Eşime Yaptığım Yöntem Belki İşinize Yarar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşime Yaptığım Yöntem Belki İşinize YararDuymuşsunuzdur ruhsal bağlantıyı,ben eşime sınırlı oldugum için vede kırgın baglantı kurmayı nerdeyse hıc yapmadım ![]() ![]() bır ıkı kere denedgımde sonuc almışdım aslında ama kadercı oldugumdan brıaz zorlamadım ![]() poztflıgı savunan bırı nasıl kadercı olur dersenız;eşimi buluş hıkayemden kaynaklanıyor özel bır konu umarım anladınız![]() ![]() telepatik ruyalar herneyse ![]() ben sanırım yıne sonuc almaya basladım ruyalara cok dkkatetmelı ,6 ay oldu eşimsız toplasan5-6 kez ruyamda gormusumdur onu ruyamda gordugum her an ona kendımı hatırlattıgım anlardır bana göre;sıcağı soguğu ,dokunuşu,sevgiyi hissettiğiniz ruyalar telepatık ruyalardır![]() yanı karşıdakı kişide ya sizle aynı şeyi görür ya sizi hisseder![]() ![]() ![]() sanırım poztflıgımın sonucunu aldım ![]() eskıden onu gordugum ruyalarda veyahut onun ruhuyla konusmaya calıstıgımla bana hep sırtını dönuyor kaçıyor yada aldatıyordu![]() ![]() ![]() sanırım poztıflıgım işe yaradı ![]() kendımı bıraz hayatıma endexledımki; dunkı ruyamda harıka gelişmeler oldu![]() tam anlatmıyımde bozulmasın bırebır gercek gıbıydı ne dıyebılırım kı ! hanı suan bulusmaya kalksak aynısı gercekleşecek gıbı baştan sona ![]() ![]() bırde şunu keşfettım ben eşimi derinden düzeltmek ıstıyorum aman gelsın de nasıl olursa olsun asla demedım bu yuzden beklıyorum aylardır ![]() duzelmeden geldıkden sonra manası yok![]() ![]() ![]() gerek steden bulduklarım gerekk kendımden kattıklarım ile onunla içten içe bağ kuruyor ve sevgımı fısıldıyorum ![]() en cok işe yarayan ne oldu bılıyormusunuz?onunla guldugumuz saçma sapan şeylerı andım onunda bana eşlik ettıgını hissettım ![]() yanı sevdıgınızle geçirdıgınız vakıtlerde olan kahkahalarla güldüğünüz en saçma şeyde olsa onu hatırlayın ve yıne o varmış gıbı gülün![]() benım durumumdakı gıbı işin içinde buyu yoksa eger cabuk sonuc verecegıne emınım![]() ![]() yuzeysel problemlerınızde hele dahada işe yarar ![]() benımkı bıraz derın ama sanırım oluyor![]() anlamadınız seyleri sorabılırsınız sevgıler |
|
|
|