|
|
Konu Araçları |
olsun, yapamazsan, yokbizim, yokkyapamazsannn, şarkımız |
Yapamazsan Yokk..Yapamazsannn Yok...Bizim Şarkımız Olsun Mu? |
07-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yapamazsan Yokk..Yapamazsannn Yok...Bizim Şarkımız Olsun Mu?Çok bunalım! Yok olmuyor,koptum! Vazgeçtim,düşüncelerimi kontrol edemiyorum! Neredeyse dağılmak üzereyim,galiba beceremeyecem! Yok yok,olmayacak! Çok sık karşılaşıyorsunuz değil mi bu düşünce dalgalanmalarıyla?Ve o anda,yanınızda size başaracaksın diyen biri de yokPeki ne mi yapacaksınız?Hemen sizi motive edecek bir şey bulmak zorundasınız ve bunu en hızlı şekilde, bir şarkıyla yapabilirsiniz benceMesela ''gülşen/yapamazsan'' yok [ame]http://wwwizlesenecom/video/muzik-gulsen---yapamazsan-yok-2008/393916[/ame] ''Aynada baktım gözlerimin içine, Haftalar geçmiş, gülmemişim kendime Düşüne düşüne kocaman olmuşum, Boy aynalarında cevaplar bulmuşum yapamazsan yok, yapamazsan yok kitabımda yok, yapamazsan yok Ne varsa attım yıkılan geçmişte, Yeniden buldum ateşi içimde Listede olan, hep sona kalan, Ne varsa yaptım, yapınca anladım yapamazsan yok, yapamazsan yok kitabımda yok, yapamazsan yok Döndüm kendime, sordum bin kere; İnsanlar neden böyle? Kimi hep suçlar, neyi sorgular, Anı yaşamak en kolay Döndüm kendime, sordum bin kere; Bu hayat geçer mi böyle? Geçmezse gülerim, gülmezse ben geçerim, Yapamam edemem yok yapamazsan yok, yapamazsan yok kitabımda yok, yapamazsan yok Ne varsa attım yıkılan geçmişte, Yeniden buldum ateşi içimde Listede olan, hep sona kalan, Ne varsa yaptım, yapınca anladım yapamazsan yok, yapamazsan yok kitabımda yok, yapamazsan yok'' Hadi deneyelim mi?Bir yerden bulalım şarkıyı,hemen dinleyelim ve size hissettirdiklerini birbirimize anlatalımBunun gibi ''acil durumlarda motive etme'' şarkıları bulalım ve burası aracılığıyla bir birimizle paylaşalım,ne dersiniz? Not:Nakaratlarda avaz avaz bağırıyoruz arkadaşlar,ona göre |
|