Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, mümkünse, olsundenemelerimyanılmalarım, rejimdeyim, sanal

Rejimdeyim,Mümkünse Sanal Aşk Olsun:)(Denemelerim-Yanılmalarım)

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rejimdeyim,Mümkünse Sanal Aşk Olsun:)(Denemelerim-Yanılmalarım)

Çok üşürdüm ben,yazın o en civcivli sıcaklarında bile mutlaka yakın bir yerlerimde bir hırka bir şal ya da benzeri birşey olurduBembeyaz kireç gibi surat,yorgunlukSonunda doktor arkadaşlarımdan biri, zorla sürükleye sürükleye hastahaneye götürdü beni
?
Yok hastahane fobisi değil,şiddetli bir iğne fobisi olanlardanım benDaha adını duyunca kaskatı kesilip kalıyorumHatta kan alırlarken hüngür hüngür ağladımYok kesinlikle mübalağ etmiyorum,ağladımHemşire kız,-tabii nereden bilsin koskoca kadın iğneden korkusundan ağlıyor-sürekli''korkmayın,kötü birşey çıkmaz,genel bir check-up'' dedi durdu;ben hastalıktan korkuyorum sandıAh bir bilse benim derdim iğne,ağzını bırakır popişiyle güler de,neyse
?
Kan man kalmamış bende,resmen kanım çekilmiş,''anemi'' denen,genelde her kadında görülen o ufff'tan olmuşum ama tabii onu da abartmışım''İğne yazmam lazım echo,hatta olmazsa kan takviyesi yapalım'' dedi doktorum''Hadi be ordan'' dedim,topladığım gibi tahlilleri,o dakika terkettim odasını''Aaa, ben şaka yapıyorsun sandım,cidden mi gittin ya'' dedi ben odasından çıktıktan 10 dk sonra aradığındaElimde tahliller,2 doktor gezdim,hani birinden biri ''sadece hap yazacam,yeterli,sen bunu yut,kanın gelecek geri'' dese kalkıp şapır şupur öpecem adamlarıI-ıhh,demedi hiç biriTabii ben çaresizce ve popişime baka baka döndüm kendi doktorcuğuma
?
Eline geçirdi,bırakır mı intikamını almadan?Dayadı bana iğneleri!Hiç utanma kalmamış ya insanlarda,birde doktor deriz!(ohh,nasıla okumuyor,içimi boşataym,intikam nasıl alınır gör)Ben iğneye gittiğim zaman hastası varsa onu bile bırakıp iniyordu acile,sırf suratımın halini görmek için!Bir dakika,hazır değilim,sakın vurmayın!Bir dakika,hazır değilim sakın vurmayınO bir dakikaları topladığınız zaman yarım saat sürüyordu bana bir iğne vurulmasıBirde ağlıyordum,bir de saydırıyordum
doktorcuğuma,çıkıyordum,gidiyordum evime,ertesi gün gene aynı sahneler
?
Tabii iğneler bitti sonundaHaplar devam ettiTahliller şu bu,benim kanı çekildiği yerden bulup geri getirdilerAma bu seferde kanlı canlı,hatta bayağı bir ''k'' lı bir hatun oldum çıktım ben10 ay önce aldıklarının içine giremez hale gelince,dayandım kapısına; ''Doktorcum hani bu haplar,iğneler k yapmıyordu?Ne iş?Koskoca doktorsun,ayıp değil mi,yalan söylemek sana yakışıyor mu?''''K'' ları yapan iğneler değil,senin yediklerin echocum,diyete gir''dedi banaEh bir erkekten başka ne cevap beklenir ki?Erkek işte,benim feministim dediğim kadar yok mu?''!İnsan ''echocum,sen ''k'' lı da güzelsin'' der ama,nerde onlarda o incelik
?
Tabii başladı diyetli günlerBen diyete girince herkesler mi diyete başladı,yoksa herkesler diyetteydi de,ben mi farkında değildim olup bitenlerin bilmiyorum ama,son 20 gündür etrafımda gördüğüm herkesin elinde,dilinde başı ''diyet''le başlayan birşeyler varDiyet büskivi,diyet cola,diyet çukulata,diyet şeker,diyet tuz,diyet baklavaAy canım şunu istedi dediğim an,biri pat diye diyetini bulup getiriyor ve koyuyor önümeYahu ''büskivinin,baklavanın diyetimi olur,unu nasıl zayıflattılar ,bu başaklar ne tür bir rejime girmiş?'''Öff echo çok soru sorma otur ye işte diyorlar bana''Yemiyorum tabii o ayrı konu,ne o öyle yalancı meme gibi kandır dur kendini?Baklava baklava gibi olmalı ya da hiç olmamalı
?
2-3-4 kadın bekar kadın bir araya gelirse ne konuşur?Elbette erkeklerBir araya gelinen mekanda her türlü pastanın(özeliklede çukulatalı),tatlının,kurabiyenin,böreğin cirit attığı muhteşem bir pastahane!İRejimde olan benim gibi bir çukulata manyağı için işkencenin daniskası anlayacağınızÇok fena çok,herşeye tamam da,şu çukulataya hiç dayanamıyorum benAdını duyunca gözlerim parlıyor resmen,gerisini siz düşününMillet evlenirken 'bana ne altın takacaklar acaba'' diye düşünür,ben ''acaba kaç kilo çukulata getirecekler'' diyordum,yani sonradan böyle olmadım ben,hep böyleydim
?
Neyse oturduk masaya,daha ''merhaba ne haber'' kısmındayız,bu arada kızlardan birinin güzü telefonda,kulağı masadabir bize cevap veriyor,bir dönüyor mesaj atıyor1-2-3Sonunda dayanamadım,''ne yapıyorsun sen ha bire o telefonla'' dedim''Msn'' dedi''Nasıl yani''?''E cepten msn e bağlandım''Aaa,cepten de msn açılıyor mu'' dedim,bana uzaydan gelmişim gibi baktılar,o ayrı bir konu daHayır şimdi burda ne işi var msn in?Ne alaka yani?''Hayatım benimkiyle konuşuyorum''Ben çok zekiyim ya,soru yine hazır;''E neden msn den konuşuyorsun ki,ara telefonla konuş,vik vik yazmaya mı heveslisin?''''Aman echoo, ya,sanal aşk,bu,akşam başladı,daha reale geçemedik,hiç mi yaşamadın?''

Şimdi ben suratımın ortasına yumruk yemiş gibi oldumO arada da çalışan kızlardan biri sipariş almaya geldiNe içersiniz?''Türk kahvesi rica edeyim'' dedim;ama kafam beynim döndü,sanal aşk kelimesine takıldım bir kere,Nasıl
olsun;orta,şekerli,sade?''Rejimdeyim,mümkünse sanal aşk olsun'' deyivermişim ben!Kız ''anlamadım'' dedi,bizim masadan bir kahkaha koptu,tabii tüm gözler bize çevrildiBen bir afalladım kaldım''Sade bir kahve rica edeyim'' dedim,neyse kız ''hıı,tamam,hemen getiriyorum'' dedi ve gitti
?
''Diyetteyiz bir çoğumuz;ama isteyerek,ama mecburen ''aşk diyeti''ne giriyoruz,girdiriliyoruz işteBazen yanlızlığa düşüyor ruh,kalamıyor tek başına,korkuyor sessizlikten;aşk istiyor insanın canıBazen titremesi tutuyor yüreğin,ısıtmıyor hiçbir kurulan cümle;sevgi istiyor insanın canıDiyetteyiz ama?Takmayın kafanızı;ama isteyerek,ama istemeyerek buram buram aşk kokan insanlar çıkıyor bir yerlerden,gelip çalıyorlar kapıyıBazen bir titreşim,bazen ekrana düşen bir kelime,bazen bir gülümseme kadar varlar işte;ama var mı var işte Kokusuz,temassız,sessiz,ama aşk mı aşk işteKorkmaya gerek yok;şişmanlatmıyor ki yüreği;yaşanmışlığı yokKanıyor beyin,bir şekilde kandırılıyor işteTatsa tat,tuzsa tuz,kokuysa koku;ruh aç,muhteviyatı ''aşk'',gerisinden kime ne?Gelişi de sessiz oluyor,gidişi de bu davetsiz gelip habersiz giden insancıklarınGeride kalan üç beş smile,bir avuç log,biraz yalan,biraz soru işareti3 günlük aşklar,hatta bazen 2''Özelsin''le gelen,''seviyorum''la giden,bir tuşla silinip,bir tuşla eklenen,''canım isterse severim,canım isterse sevmem'' kovalamacaları işteSözümona aklı yaşından 5 numara büyük,ama topu topu bir ekran ebatında yürekler işteSatranç oyunlarının sanal şah-matları,ama aslında piyonları işteKorkaklığın cesaret,tutsaklığın özgürlük savaşçıları işte,ama aslında hiç yoklar ve de asla var olamayacaklar işte''Seni seviyorum'' oyunu oynayan,ruhta-yürekte parmak izlerini bırakanlar işte

I-ıhh,yemezlerAşk aşk gibi olmalı,adam adam,kadın kadın,yalan yalan,oyun bile oyun gibi olmalı işte;giden mertçe gidiyorum diyebilmeli,kalan ''bir dakika,nereye?''den fazlasını söyleyebilmeli işteAşkın da,ayrılığın da kokusu,tadı,lezzeti olmalı işteAynı baklavanın,kurabiyenin,diyeti olmadığı gibi,aşkın da sanalı olmuyor işteCıkss,yaşamadım,yaşamayacağım,ben almayayım,alana da mani olmayayım durumu işteYürek işiyse aşk,yüreğini ortaya koyabilecek,msn ini değil''
?
Huuu,echo,kahven geldi,nereye daldın kızım,aramıza dön,nerdesin?''Burdayım,burada
?
Afedersiniz,bakarmısınız?''''Buyrun?''''Rica etsem bana bir dilim çukulatalı pasta ve bir limonata getirebilir misiniz?''''Kızım ne yapıyorsun,Rejim ne oldu,delirdin mi sen???''''Bozdum ben rejimi,sen devam et rejimine''
?
Sevgiyle,çok ama çok mutlu kalın

(echo)
?
(Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com