|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bugünü, selamlayacagim, sevgiyle, yüregimdeki |
![]() |
Bugünü Yüregimdeki Sevgiyle Selamlayacagim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugünü Yüregimdeki Sevgiyle Selamlayacagim.Og Mandino/Dünyadaki En Büyük Satici/2 ![]() SEVGİ Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Her türlü girisimdeki basarinin en büyük sirri budur ![]() ![]() ![]() ![]() Düsüncelerime karsi koyabilirler; sözlerimden kusku duyabilirler; kiyafetimi begenmeyebilirler; yüzümü reddedebilirler ve hatta pazarliklarim kusku dogurabilir; ama sevgim, nasil günesin isinlari en soguk çamuru bile eritiyorsa, onlarin yüreklerini öyle yumusatacaktir ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Peki bunu nasil yapacagim? Bundan böyle her seye sevgiyle bakacagim ve yeniden dogacagim ![]() Günesi kemiklerimi isittigi için sevecegim; ama yagmuru da ruhumu temizledigi için ![]() Isigi, bana yol gösterdigi için sevecegim; ama bana yildizlari gösteren karanligi da ![]() Mutlulugu, yüregimi büyüttügü için sevecegim; ama ruhumu açtigi için kedere de dayanacagim ![]() Ödemem gerekli olan her seyi sükranla ödeyecegim; ama engelleri de bana meydan okuduklari için selamlayacagim ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Peki nasil konusacagim? Düsmanlarimi övecegim ve onlar dostlarim olacak; dostlarimi yüreklendirecegim ve onlar kardeslerim olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Kuslar, deniz, bütün doga, yaradan için övgü müzigi ile konusmuyor mu? Ben, onun çocuklarina ayni müzikle konusamam mi? Bundan böyle bu sirri hatirlayacak ve hayatimi degistirecegim ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Peki nasil davranacagim? Insanlarin bütün davranislarini sevecegim, çünkü her biri gizli de olsa, hayranlik duyulacak özelliklere sahiptir ![]() ![]() Haris olanlari sevecegim, çünkü onlar bana esin verir ![]() ![]() Krallari sevecegim, ne de olsa onlar da insandir ![]() ![]() Zenginleri sevecegim, ne de olsa yalnizdirlar ![]() ![]() Gençleri sevecegim, inançlari için ![]() ![]() Güzelleri sevecegim, gözlerindeki mahzunluk için ![]() ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Peki baskalarinin davranislarina nasil tepki gösterecegim? Sevgiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Karsilastigim herkese nasil davranmam gerekiyor? Tek bir sekilde ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Ve her seyden önce kendimi sevecegim ![]() ![]() Hiçbir zaman etimin arzularina esir olmayacagim, tam tersine, vücudumu itidal ile temiz tutacagim ![]() Aklimin hiçbir zaman günahkârlik ve ümitsizlikle çelinmesine izin vermeyecegim; tam tersine, onu bilgiyle ve yüzyillarin bilgeligi ile yüceltecegim ![]() Ruhumun hiçbir zaman kendini begenmislige ve doymusluga kapilmasina izin vermeyecegim; tam tersine, kendimi dinleyecek ve dua ile onu besleyecegim ![]() Kalbimin hiçbir zaman küçülmesine ve aciyla dolmasina izin vermeyecegim, tam tersine, onu paylasacagim, o büyüyecek ve yeryüzünü isitacaktir ![]() Bugünü yüregimdeki sevgiyle selamlayacagim ![]() Bundan böyle insanligi sevecegim ![]() ![]() Bu andan itibaren, insanlarin arasinda bir insan olmak için gereken ilk adimi atiyorum ![]() ![]() ![]() Bugünü sevgiyle selamlayacagim ve basaracagim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|