![]() |
Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...Sevgili BEN ![]() ![]() ![]() Biliyorum aslında,sana bu mektubu yazmakta ve sana karşı olan duygularımı anlatmakta çok geç kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi,biz ne zamandır beraberiz seninle?Sen kaç senedir benimlesin?15,20,30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah şimdi hatırladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum,hiç dinlemedim ben seni değil mi?Hele hele ,birilerine yenilip''Id-ego-süperego'' denen üçgene hapsolduktan sonra,aslında her geçen gün, daha çok koptum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani anneannem vardı ya,bir gece yarısı aniden çıktı bu'' rüya alemi'' dedikleri hayatımdan;işte ben en çok onu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri görsün diye güzeleşmiş,birileri görsün diye giyinmiş,birileri görsün diye çalışmışım,BEN hiçbir şey istemeden sessizce oturmuş bir köşede,yanına gidip ''sen ne istersin''diye sormamışım ![]() ![]() ![]() Evimdeki en güzel odayı birileri için hazırlamışım,en güzel tabak-bardakları birileri için saklamışım ama BEN bir köşede ayak üstü bir sandwich le yetinmiş,gerisini hiç umursamamışım ![]() ![]() ![]() ![]() BEN hariç herkese ''seni seviyorum'' demişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte sonunda dibe vurdum BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Affet BEN(i) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana söz veriyorum,bu günden sonra çok iyi bakacam BEN'e;çünkü anladım ki BEN den başka bir BEN yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN,herzaman ''birileri''nden önce gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah uyandığımda,ilk ona ''günaydın'' diyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hariç,hiçkimseyi BEN'den fazla sevip,BEN'den fazla değer vermeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? BEN ![]() ![]() ![]() ![]() echo (Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...Allah hariç,hiçkimseyi BEN'den fazla sevip,BEN'den fazla değer vermeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? BEN ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün olarak bharikaydı bu arada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...Allah hariç,hiçkimseyi BEN'den fazla sevip,BEN'den fazla değer vermeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütünüyle muhteşemdi gerçekten tüylerim ürperdi okurken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...echo Nickli Üyeden Alıntı Sevgili BEN ![]() ![]() ![]() Biliyorum aslında,sana bu mektubu yazmakta ve sana karşı olan duygularımı anlatmakta çok geç kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi,biz ne zamandır beraberiz seninle?Sen kaç senedir benimlesin?15,20,30 ![]() ![]() ![]() duydum onu soruyorum ![]() ![]() ![]() Ah şimdi hatırladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum,hiç dinlemedim ben seni değil mi?Hele hele ,birilerne yenilip''Id-ego-süperego'' dene üçgene hapsolduktan sonra,aslında her geçen gün, daha çok koptum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani anneannem vardı ya,bir gece yarısı aniden çıktı bu'' rüya alemi'' dedikleri hayatımdan;işte ben en çok onu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri görsün diye güzeleşmiş,birileri görsün diye giyinmiş,birileri görsün diye çalışmışım,BEN hiçbir şey istemeden sessizce oturmuş bir köşede,yanına gidip ''sen ne istersin''diye sormamışım ![]() ![]() ![]() Evimdeki en güzel odayı birileri için hazırlamışım,en güzel tabak-bardakları birileri için saklamışım ama BEN bir köşede ayak üstü bir sandwich le yetinmiş,gerisini hiç umursamamışım ![]() ![]() ![]() ![]() BEN hariç herkese ''seni seviyorum'' demişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte sonunda dibe vurdum BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Affet BEN(i) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana söz veriyorum,bu günden sonra çok iyi bakacam BEN'e;çünkü anladım ki BEN den başka bir BEN yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN,herzaman ''birileri''nden önce gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah uyandığımda,ilk ona ''günaydın'' diyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hariç,hiçkimseyi BEN'den fazla sevip,BEN'den fazla değer vermeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? BEN ![]() ![]() ![]() ![]() echo (Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz) Echo neden bir kisisel gelisim yeri acmiyorsun inan cok faydan olurdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...Echo neden bir kisisel gelisim yeri acmiyorsun inan cok faydan olurdu ![]() Tşk ederim,tabii görüşürüz,biraz işim var,halleder halletmez atarım size mesaj ![]() ![]() Ben kurallara kalıplara giremem siyah beyaz,o yüzden ofis şu bu bana göre değil,afakanlar basar banaBurada zaman zaman görüştüğümüz arkadaşlarda biliyorlar,ben çok gırgır şamatayım,tek bir sorun etrafında,4-5 saat kesintisiz görüştüğüm,sıkmadığım ve sıkılmadığım insanlar oldu,düşünün yani ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben,Lütfen Affet Ben'i.../Mektuplarım...echo Nickli Üyeden Alıntı Sevgili BEN ![]() ![]() ![]() Biliyorum aslında,sana bu mektubu yazmakta ve sana karşı olan duygularımı anlatmakta çok geç kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi,biz ne zamandır beraberiz seninle?Sen kaç senedir benimlesin?15,20,30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah şimdi hatırladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum,hiç dinlemedim ben seni değil mi?Hele hele ,birilerne yenilip''Id-ego-süperego'' dene üçgene hapsolduktan sonra,aslında her geçen gün, daha çok koptum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani anneannem vardı ya,bir gece yarısı aniden çıktı bu'' rüya alemi'' dedikleri hayatımdan;işte ben en çok onu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri görsün diye güzeleşmiş,birileri görsün diye giyinmiş,birileri görsün diye çalışmışım,BEN hiçbir şey istemeden sessizce oturmuş bir köşede,yanına gidip ''sen ne istersin''diye sormamışım ![]() ![]() ![]() Evimdeki en güzel odayı birileri için hazırlamışım,en güzel tabak-bardakları birileri için saklamışım ama BEN bir köşede ayak üstü bir sandwich le yetinmiş,gerisini hiç umursamamışım ![]() ![]() ![]() ![]() BEN hariç herkese ''seni seviyorum'' demişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte sonunda dibe vurdum BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? Affet BEN(i) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana söz veriyorum,bu günden sonra çok iyi bakacam BEN'e;çünkü anladım ki BEN den başka bir BEN yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN,herzaman ''birileri''nden önce gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah uyandığımda,ilk ona ''günaydın'' diyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hariç,hiçkimseyi BEN'den fazla sevip,BEN'den fazla değer vermeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ? BEN ![]() ![]() ![]() ![]() echo (Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz) ne kadar yazın varsa hepsini kopyalıyıp kopyalıyıp üye olduğum sitelerden yayınlıyacammmmm şaka şakaa yüreğine sağlık gerçekden güzel bir yazıydı |
![]() |
![]() |
|