![]() |
Olgunluk İçin Olumlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olgunluk İçin Olumlamagenç ve güzelim ![]() ![]() ![]() ![]() her yaşta ![]() topluma,tatmin edici ve üretken biçimlerde katkıda bulunuyorum ![]() gelirimden,sağlığımdan ve geleceğimden sorumluyum ![]() ilişkide olduğum her kes bana saygı duyuyor ![]() hayatımdaki çocuklara ve gençlere sevgi ve saygı duyuyorum ![]() hayatımdaki tüm yaşlılara sevgi ve saygı duyuyorum ![]() her gününümü tam anlamıyla yaşıyorum ![]() her yeni ve farklı fikirler düşünüyorum ![]() hayatım,parlak bir macera ![]() hayatın sunduğu her şeyi yaşamaya açığım ![]() ailem beni destekler,bende onları desteklerim ![]() sınır tanımam ![]() önümde bütün bir hayat var ![]() daha yüksek sesle konuşuyorum;toplumdaki liderler sesimi duyuyor ![]() içimdeki çocukla oyun oymak için zaman ayırıyorum ![]() meditasyon ve sakin yürüyüşler yapıyorum ![]() doğayı seviyorum ![]() yalnız zaman geçirmekten hoşlanıyorum ![]() gülmek hayatımın büyük bir parçası ![]() hiçbir şeyi içimde tutamıyorum ![]() gezegeni iyileştirmenin yollarını düşünüyorum ![]() her anın tadını çıkarıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|