|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bugün, çocuğunuza, gereken, hemen, ilk, söylemeniz, şey |
![]() |
Hemen Bugün Çocuğunuza Söylemeniz Gereken İlk 10 Şey! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hemen Bugün Çocuğunuza Söylemeniz Gereken İlk 10 Şey!Yazar: Marie Magdala Roker Ne olursa olsun seni seviyorum ![]() Çocuklarınızın onları koşulsuz sevdiğinizi bilmelerini sağlayın ![]() ![]() ![]() Sana saygı duyuyorum ![]() Çocuklar da saygıyı hak ederler! Çocuklarınıza saygı gösterdiğinizde, onlara başka insanların değer ve sınırlarına saygı duymayı da öğretirsiniz ![]() Kararını destekliyorum ![]() Onlara zarar verecek birşey olmadığı sürece kararlarını destekleyin ![]() ![]() Seni dinliyorum ![]() Hüküm vermeden ve eleştirmeden dinleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günüme renk katıyorsun ![]() Çocuğunuzun, yaşamınıza ne kadar çok neşe kattığını bilmesini sağlayın ![]() ![]() Benim çocuğum olduğun için çok şanslıyım ![]() Onlara, hayran olduğunuz eşsiz niteliklerden bahsedin ![]() ![]() Biraz daha anlatsana ![]() Zararsız sorular sorun ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamak istiyorum ![]() Çocuğunuzun içinde bulunduğu durumu anlamadıysanız, bunu ona söyleyin ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim ![]() Onların sorumluluğunda bile olsa minik şeylerden dolayı minnet duyduğunuzu gösterin ![]() ![]() Sana yardım edeyim ![]() Çocuğunuzun yardıma ihtiyacı varsa, yanında olun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|