![]() |
Olumlu Düşünce Tekniği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olumlu Düşünce TekniğiOlumlu düşüncenin gücü her isteğimizin temelinde yatar ![]() ![]() Metafizik Şifa Kitabından ![]() ![]() ![]() Yüksek benlik, sınırsız bir enerji deposudur ![]() ![]() Aşağıda okuyacağınız teknik, bunun yolunu size gösterecektir ![]() ![]() ![]() Yüksek Benliğe Ulaşmanın Tekniği 1- Her hangi bir şekilde rahatsız edilmeyeceğiniz sakin, sessiz bir yer seçin ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ellerinizi, kollarınızı ya da ayaklarınızı çapraz olmayacak şekilde ya da üst üste koymadan oturun (ya da uzanın) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- İçinizden sessizce şu cümleleri tekrarlayın: "Görkemli bir insanım ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Burnunuzdan derin ve ağır ağır bir nefes alın ![]() ![]() ![]() 5- Şu cümleleri üç kez tekrarlayın: "Yüksek benliğimin verdiği uyanıklıkla hiç bir sınır tanımıyorum ![]() ![]() ![]() Bu teknik sayesinde hayatınızın sonuna kadar yüksek benliğinizle olan bağlantınızı devam ettirmiş olacaksınız ![]() ![]() ![]() Olumsuz Düşünceleri Reddetmenin Önemi Ne yazık ki çevremiz, olumsuz düşünceleri taşıyan, dolayısıyla ister istemez bunların olumsuz sonuçlarıyla karşılaşan insanlarla dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada her şeyin başlangıcının düşünce olduğunu hatırlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() Olumsuz Düşünceleri İyileştirecek 7 Mucizevi Adım Aşağıdaki yöntemi günde 3 kez uygulayın ![]() 1- Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer seçin kendinize ![]() ![]() 2- Gözlerinizi kapayın ve bir süre, kontrol altına almaya çalışmadan, soluk alıp verişinizi izleyin ![]() ![]() 3- Diyaframınızı aşağıya doğru iterek burundan derin bir nefes alın ![]() ![]() ![]() 4- Zihinsel olarak şunları kendi kendinize tekrarlayın: "Düşüncelerimden sorumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Derin bir nefes alın ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Zihinsel olarak şu ifadeyi kendi kendinize tekrarlayın: "Yüksek benliğimin hakimiyeti altında olumsuz düşünmekten korunacağım ![]() ![]() ![]() 7- Bir süre havanın ciğerlerinize yavaş yavaş dolup boşalışını izleyin ![]() ![]() ![]() Beş Mucizevi Cümle 1- Ben görkemli bir yaratığım ![]() ![]() 2- Her insanda her insanın bir yansıması vardır ![]() ![]() 3- Tüm yaratılmış olanlarda bulunan sınırsız potansiyel bende de var ![]() ![]() 4- Zihnimin güzelliği gün başının güzelliğinden daha aşağı durumda değildir ![]() ![]() 5- Düşüncelerim benim dünyamın yapıldığı yapı bloklarıdır ![]() ![]() Bu cümlelerden birini ya da istediğinizi zamanınız elverdiği ölçüde aklınıza getirin, tekrarlayın ![]() Bu mucizevi teknikleri bugün kullanmaya başlayın, olumsuzlukları kovun, sağlıklı ve olumlu düşünme alışkanlığını tüm yaşamınıza yayın ![]() Kaynak: Metafizik Şifa - Evelyn M ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olumlu Düşünce Tekniği |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olumlu Düşünce Tekniğiinannna Nickli Üyeden Alıntı Olumlu düşüncenin gücü her isteğimizin temelinde yatar ![]() ![]() Metafizik Şifa Kitabından ![]() ![]() ![]() Yüksek benlik, sınırsız bir enerji deposudur ![]() ![]() Aşağıda okuyacağınız teknik, bunun yolunu size gösterecektir ![]() ![]() ![]() Yüksek Benliğe Ulaşmanın Tekniği 1- Her hangi bir şekilde rahatsız edilmeyeceğiniz sakin, sessiz bir yer seçin ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ellerinizi, kollarınızı ya da ayaklarınızı çapraz olmayacak şekilde ya da üst üste koymadan oturun (ya da uzanın) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- İçinizden sessizce şu cümleleri tekrarlayın: "Görkemli bir insanım ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Burnunuzdan derin ve ağır ağır bir nefes alın ![]() ![]() ![]() 5- Şu cümleleri üç kez tekrarlayın: "Yüksek benliğimin verdiği uyanıklıkla hiç bir sınır tanımıyorum ![]() ![]() ![]() Bu teknik sayesinde hayatınızın sonuna kadar yüksek benliğinizle olan bağlantınızı devam ettirmiş olacaksınız ![]() ![]() ![]() Olumsuz Düşünceleri Reddetmenin Önemi Ne yazık ki çevremiz, olumsuz düşünceleri taşıyan, dolayısıyla ister istemez bunların olumsuz sonuçlarıyla karşılaşan insanlarla dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada her şeyin başlangıcının düşünce olduğunu hatırlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() Olumsuz Düşünceleri İyileştirecek 7 Mucizevi Adım Aşağıdaki yöntemi günde 3 kez uygulayın ![]() 1- Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer seçin kendinize ![]() ![]() 2- Gözlerinizi kapayın ve bir süre, kontrol altına almaya çalışmadan, soluk alıp verişinizi izleyin ![]() ![]() 3- Diyaframınızı aşağıya doğru iterek burundan derin bir nefes alın ![]() ![]() ![]() 4- Zihinsel olarak şunları kendi kendinize tekrarlayın: "Düşüncelerimden sorumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Derin bir nefes alın ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Zihinsel olarak şu ifadeyi kendi kendinize tekrarlayın: "Yüksek benliğimin hakimiyeti altında olumsuz düşünmekten korunacağım ![]() ![]() ![]() 7- Bir süre havanın ciğerlerinize yavaş yavaş dolup boşalışını izleyin ![]() ![]() ![]() Beş Mucizevi Cümle 1- Ben görkemli bir yaratığım ![]() ![]() 2- Her insanda her insanın bir yansıması vardır ![]() ![]() 3- Tüm yaratılmış olanlarda bulunan sınırsız potansiyel bende de var ![]() ![]() 4- Zihnimin güzelliği gün başının güzelliğinden daha aşağı durumda değildir ![]() ![]() 5- Düşüncelerim benim dünyamın yapıldığı yapı bloklarıdır ![]() ![]() Bu cümlelerden birini ya da istediğinizi zamanınız elverdiği ölçüde aklınıza getirin, tekrarlayın ![]() Bu mucizevi teknikleri bugün kullanmaya başlayın, olumsuzlukları kovun, sağlıklı ve olumlu düşünme alışkanlığını tüm yaşamınıza yayın ![]() Kaynak: Metafizik Şifa - Evelyn M ![]() güzel bir konuya değinmişsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Olumlu Düşünce Tekniği |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olumlu Düşünce TekniğiBuradaki konu sadece kişinin öz benliği, özüyle iletişimden bahsediyor, bu bilgelik ve farkındalık da herkesin hakkı ![]() Özbenliğiyle iletişim kuranlar hemen peygamberim iddiasına girmez herhalde Sadece kaynakla irtibata geçerler ![]() Zikir konusunda bazı doğru noktalara değinmişsiniz ancak söylemem gereken bir iki şey olabilir bu konuda ![]() Bir konu nedeniyle yaklaşık 6 ay neurofeedback seansı aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alfa, teta, beta, delta, bunlar çok genel yazılıp geçiyor, ancak beyin şöyle çalışıyor, Örneğin bir bölge alfayı daha çok üretmesi gerekirken tetayı daha çok üretiyor, başka bölge deltayı üretmesi gerekirken alfayı daha çok üretiyor, böylece dengesizlik ve sorunlar oluyor ![]() Beyin müdahale edilemez değildir ve bence edilmelidir ![]() ![]() Zikir konusuna gelince; kendi neurofeedback deneyimlerimden biliyorum ki, beyin yeni durumuna adapte olması için süre gerekiyor, bu süre zarfında kişi sonuçların istediği yönde olmadığını gözlemlerse hemen o çektiği zikri bırakırsa zaten 2-3 gün sonra beyin eski haline döner ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|