![]() |
Sevginin Gücü, Sevgi Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevginin Gücü, Sevgi TedavisiIcimin derinliklerinde, varligimin merkezinde tukenmez bir sevgi kaynagi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cunku; sonsuz bir kaynaga sahibim ![]() ![]() ![]() ![]() o benim icsel mutlulugumun bir ifadesidir ![]() ![]() ![]() KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da bedenime sevgiyle bakiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KENDIMI SEVIYORUM; bu yüzden, yapmaktan gercekten zevk aldigim, yaratici yeteneklerimi kullanabildigim, sevdigim ve beni seven insanlarla birlikte calistigim, insanlar icin yararli bir seyler yapabildigim ve karsiliginda iyi bir gelir elde ettigim bir iste calisiyorum ![]() ![]() ![]() KENDIMI SEVIYORUM; bunun icin de insanlara karsi sevecen davraniyor ve onlar hakkinda da oyle dusunuyorum; cunku verdiklerimin cogalarak bana geri doneceklerini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KENDIMI SEVIYORUM; bu yuzden de gecmisi ve tum gecmis deneyimleri bagisliyor ve onlari geride birakiyorum; ARTIK OZGURUM ![]() ![]() ![]() ![]() KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da butunuyle SIMDI' de yasiyorum ![]() Gelecegimin parlak, mutlu ve guvenli oldugunu bilerek her an' ı iyi yasiyorum; cunku ben evrenin sevgili cocuguyum ve evren simdi ve sonsuza dek bana sevgiyle bakacak, beni koruyacaktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SIZI SEVIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Louise Hay Pozitif Gucun Buyusu kitabindan |
![]() |
![]() |
|