve Hiç olanım Ben… Her ve Hiç olanım Ben… Her ve Hiç olanım Ben… Alıntıdır
|
|
|
|