![]() |
Saçkıran ( Alopesi Areata ) Kesin Ve Hızlı Çözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçkıran ( Alopesi Areata ) Kesin Ve Hızlı Çözümuygulamada 2 aşama vardır ve birinci uygulamayı sadece 1 kere tatbik ediyoruz ![]() birinci uygulama ![]() ![]() ufak bir kabın içine : 1 yemek kaşığı sirke ruhu ![]() ![]() ![]() 1 çay kaşığı tuz ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ![]() karıştırın ![]() ikinci uygulama ![]() ![]() bir kabın içine : 1 tatlı kaşığı çam terebentin yağı ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı ısırgan otu yağı ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı sarımsak yağı ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı yılan yağı ![]() ![]() ![]() karıştırın ![]() ilk olarak birinci uygulamayı kullanıyoruz ![]() eliniz tahriş olmasın diye önce eldiven giyin ![]() karışımı pamuk yardımı ile saç kıranlı bölgelere sürüp 30 saniye masaj yapın ( pamuk ile ) ![]() ![]() 1 gün sonra ikinci uygulamayı pamuk yardımı ile saç kıranlı bölgelere sürün 20 veya 30 dakka boyunca masajyapın ( ikinci uygulamada masajı pamuksuzda yapabilirsiniz ) sonuç : 3-4 ay ![]() Uyarı: birinci uygulama haddinden fazla acı çektirir ![]() örnek : sobadan kor kömürü aldın kafana koydun ![]() ![]() ![]() bende saç kıranın en beterinden vardı saçlarım 2 gecede tamamen döküldü ![]() gitmediğim doktor kalmadı aramadığım çare kalmadı ![]() doktor ilacı veriyor git kullan 1 ay sonra gel diyor 1 ay sonra gidiyorum başka bir ilaç veriyor bunuda kullan 1 ay sonra gel diyor ![]() yine kullanıyorum gidiyorum buseferde saç ektirceksin diyor ![]() bu formülü buldum kullandıktan 4 ay sonra kuaföre saçlarımı taratmaya gittim ![]() alopesi areata hastalığının tıpta tam kesin çözümü yoktur bilimsel kayıtlarda böyle geçiyor ![]() çare arıyorsan sende birşeyler yapacaksın tbi doktora görünmeyide ihmal etmemek gerekli ![]() ikinci uygulamayı saçların hızlı uzaması için kullanabilirsiniz ![]() ikinci uygulama birincisi gibi değildir ![]() uzatmak için kullanacaksanız tavsiyem şöyledir ; parmak uçlarıyla saç diplerine yedirerek 20-30 dakka masaj yapın ![]() masajdan sonra bone takıp 1-2 saat bekleyin ![]() sonra elma veya üzüm sirkesiyle saçlarınızı yıkayın ![]() son olarakda doğal sabunla durulayabilirsiniz ![]() bunu sürekli yapmayın ayda 1 kere yapmanız yeterlidir ![]() |
![]() |
![]() |
|