Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sözün, tesiri

Sözün Tesiri

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sözün Tesiri

Eğer ki şartlı bilinç kalıpları dahilinde isen; şartlanmış zihinlerin etkisi altında
isen; o zaman kendinde değilsin demektir Kendini tanımayan, kendini farketmeyen ve
kendin olmayan demeksindir Şartlı tesir altında olduğun sürece bedenin hapsolmuştur

Öyleyse Sevgili İnsan;
Şartlarından sıyrılmaya, şartlı zihinlerin tesirinden sıyrılmaya izin ver Kendini
kendine bağla ! Oluşum sürecinde yol alıyorsun Bedenini ve bilincini bir üst hat
frekans düzeyine hazırlıyorsun Ve hazırlığın geçişe yol vermeye başladı bile Odak
olduğun bilinç düzeyleri Seni Senle birleştirecek Öyleyse şartlı tesir hattından
ayrış ! Varlığını kendin ile bütünleştir

Ve Tekrarla:
Bedenimi ve bilincimi şartlı tesir dahilinde tutan tüm bilinç kalıplarından
ayrışıyorum Şartlı tesir dahilinde değilim ! Varlığım bütüne yol alıyor Şartlı zihin
kalıplarına tabi değilim Varlığım bütüne yol alıyor Bilincimden şartlanmış tesirleri
serbest bırakıyorum

Ne doğrudayım
Ne yanlıştayım
Sadece Var Olanım…
Varlığım şartlar dahilinde değil,
Varlığım bütün olandır…
Şuurumu, şartlı tesir boyutundan çekmeye hazırlanıyorum
Her ve Hiç olanım Ben…
Her ve Hiç olanım Ben…
Her ve Hiç olanım Ben…

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com