![]() |
Düşünce Gücü İle Tedavi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünce Gücü İle TedaviSORUN - OLASI NEDEN - YENİ DÜŞÜNCE MODELİ ACI Suçluluk duygusu ![]() -Geçmişe sevgiyle bakıyorum ![]() ![]() ADETLE İLGİLİ RAHATSIZLIKLAR Kadınlığını reddetme ![]() ![]() ![]() -Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() *Adet görememe Kadın olmayı istememe ve kendinden hoşlanmama -Kendimden hoşnutum, kadınlık bana sevinç veriyor ![]() ![]() *Adet öncesi sendrom Karışıklığın hakim olmasına izin verme ![]() ![]() ![]() -Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu kabul ediyorum ![]() kadınım ![]() ![]() *Ağrılı Adet görme Kendine kızma ![]() -Bedenimi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() AKCİĞER RAHATSIZLIĞI Depresyon ![]() ![]() ![]() -Hayatın bütünlüğünü içime alma kapasitesine sahibim ![]() ![]() ALLERJİLER Kime karşı allerjiniz var? Kendi gücünü inkar etme ![]() -Dünya güvenli ![]() ![]() ![]() ANEMi "Evet-Ama" tutumu ![]() ![]() ![]() ![]() -Hayatımın her alanında sevinç duymam iyi ve güvenli bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ASTIM Boğucu sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() -Artık kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenebilirim ![]() ![]() AŞIRI KİLO Hayattan korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Duygularımla barış halindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ATEŞ Aşırı öfke -Ben sevgi ve barışın sukunet dolu ifadesiyim BADEMCİK İLTİHABI Korku ![]() ![]() ![]() -Yaşam benim hayrıma akıyor ![]() ![]() ![]() BAĞIMLILIKLAR Kendinden kaçış ![]() ![]() ![]() -Ne kadar harika olduğumu şimdi keşfediyorum ![]() Kendimi sevmeyi ve zevk almayı seçiyorum ![]() BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARI Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma ![]() -Eskiyi rahatça ve kolaylıkla bırakıyorum ![]() ![]() BASURLAR Zamanında yetiştirememe korkusu ![]() ![]() ![]() -İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum ![]() ![]() BAŞ AĞRILARI Kendini eleştirme ![]() ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() BAŞ DÖNMESİ Kararsızlık, dağınık düşünme ![]() -Tam anlamıyla merkezimdeyim ve huzur içindeyim ![]() ![]() BOYUN RAHATSIZLIKLARI *omurga sorunları bir meselenin diğer bakış açılarını görmeyi reddetme ![]() ![]() -Meselelerin her yönünü esneklik ve kolaylıkla görebiliyorum ![]() ![]() *Tutulma Kararından dönmez, boyun eğmez bir inatçılık ![]() -Başka bakış açılarını görmek yararlı, bu bakış açılarını görmede kendimi serbest bırakıyorum BRONŞİT Huzursuz aile ortamı ![]() ![]() -İçimde ve çevremde uyum ilan ediyorum ![]() ![]() BURUN RAHATSIZLIKLARI *Akması Yardım isteme ![]() -Beni mutlu kılan yollarla kendimi seviyor ve rahatlıyorum ![]() *Kanaması Tanınma, kabul edilme ihtiyacı duyma ![]() ![]() ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() *Tıkanması Kendi değerini tanıyıp kabullenmeme ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() CİNSEL SOĞUKLUK Korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kendi bedenimden zevk almak iyi ve güvenli bir şey ![]() ![]() DEPRESYON Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynaklanan kızgınlık ![]() ![]() -Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum ![]() ![]() EGZAMA Soluk kesici kin ![]() -Uyum ve barış, sevgi ve mutluluk beni Kuşatıyor ![]() ![]() GASTRİT Süregelen rahatsızlık ![]() ![]() ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() GAZ SANCILARI Sıkı tutma ![]() ![]() ![]() -Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum ![]() GÖZ RAHATSIZLIKLARI *Astigmatizm "Ben" sorunu ![]() ![]() -Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye hazırım ![]() *Glokom Katı bir bağışlamazlık ![]() ![]() -Sevgi ve şefkatle bakıyorum ![]() ![]() ![]() *Hipermetrop Şimdiden, yaşanan andan korkma ![]() -Evren güvenli, güvendeyim ![]() *Katarakt Geleceğe neşe ve umutla bakamama ![]() -Hayat sonsuz mutluluk içeriyor ![]() ![]() *Keratit Aşırı öfke ![]() ![]() -İçimden akan sevginin gördüğüm herşeyi iyileştirmesine izin veriyorum ![]() ![]() Herşey yolunda ![]() *Miyop Gelecekten korkma, önünde olana güvenmeme ![]() -Tanrısal rehberliği kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() *Şaşılık Dışarıda olanları görmek istememe ![]() ![]() -Görmem iyi ve güvenli bir şey ![]() ![]() GRIP Kitle olumsuzluğunu ve inançlarını benimsememe ![]() ![]() ![]() -Ben grup inançlarının ötesindeyim ![]() ![]() HAZIMSIZLIK Korku, endişe, dehşet hissetme ![]() -Tüm yeni deneyimler sakinlikle kabul ediyor ve özümsüyorum ![]() HEPATİT Değişikliğe direnme ![]() ![]() ![]() -Zihnim arınmış ve özgür ![]() İDRAR YOLU İLTİHABI Öfke, kızgınlık, suçlama ![]() -Hayatımda sadece sevindirici deneyimler yaratıyorum ![]() ![]() İSHAL Korku, reddetme, kaçış ![]() -Benim bedenim kusursuz işliyor ![]() ![]() KABIZLIK Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme ![]() ![]() ![]() -Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum ![]() kabul ediyorum ![]() KALP RAHATSIZLIKLARI Uzun süreden beri yaşanılan duygusal sorunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Sevinç ![]() ![]() ![]() sevgiyle izin veriyorum ![]() KANSER Derin bir biçimde incinme, yaralanma ![]() ![]() ![]() ![]() -Geçmişte yaşananlar sevgiyle bağışlıyor ve özgür bırakıyorum ![]() ![]() ![]() KEKELEME Güvensizlik ![]() ![]() ![]() -Düşüncelerimi açıklıkla ve rahatlıkla açıklamakta özgürüm ![]() ![]() başkalarını seviyorum ![]() KILLANMA Üstü örtülü öfke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben kendimin sevgi dolu evebeyniyim ![]() ![]() ![]() ![]() KISIRLIK Korku ve yaşam sürecine güvenmeme ![]() ![]() -Yaşam sürecine güveniyorum ![]() yapıyorum ![]() ![]() KOLESTROL Mutluluğu kabullenmekten korkma ve kaçma ![]() -Hayatı sevmeyi seçiyorum ![]() ![]() MEME RAHATSIZLIKLARI Aşırı annelik etme ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben önemliyiyim ve değerliyim ![]() ![]() ![]() ![]() MİGREN Kusursuz olma isteğiyle kişinin kendi üzerine baskı yapması ![]() ![]() ![]() ![]() -Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve evrenin tüm ihtiyaçlarımı en güzel biçimde karşılayacağına inanıyorum ![]() ![]() NEZLE Aynı anda pek çok şeyin olup bitmesi ![]() ![]() ![]() ![]() -Zihmimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum ![]() ![]() Her şey yolunda ![]() OSTEPOROZ Hayatta artık hiçbir desteğinin kalmadığına inanma ![]() -Ben kendime yeterim ve kendi hayatımın desteğiyim ![]() ![]() ![]() ÖKSÜRÜK Dünyaya bağırma isteği ![]() ![]() -Ben önemseniyor ve takdir ediliyorum ![]() ![]() AĞIZ KOKUSU Öfke ve intikam düşünceleri ![]() ![]() ![]() -Sevgi dolu nazik ve dostça konuşuyorum ![]() ifadelerini hayatıma alıyorum ![]() SELÜLİT Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma ![]() -Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum ![]() ![]() için özgürüm ![]() SIRT RAHATSIZLIKLARI *Alt Bölüm Para konusunda korku ![]() ![]() ![]() -Yaşam sürecine güveniyorum ![]() ![]() Evren güvenli, ben güvendeyim ![]() *Orta Bölüm Suçluluk duygusu ardındaki tüm ıvır zıvıra saplanıp kalma ![]() -Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum ![]() ![]() ![]() *Üst Bölüm Duygusal destekten yoksunluk ![]() ![]() ![]() ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() SİNÜZİT Yakın bir kişiye sinirlenme ![]() -Huzur ve uyumun beni Kuşattığını ve her şeyin yolunda olduğunu ilan ediyorum ![]() ŞEKER HASTALIĞI "Keşke öyle olsaydı" düşüncesinden kaynaklanan özlem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu an sevinçle dolu ![]() ![]() ![]() ![]() TANSİYON RAHATSIZLIKLARI * Yüksek Uzun süreden beri gelen çözülmemiş duygusal sorun ![]() -Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum ![]() ![]() *Düşük Çocuklukta yaşanan sevgi eksikliği ![]() ![]() -Ben kendimi seviyor ve onaylıyorum ![]() ![]() TIRNAK YEME Düş kırıklığı ve kendini içten yiyip durma ![]() -Kendi hayatımın sahibiyim ve hayatımı sevinçle yönetiyorum ![]() UÇUKLAR Öfkeli sözleri kendi içinde kurma, içinde kavga etme ve bu duyguşarı ifade etmekten korma ![]() -Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaşıyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() UYKUSUZLUK Korku ![]() ![]() ![]() -Yaşadıklarımı sevgiyle bırakıyor ve huzur dolu bir uykuya dalıyorum ![]() ÜLSER Korku ![]() ![]() ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() VARİS İşini ya da bulunduğu yeri sevmeme ![]() ![]() ![]() -Hayatı ve yaptığım işi seviyorum ![]() ![]() ![]() YORGUNLUK Can sıkıntısı, yaptığı işi sevmeme ![]() -Hayat bana coşku veriyor, istek ve enerji doluyum ![]() |
![]() |
![]() |
|