![]() |
Büyücü Geldi Hanımm:)(Deneme-Yanılmalarım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyücü Geldi Hanımm:)(Deneme-Yanılmalarım)''Alışmış kudurmuştan beterdir'' diye boşa dememişler,farkında olmadan fena sarmışım ben bu yazı yazma işine,çaktırmıyorum ama,fena boşluğa düştüm birden istifa edince ![]() Sabahtan beri önüme kim gelip,''nasılsın'' diye sorsa,''ben iş arıyorum,aklınızda olsun'' diyorum,Onlarda doğal olarak''nasıl yani'' diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''İyi de,neden istifa ettin?'' ''Bana büyücü dedi birisi,benimde nevrim döndü, aldım tüm yazılarımı,siteyi ona bıraktım gittim;küstüm oynamıyorum işte,bananeee!''(ay ama bunu anlatırken bile sesimden,böle buram buram sinir kokuları fışkırıyor tabii) Beni yakından tanıyanlar ''hade be ordan,onu diyen seni görmemiş galiba'' ile başlayan cümleler kurdular ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır, benim sinirim zaten tepeme çıkmış,elime geçirsem bir su damlasında boğacam o kelimeyi söyleyeni,bir de birileri onun yanında saf tutunca,iyice geldi bana gelenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben saydırdım,saydırdım,sonra yoruldum tabii,mecburen nefes almak için sustum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hönk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keçilerimi acele şekilde ait oldukları yere gönderdikten sonra,aldım elime kalemi,yazmaya başladım; Evet ben bir büyücüyüm;çünkü sesimi,yüreğimi ve beynimi hep güzel şeyler için kullanıyorum ![]() ![]() Evet ben bir büyücüyüm;çünkü güzel bir bakışın ya da art niyetsiz kurulan bir cümlenin ne kadar çok kapı açabildiğini biliyorum ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü sevgi dolu bir dokunuşun ya da sarılışın,insanları bazen en güçlü bir ilaçtan daha hızlı tedavi edebileceğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü'' sen bunu yapabilirsin,ben sana inanıyorum''cümlesinin insanları nasıl tetikleyebildiğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü herşeyin öncelikle ''Allahın tekelinde'' olduğunu ve araya aracı sokmadan herşeyi ondan istemeyi biliyorum ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü hayatta hiçbirşeyin ve hiçkimsenin,Allahımın ve benden daha değerli olmadığını biliyorum ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü sevmeyi ve sevilmenin hazzını biliyorum ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm;çünkü inanmayı veinanılmanın değerini biliyorum ![]() ![]() ![]() Evet ben büyücüyüm,çünkü gülmeyi ve güldürmeyi biliyorum ![]() ![]() ![]() E herhalde bu kadar değil,uzayıp gidiyor liste,ama benim kısa cümleler kurmayı öğrenmem lazım,uzun yazılarımla kimse köşe yazarı yapmıyor,''git sen kitap yaz'' diyorlar ![]() ![]() Evet bütün bu yazdıklarımdan sonra anladım ki, ben bir büyücüyüm ![]() ![]() ![]() Dilimle,yüreğimle,beynimle,ama en önemlisi de,düşüncelerimin güzelliği ve gülüşümle büyülüyorum insanları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatta abartın işi,sizde benim gibi bağırın böyle,''büyücü geldi hanımm,lazım mı'' diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyle,çok ama çok mutlu kalın ![]() ![]() ![]() Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (echo) (Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz) |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyücü Geldi Hanımm:)(Deneme-Yanılmalarım) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyücü Geldi Hanımm:)(Deneme-Yanılmalarım)işte bu sevimli büyücü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ey sevimli büyücü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|