![]() |
Aura’Nız Kaç Santimetre? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aura’Nız Kaç Santimetre?Aura’nız Kaç Santimetre ? İnsan acaba karamsar olduğu için mi sürekli olumsuzluklarla karşılaşıyor, yoksa sürekli olumsuzluklarla karşılaştığı için mi karamsar? Yaşamımıza şekil veren güç, düşüncelerimizdir ![]() ![]() Evrende her şeyin titreşimlerden oluştuğu gibi düşüncelerimizin ürünü olan duygularımız da değişik oktavlardaki titreşimlerden oluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kimi insan odaya girdiğinde odayı aydınlatır, kimi insan da çıktığında ![]() Hepimiz bu sözün doğruluğunu defalarca yaşamışızdır, hani bazı insanlar vardır; onlarla ilk kez karşılaşmamıza rağmen, anında kendilerinden hoşlandığımız insanlar; bulundukları ortama neşe, canlılık, sıcaklık getiren insanlar; çevresindekileri rahatlatan insanlar ![]() ![]() Bu insanlar yaşama dostça bakarak, yaşam serüveninden çocukça bir neşe, bir haz alan insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() insanın fiziksek çöküntüsünün nedeni ‘ruhsal’ çöküntüdür ![]() Kızgınlık ve nefret dolu bir insanın soluğu, içinde küçük böceklerin bulunduğu bir cam tüpe üflendiğinde böcekler birkaç dakika içinde ölüyorlar ![]() ![]() ![]() İşte, asık suratlı, kızgın, kıskanç, ve korku içinde yaşayan insanların fiziksel olarak çökmelerinin nedeni kendi kendilerini zehirlemelerindendir ![]() ![]() ![]() “Keskin sirkenin zararı küpüne”, “bir kahkaha bir kilo pirzolaya bedel” gibi sözler de bu gerçeğin ifadesi ![]() “gözler ruhun aynasıdır” denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kirlian fotoğraf tekniği ile çekilen aura fotoğraflarında görülen şu oluyor: Asık suratlı, katı ve yargılayıcı tipteki bir insanın aurası soluk renkli ve bir-iki santimetre genişliğinde ![]() ![]() Kutsal kişileri tasvir eden resimlerde ‘Aziz’lerin başlarındaki hale de, saf beyaz ışığa dönüşmüş auranın sembolüdür ![]() Genç kalmak için kozmetik ürünlerine milyonlarca lira harcamak yerine, yaşamı coşkuyla kucaklamak daha akıllıca galiba ![]() ( kaynağı: Kuraldışı ve Ötesi - Nil Gün / Kuraldışı Yayıncılık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aura’Nız Kaç Santimetre? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aura’Nız Kaç Santimetre?çok güzel bir konu olmuş ama kendimle ilgili bir şeyi merak ediyorum ![]() ![]() ben auraları göremiyorum ancak karanlığa çıktığım zaman etrafımı aydınlatabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|