![]() |
Zayıflatan Baharatlar Ve Kullanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zayıflatan Baharatlar Ve KullanımıBaharatların metabolizmayı canlandırıp, kişiye enerji verdiği artık biliniyor ![]() Zencefil, zerdeçal, karabiber, kekik, kırmızıbiber gibi çok kullanılan baharatlar doğru zaman ve doğru yemekle birlikte kullanıldığında yağ yakımını da hızlandırıyor ![]() Yağı, şekeri, unu en aza indirip baharatlarla hafif ve lezzetli yemekler yapmak mümkün ![]() ![]() ![]() Balık: Frenk soğanı, kekik, tarhun ![]() Bezelye: Fesleğen, nane, adaçayı, tarhun, kekik ![]() Domates: Fesleğen, defne yaprağı, karanfil, kekik, küçük Hindistan cevizi ![]() Koyun eti: Sarımsak, nane, kekik, biberiye ![]() ![]() ![]() Karaciğer: Fesleğen, soğan ![]() ![]() ![]() Patates: Fesleğen, karaman kimyonu, Frenk soğanı, dereotu, maydanoz, kekik ![]() Pilav: Kimyon, rezene, safran, turmeriç ![]() ![]() ![]() Tavuk dolma: Fesleğen, soğan, kekik, maydanoz, adaçayı ![]() ![]() Yahni: Fesleğen, defneyaprağı, kekik, karabiber, kereviz, tarçın, sarımsak ![]() ![]() ![]() Haber365 |
![]() |
![]() |
|