Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, güzel, hikaye

Çok Güzel Bir Hikaye =))

Eski 09-08-2007   #1
fbligirl
Icon7

Çok Güzel Bir Hikaye =))

Adam, pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için pijamalarını giyer ve eline gazetesini alır Düşüncesi, bütün gün miskinlik yapıp evde oturmaktırTam bunları düşünürken oğlu koşarak gelir ve sinemaya ne zaman gideceklerini sorar Baba, oğlunu bu hafta sonu sinemaya götürmeye söz vermiştir ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahaneyle oğlunu başından savmak isterBirden, gazetenin promosyon olarak verdiği dünya haritası gözüne ilişirÖnce dünya haritasını keserek küçük parçalara ayırır ve oğluna,eğer bu haritayı birleştirip düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim der İçinden de, oh be, kurtuldum! En iyi coğrafya profesörünü bile getirsen, bu haritayı akşama kadar düzeltemez derAradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak gelir“Baba haritayı düzelttim, artık sinemaya gidebiliriz! derAdam önce oğlunun söylediğine inanamaz Ama haritanın tamamlandığını görünce, hayretler içinde bunu nasıl yaptığını sorar Çocuk şu cevabı verir:Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan resmi vardı İnsanı düzelttiğim zaman dünya da kendiliğinden düzeliverdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com