Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilimselliği, düşünce, ile, kanıtlanmış, pozitif, teori

Bilimselliği Kanıtlanmış Bir Teori İle Pozitif Düşünce

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilimselliği Kanıtlanmış Bir Teori İle Pozitif Düşünce

Evet arkadaşlar birazda kendi düşüncelerimle buna bir 'hava teorisi' adını verdim

Arkadaşlar edindiğim bilgiler kesin ve bilimseldir
Kesinlikle uydurma,kafadan sözler yoktur,bu konuda bana güvenebilirsiniz

Bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda kışın insanların normalden daha mutsuz olduğu ve kapalı havalarda (yani bulutlu vs) böyle bir durumla karşılaşıyorlar
Ancak bahar aylarında ve yazın insanların %90'ından fazlasında bir enerji akımı ve pozitif düşüncelerle birlikte gevşediği,rahatladığı kanıtlanmıştır

Baktım ki internette dolaşırken arkadaşlar olsun,forum üyeleri olsun içlerinde bir mutsuzluk olduklarını görmekteyim

Ve bu ispatlanmış teoriye göre şunu denemeniz kanaatindeyim;

Arkadaşlar artık bildiğiniz gibi Şubat ayı içerisinden yavaş yavaş çıkacağız
Belirli bölgelerde marmara olsun,ege olsun,akdeniz olsun havaların hafiften ısınmaya başladığını ve sıkça güneşin çıktığını gözlemleyebilirsiniz

Benim canım sıkkın olduğu zamanlar (mesela az önce) balkona çıktım sadece oturup havanın ne kadar güzel olduğunu,kuşların ötüşünü güneş ışıklarının pencereye yansıması gibi,insanların aktif olduğu yürüyüşlerini izledim ve o anda kafama hicbir sorunu takmadan ne kadar güzel bir hayat olduğuna odaklanmaya çalıştım içime bolca hava cektim ve bunun faydasını birkaç arkadaşımda bana soyluyor

Eğer bir sıkıntınız varsa durup dururken bunaldıysanız iciniz sıkıldıysa dışarı cıkın hava alın veyahut bir klasik müzikle beraber manzara resimleri izlemenizi tavsiye ederim ki bence dışarı cıkıp havanın iyi olduğunu kendinize inandırarak bunu yapın daha faydalı olacaktır

Yazdıklarım tamamı ile bilimselliği kanıtlanmış şeylerdir arkadaşlar, mutlu günler dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com