![]() |
Sevgiyle Varım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiyle VarımVarlığımın derinliğinde bir sevgi kuyusu var Bu sevginin açığa çıkmasına izin veriyorum ![]() Bu sevgi yüreğimi,bedenimi,bilincimi,öz varlığımı dolduruyor ![]() Etrafımda her yöne ışıl ışıl yayılıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor ![]() Sevgiyi kullanıp verdikçe daha çok vermek istiyorum ![]() Kaynak sonsuz ![]() Sevgiyi verdikçe kendimi iyi hissediyorum ![]() Çünkü sevgi içimdeki sevinç duygusunun bir ifadesi ![]() Kendimi seviyorum ![]() Bu yüzden bedenime bakıyorum ![]() Onu sağlıklı besinlerle besliyor,temiz tutuyor ve temiz giysilerle donatıyorum ![]() Bedenimde bana sağlıkla,canlılıkla,dolu enerji ile karşılık veriyor ![]() Kendimi seviyorum ![]() Bu yüzden kendime ihtiyaç ve zevklerime hitap eden rahat bir ev ortamı sağlıyorum ![]() Odalarını sevgi titreşimleriyle dolduruyorum ![]() Böylece ben dahil eve giren herkes bu sevgiyle beslendiğini hissediyor ![]() Dünyama sadece sevecen insanları çekiyorum ![]() Çünkü onların benim bir aynam olduklarını biliyorum ![]() Kendimi seviyorum Bu yüzden geçmişi ve geçmişte yaşadıklarımı affediyor tümüyle özgür bırakıyorum ve özgürüm ![]() Kendimi seviyorum ![]() Bu yüzden her anı iyi ve dolu yaşıyorum ![]() geleceğim parlak,haz,mutlulukve güven dolu olduğunu bilerek her anımı seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|