|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünce, hastalıklar, modelleri, nedenleri, olası, yeni |
![]() |
Hastalıklar - Olası Nedenleri - Yeni Düşünce Modelleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastalıklar - Olası Nedenleri - Yeni Düşünce Modelleri...![]() Hayatımızdaki her rahatsızlığın ortaya çıkması bir ihtiyaçtan doğar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenimizde en çok rahatsızlığa sebep olan düşünce kalıpları ELEŞTİRME, KIZGINLIK, GÜCENME, AFFETMEME VE SUÇLULUK'tur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SORUN - OLASI NEDEN - YENİ DÜŞÜNCE MODELİ ACI Suçluluk duygusu ![]() Geçmişe sevgiyle bakıyorum ![]() ![]() AIDS Kendinden vazgeçme ![]() ![]() ![]() Kimsenin kendisini umursamadığını düşünme ![]() ![]() Ben evrensel kompozisyonun bir parçasıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ADETLE İLGİLİ RAHATSIZLIKLAR Kadınlığını reddetme ![]() ![]() Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() *Adet görememe Kadın olmayı istememe ve kendinden hoşlanmama Kendimden hoşnutum, kadınlık bana sevinç veriyor ![]() ![]() *Adet öncesi sendrom Karışıklığın hakim olmasına izin verme ![]() ![]() ![]() Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu kabul ediyorum ![]() kadınım ![]() ![]() ![]() *Ağrılı Adet görme Kendine kızma ![]() Bedenimi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() AKCİĞER RAHATSIZLIĞI Depresyon ![]() ![]() ![]() Hayatın bütünlüğünü içime alma kapasitesine sahibim ![]() ![]() ALLERJİLER Kime karşı allerjiniz var? Kendi gücünü inkar etme ![]() Dünya güvenli ![]() ![]() ![]() ALKOLİZM Anlamsızlık duygusu ![]() ![]() Ben hayatın tanrısal bir ifadesiyim ![]() ![]() ALZHEIMER Dünyayı olduğu kabul etmeyi ve onunla ilişki kurmayı reddetme ![]() Hayatı deneyimleyebileceğim yeni ve daha iyi bir yol daima vardır ![]() ![]() ![]() ANEMİ "Evet-Ama" tutumu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımın her alanında sevinç duymam iyi ve güvenli bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() APANDİSİT Korku, hayattan korkma ![]() Emin ellerdeyim ![]() ![]() APSE Düşünceleri incinmeler, küçümsemeler ve intikam arzusu üzerinde mayalandırma ![]() Düşüncelerimin özgürleşmesine izin veriyorum ![]() ![]() ![]() ARPACIK Yaşama öfkeli gözlerle bakma ![]() Herkesi ve herşeyi neşe içinde görmeyi seçiyorum ![]() ARTRİT Sevilmediğini hissetme ![]() ![]() ![]() Ben sevgiyim ![]() ![]() *Artritli parmaklar Cezalandırma arzusu ![]() ![]() ![]() Sevgi ve anlayışla görüyorum ![]() ![]() ASTIM Boğucu sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() Artık kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenebilirim ![]() ![]() AŞIRI KİLO Hayattan korkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularımla barış halindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ATEŞ Aşırı öfke Ben sevgi ve barışın sukunet dolu ifadesiyim AYAK MANTARI Kabul edilmemekten kaynaklanan düş kırıklığı ve sinirlilik ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() AYAK RAHATSIZLIKLARI Gelecekten ve ilerlemekten korkma Hayatta kolaylıkla ve neşeyle ilerliyorum ![]() BACAK RAHATSIZLIKLARI Gelecekten ve ilerlemekten korkma Hayatta kolaylıkla ve neşeyle ilerliyorum ![]() BADEMCİK İLTİHABI Korku ![]() ![]() Yaşam benim hayrıma akıyor ![]() ![]() ![]() BAĞIMLILIKLAR Kendinden kaçış ![]() ![]() ![]() Ne kadar harika olduğumu şimdi keşfediyorum ![]() Kendimi sevmeyi ve zevk almayı seçiyorum ![]() BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARI Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma ![]() Eskiyi rahatça ve kolaylıkla bırakıyorum ![]() ![]() BASURLAR Zamanında yetiştirememe korkusu ![]() ![]() ![]() İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum ![]() ![]() BAŞ AĞRILARI Kendini eleştirme ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() BAŞ DÖNMESİ Kararsızlık, dağınık düşünme ![]() Tam anlamıyla merkezimdeyim ve huzur içindeyim ![]() ![]() BAYILMA Korku ![]() ![]() Hayatımdaki herşeyle başaçıkabilecek güce ve bilgiye sahibim ![]() BEL SOĞUKLUĞU Kötü bir insan olduğu için cezalandırma ihtiyacı Bedenimi seviyorum ![]() ![]() BEYİN RAHATSIZLIKLARI *Felci Aileyi bir sevgi eylemi içinde birleştirme ![]() Birlil içinde, sevgi dolu ve huzurlu bir aile yaşamına katkıda bulunuyorum ![]() *Uru Bilgisayara yüklenmiş yanlış inançlar ![]() ![]() Zihin bilgisayarımı yeniden proglayabilecek güçteyim ![]() daima yeniler ![]() *Menenjit Hastalıklı düşünme biçimi ve hayata karşı şiddetli öfke duyma ![]() Tüm suçlamaları bırakıyır ve hayatı sevinçle kucaklıyorum ![]() BOYUN RAHATSIZLIKLARI *omurga sorunları bir meselenin diğer bakış açılarını görmeyi reddetme ![]() ![]() Meselelerin her yönünü esneklik ve kolaylıkla görebiliyorum ![]() ![]() *Tutulma Kararından dönmez, boyun eğmez bir inatçılık Başka bakış açılarını görmek yararlı, bu bakış açılarını görmede kendimi serbest bırakıyorum BÖBREK RAHATSIZLIKLARI Eleştirme, düş kırıklığı, başarısızlık ![]() ![]() ![]() Yaşadığım her deneyim benim hayrıma gerçekleşiyor ![]() ![]() *Taşlar Halledilmemiş, çözülmemiş öfke yumruları Geçmişte yaşadığım tüm sorunları kolaylıkla çözüyor ve ortadan kaldırıyorum ![]() *böbreküstü bezleri Bozguna uğrama ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() *Nefrit Hiçbirşeyi doğru dürüst yapamadığına inanma ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() BRONŞİT Huzursuz aile ortamı ![]() ![]() İçimde ve çevremde uyum ilan ediyorum ![]() BURUN RAHATSIZLIKLARI *Akması Yardım isteme ![]() Beni mutlu kılan yollarla kendimi seviyor ve rahatlıyorum ![]() *Kanaması Tanınma, kabul edilme ihtiyacı duyma ![]() ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() *Tıkanması Kendi değerini tanıyıp kabullenmeme Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() CİLT RAHATSIZLIKLIĞI *Kurdeşen-sedef-İsilik Bireyselliğimizin tehdit edildiğini hissetmek ![]() ![]() olduğunu hissetmek ![]() ![]() Kendimi neşe ve huzur düşünceleriyle, sevgiyle koruyorum ![]() ![]() ![]() *Sivilceler-yağ bezeleri Çirkinliği gizleme Kendimi güzel ve sevilmeye değer buluyorum ![]() *Siyah noktalar Küçük öfke patlamaları Düşüncelerimi yatıştırıyorum ![]() ![]() CİNSEL SOĞUKLUK Korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi bedenimden zevk almak iyi ve güvenli bir şey ![]() ![]() ÇENE RAHATSIZLIKLARI Öfke ![]() ![]() Zihnimdeki bu durumu yaratan düşünce kalıplarını değiştirmeye hazırım ![]() ve onaylıyorum ![]() ![]() DALAK Sabit fikirler ve saplantılar ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() DEPRESYON Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynaklanan kızgınlık ![]() ![]() Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum ![]() ![]() DİSK KAYMASI Hayat tarafından hiç desteklenmediğini sanma ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() DİŞETİ KANAMASI Hayatta verdiği kararlardan sevinç duymama Hayatımda verdiğim kasrarlar daima doğru ![]() ![]() DİZ RAHATSIZLIKLARI İnatçı ego ve gurur ![]() ![]() ![]() ![]() Olayların karşında rahatlıkla eğiliyorum ve yaşadıklarımı sevgiyle kabul ediyorum ![]() DÜŞÜK Gelecek korkusu ![]() Hayatımda daima Tanrısal eylem gerçekleşmekte ![]() ![]() Herşey yolunda ![]() EGZAMA Soluk kesici kin ![]() Uyum ve barış, sevgi ve mutluluk beni kuşatıyor ![]() ![]() ENFEKSİYON Sinirlenme, öfke, sıkıntı Rahat, sakin ve uyumlu olmayı seçiyorum ![]() FELÇ Korku, dehşet ![]() ![]() Tüm hayatla birim ![]() ![]() FITIK Kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler ![]() ![]() Zihnim hafif ve uyumlu ![]() ![]() ![]() GASTRİT Süregelen rahatsızlık ![]() ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() GAZ SANCILARI Sıkı tutma ![]() ![]() ![]() Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum GEĞİRME Korku ![]() ![]() yapmak istediğim herşey için yeterli vaktim var ![]() ![]() GÖZ RAHATSIZLIKLARI *Astigmatizm "Ben" sorunu ![]() Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye hazırım *Glokom Katı bir bağışlamazlık ![]() Sevgi ve şefkatle bakıyorum ![]() ![]() ![]() *Hipermetrop Şimdiden, yaşanan andan korkma Evren güvenli, güvendeyim ![]() *Katarakt Geleceğe neşe ve umutla bakamama Hayat sonsuz mutluluk içeriyor ![]() ![]() *Keratit Aşırı öfke ![]() İçimden akan sevginin gördüğüm herşeyi iyileştirmesine izin veriyorum ![]() ![]() Herşey yolunda ![]() *Miyop Gelecekten korkma, önünde olana güvenmeme ![]() Tanrısal rehberliği kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() *Şaşılık Dışarıda olanları görmek istememe ![]() ![]() Görmem iyi ve güvenli bir şey ![]() GRIP Kitle olumsuzluğunu ve inançlarını benimsememe ![]() ![]() ![]() Ben grup inançlarının ötesindeyim ![]() ![]() GUATR Acı çektirildiği ve cezalandırıldığı için nefret duyma ![]() ![]() ![]() Hayatımın hakimi, yöneticisi benim ![]() ![]() GUT Herşeye hakim olma, üstün olma arzusu ![]() Güvendeyim ve tehlikelerden uzaktayım ![]() ![]() HAZIMSIZLIK Korku, endişe, dehşet hissetme ![]() Tüm yeni deneyimler sakinlikle kabul ediyor ve özümsüyorum ![]() HEPATİT Değişikliğe direnme ![]() ![]() ![]() Zihnim arınmış ve özgür ![]() HİPOGLİSEMİ Hayatın sorumlulukları, yükleri yüzünden bunalma ![]() Şimdi hayatımı aydınlık, kolay ve neşe dolu kılmayı seçiyorum ![]() HORLAMA Eski düşünce kalıplarından vazgeçmeme Zihnimden içerisinde sevgi barındırmayan her şeyi atıyorum ![]() yeni ve önemli olana doğru gidiyorum ![]() İDRAR TUTAMAMA Duygusal taşma ![]() ![]() Hissetmeye hazırım ![]() ![]() ![]() İDRAR YOLU İLTİHABI Öfke, kızgınlık, suçlama ![]() Hayatımda sadece sevindirici deneyimler yaratıyorum ![]() ![]() İKTİDARSIZLIK Cinsel baskı, gerilim,suçluluk duygusu ![]() ![]() ![]() ![]() Artık cinsel gücümün kolaylıkla ve keyifle iş görmesine izin veriyorum ![]() ![]() İLTİHAPLANMA Korku ve çok güçlü öfke ![]() Ben sakinlikle, kendi merkezimde kalarak düşünüyorum ![]() İNME Vazgeçme ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat değişimin kendisidir ![]() ![]() şimdiyi ve geleceği kabul ediyorum ![]() İNTİHAR Yaşamda hiçbir çıkış yolu görememe ![]() Evren güvenli, güvendeyim ![]() ![]() İSHAL Korku, reddetme, kaçış ![]() Benim bedenim kusursuz işleiyor ![]() ![]() KABIZLIK Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme ![]() ![]() ![]() Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum ![]() kabul ediyorum KALP RAHATSIZLIKLARI Uzun süreden beri yaşanılan duygusal sorunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevinç ![]() ![]() ![]() sevgiyle izin veriyorum ![]() *Trombozu Kendini yalnız ve panikte hissetme ![]() Hayatla birlik içindeyim ![]() ![]() ![]() *Krizi Para ve mevki uğruna kalbindeki tüm neşe ve sevinci yok etmek ![]() Neşe ve sevinci kalp merkezime geri getiriyorum ![]() ![]() KANGREN Zihinsel marazilik ![]() ![]() Artık uyumlu düşünceleri seçiyor ve yaşam sevincinin içimden sevgiyle akmasına izin veriyorum ![]() KANSER Derin bir biçimde incinme, yaralanma ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişte yaşananlar sevgiyle bağışlıyor ve özgür bırakıyorum ![]() ![]() ![]() KAŞINTI İnsanın kendi doğasına zıt düşen arzular duyması ![]() ![]() ![]() Şimdi ve burada huzur içindeyim ![]() ![]() Benim için hayırlı olanı kabul ediyorum ![]() KAZALAR Düşüncelerini dile getirmeye çekinme ![]() ![]() ![]() ![]() Bendeki bu durumu yaratan düşünce kalıplarını terk ediyorum ![]() çok değerliyim ![]() KEKELEME Güvensizlik ![]() ![]() ![]() Düşüncelerimi açıklıkla ve rahatlıkla açıklamakta özgürüm ![]() ![]() başkalarını seviyorum ![]() KILLANMA Üstü örtülü öfke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendimin sevgi dolu evebeyniyim ![]() ![]() ![]() KISIRLIK Korku ve yaşam sürecine güvenmeme ![]() ![]() Yaşam sürecine güveniyorum ![]() yapıyorum ![]() ![]() KİSTLER Geçmişteki acı veren olayları sürekli hatırlama ve düşünme ![]() Tüm yaşadıklarım benim deneyimin için gerekli ve güzel olaylar ![]() anıyorum ![]() ![]() KOLESTROL Mutluluğu kabullenmekten korkma ve kaçma ![]() Hayatı sevmeyi seçiyorum ![]() ![]() KOLİK Zihinsel öfke, sabırsızlık ![]() ![]() Bu çocuk sadece sevgiye ve sevecen düşüncelere tepki verir ![]() hissetmek ister ![]() KOLİT Güvensizlik ![]() Hayatın mükemmel ritminin ve akışının bir parçasıyım ![]() ![]() KOMA Şiddetli korku ![]() ![]() Seni güvenlik ve sevgiyle kuşatıyoruz ![]() ![]() KONJONKTIVIT Bir beklenti ile ilgili öfke ve düş kırıklığı Sevgi dolu gözlerle bakıyorum yaşama ![]() KRAMPLAR Gerilim, korku, sıkı tutma, sürdürme Gevşiyor ve zihnimin rahatlayıp sakinleşmesine izin veriyorum ![]() KULAK İLTİHAPLARI Öfke ![]() ![]() ![]() Uyum beni kuşatıyor ![]() ![]() KULAK ÇINLAMASI Dinlemeyi reddetme ![]() ![]() ![]() Yüksek benliğime güveniyorum ![]() ![]() ![]() KURDEŞEN Pireyi deve yapmak ![]() ![]() Hayatımın her köşesinde barış ve huzur var ![]() KUSMA Fikirleri şiddetle reddetme ![]() Hayatı güven içinde ve neşeyle sindiriyorum ![]() ![]() LARENJIT Konuşamıyacak kadar çok kızma ![]() ![]() ![]() Arzu ettiklerimi söylemekte özgürüm ![]() ![]() ![]() LENF HASTALIKLARI Zihnin artık -sevgi ve mutluluk- üzerine kesinlikle odaklanmasının uyarısı Şimdi yaşama sevincine tamamen odaklanmış durumdayım ![]() ![]() MANTAR HASTALIĞI Başkalarının sizi üzmelerine ve sinirlendirmelerine izin vermeniz ![]() ![]() İç huzurum var ve herşeyi seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEME RAHATSIZLIKLARI Aşırı annalik etme ![]() ![]() ![]() ![]() Ben önemliyiyim ve değerliyim ![]() ![]() ![]() ![]() MİGREN Kusursuz olma isteğiyle kişinin kendi üzerine baskı yapması ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve evrenin tüm ihtiyaçlarımı en güzel biçimde karşılayacağına inanıyorum ![]() ![]() NASIRLAR Katılaşmış kavramlar vr fikirler ![]() ![]() Yeni fikirleri ve yolları denemenin güvenli ve güzel olduğuna inanıyorum ![]() ![]() NEVRALJİ Kendini bir suç için cezalandırma ![]() ![]() Kendimi bağışlıyorum ![]() ![]() ![]() NEZLE Aynı anda pek çok şeyin olup bitmesi ![]() ![]() ![]() ![]() Zihmimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum ![]() ![]() Her şey yolunda ![]() NÖBETLER Aileden, kendinden ya da yaşamdan kaçış ![]() Ben evrende güvendeyim ve kendi evimdeyim ![]() OMURGA EĞRİLİĞİ Hayatla uyum içinde akma isteğinden yoksunluk ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm korkularımdan arınıyorum ![]() ![]() ![]() KAMBUR Hayatın yüklerini taşıma düşüncesi ![]() ![]() Sırtım dik ve özgürüm ![]() ![]() ![]() OSTEPOROZ Hayatta artık hiçbir desteğinin kalmadığına inanma ![]() Ben kendime yeterim ve kendi hayatımın desteğiyim ![]() ![]() ![]() ÖKSÜRÜK Dünyaya bağırma isteği ![]() ![]() Ben önemseniyor ve takdir ediliyorum ![]() ![]() PANKREAS İLTİHABI Reddetme ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() PARAZİTLER Gücünü dış etkilere teslim etme ![]() ![]() Gücümü sevgiyle geri alıyor ve tüm parazitlerden kurtuluyorum ![]() AĞIZ KOKUSU Öfke ve intikam düşünceleri ![]() ![]() ![]() Sevgi dolu nazik ve dostça konuşuyorum ![]() ifadelerini hayatıma alıyorum ![]() PROSTAT Erkekliği zayıf düşüren zihinsel korkular ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() RAŞİTİZM Duygusal olarak kötü ya da yetersiz gelişme ![]() ![]() Evren güvenli ![]() ![]() ![]() ROMATİZMA Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş, kurban gibi hissetme ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi deneyimlerimi kendim yaratıyorum ![]() ![]() SAFRA KESESİ TAŞLARI Acılık, keskinlik ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişi sevgiyle bırakıyorum ![]() SAĞLIK Duymak istememe ![]() ![]() Tanrısal olanı dinliyorum ![]() ![]() ![]() SALGI BEZLERİ RAHATSIZLIĞI Harekete geçiren ve ileriye yönelten düşüncelerin zayıflığı ![]() ![]() Gerek duyduğum tüm fikirlere ve faaliyetlere sahibim ![]() ![]() SARA Zülm duygusu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın sonsuz güzelliğini yaşamayı seçiyorum ![]() ![]() SARILIK İçsel ve dışsal önyargı ![]() ![]() Kendime ve tüm canlılara karşı hoşgörü, şefkat ve sevgi duyuyorum ![]() SEDEF HASTALIĞI İncitilmekten korkma ![]() ![]() ![]() Hayatta benim için en iyi olanı hak ediyorum ![]() ![]() ![]() SELÜLİT Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma ![]() Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum ![]() ![]() için özgürüm ![]() SIRT RAHATSIZLIKLARI *Alt Bölüm Para konusunda korku ![]() ![]() ![]() Yaşam sürecine güveniyorum ![]() ![]() Evren güvenli, ben güvendeyim ![]() *Orta Bölüm Suçluluk duygusu ardındaki tüm ıvır zıvır'a saplanıp kalma ![]() Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum ![]() ![]() ![]() *Üst Bölüm Duygusal destekten yoksunluk ![]() ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() SİNİR BOZUKLUĞU Ben merkezcilik ![]() ![]() Yüreğimi sevgiye açıyor ve paylaşmayı seçiyorum ![]() SİNİRLİLİK Korku, endişe, mücadele ve acele etme ![]() ![]() Yaşam yolunda her şey için bol vaktim var ![]() ![]() SİNÜZİT Yakın bir kişiye sinirlenme ![]() Huzur ve uyumun beni kuşattığını ve her şeyin yolunda olduğunu ilan ediyorum ![]() SİSTİT Endişe ![]() ![]() ![]() Eskiyi kolaylıkla ve sevgiyle bırakıyor ![]() ![]() ![]() SİYATİK İki yüzlü olduğunu düşünüp kendine kızma ![]() ![]() Benim için hayırlı olanı kabul ediyorum ![]() ![]() ŞEKER HASTALIĞI "Keşke öyle olsaydı" düşüncesinden kaynaklanan özlem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu an sevinçle dolu ![]() ![]() ![]() ![]() TANSİYON RAHATSIZLIKLARI * Yüksek Uzun süreden beli gelen çözülmemiş duygusal sorun ![]() Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum ![]() ![]() *Düşük Çocuklukta yaşanan sevgi eksikliği ![]() ![]() Ben kendimi seviyor ve onaylıyorum ![]() ![]() TIRNAK YEME Düş kırıklığı ve kendini içten yiyip durma ![]() Kendi hayatımın sahibiyim ve hayatımı sevinçle yönetiyorum ![]() TİKLER Korku ![]() ![]() Herkes beni beğeniyor ve onaylıyor ![]() ![]() ![]() TİMÜS Bağışıklı sistemini yöneten salgı bezi ![]() ![]() ![]() Evren güvenli , ben güvendeyim ![]() ![]() ![]() TROİT Aşağılanma duygusu ![]() ![]() Evren beni seviyor ve destekliyor ![]() ![]() *Çok çalışması Dışlanmışlık hissinden doğa öfke, gazap Ben hayatın merkezindeyim ![]() ![]() *Az çalışması Yaşamdan, mücadeleden vazgeçme ![]() ![]() Kurallarını kendimin koyduğu sevgi dolu bir yaşamı seçiyorum ![]() ![]() UÇUKLAR Öfkeli sözleri kendi içinde kurma, içinde kavga etme ve bu duyguşarı ifade etmekten korma ![]() Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaşıyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() UYKUSUZLUK Korku ![]() ![]() Yaşadıklarımı sevgiyle bırakıyor ve huzur dolu bir uykuya dalıyorum ![]() UYUZ Hastalıklı düşünme biçimi ![]() ![]() Ben hayatın canlı, neşeli ve sevgi dolu bir ifadesiyim ![]() ![]() ÜLSER Korku ![]() ![]() Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() ![]() ![]() VARİS İşini ya da bulunduğu yeri sevmeme ![]() ![]() ![]() Hayatı ve yaptığım işi seviyorum ![]() ![]() ![]() VEREM Bencillikten ağır ağır eriyip gitme ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum ![]() ![]() YATAĞA İŞEME Anne-babadan, özellikle babadan korkma ![]() Seni seviyor, anlyor ve şefkatle kucaklıyoruz ![]() ![]() YORGUNLUK Can sıkıntısı, yaptığı işi sevmeme ![]() Hayat bana coşku veriyor, istek ve enerji doluyum ![]() ZONA Ayakkabının öteki tekinin de düşmesini bekleme ![]() ![]() ![]() Gevşiyor ve zihnimin rahatlayıp sakinleşmesine izin veriyorum ![]() ![]() Her şey yolunda ![]() |
![]() |
![]() |
|