Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, hastalıklar, modelleri, nedenleri, olası, yeni

Hastalıklar - Olası Nedenleri - Yeni Düşünce Modelleri...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hastalıklar - Olası Nedenleri - Yeni Düşünce Modelleri...

Hayatımızdaki her rahatsızlığın ortaya çıkması bir ihtiyaçtan doğar Zihinsel nedeni çözüp ortadan kaldırmak için içimize yönelmeliyiz, çünkü cevap orada yatıyor İrade gücümüzün işe yaramamasının sebebi burada yatmaktadır İrade gücümüz sadece dışsal etkenlerle savaşır, içsel sorunlarımızda etkisiz eleman konumuna gelirler Diyelimki sigara tiryakisisiniz, sigarayla savaşmak yerine neden bunu kullanmaya ihtiyaç duyduğunuzu bulun ve onu çözün İhtiyaç ortadan kalkınca, bağımlılık da ortadan kalkacaktır

Bedenimizde en çok rahatsızlığa sebep olan düşünce kalıpları ELEŞTİRME, KIZGINLIK, GÜCENME, AFFETMEME VE SUÇLULUK'tur Çok eleştiren bir kişinin artrit (eklem romatizması) olması büyük olasılıktır Kızgınlık duygusu kendisini ateşli ve iltihaplı bir rahatsızlıkla ortaya koyar Uzun süren içerlemeler kendisini kanser rahatsızlığı olarak koyar Aşağıda bazı hastalıkların olası nedenlerini ve iyileşmeniz için gerekli yeni düşünce modellerini göreceksiniz Rahatsızlığınız karşısındaki yeni düşünce modelini sürekli olarak tekrarlamanız gerekmektedir ki eskisi kırılıp temizlendin yerini yenisine terk etsin

SORUN - OLASI NEDEN - YENİ DÜŞÜNCE MODELİ

ACI
Suçluluk duygusu
Geçmişe sevgiyle bakıyorum Onları da kendimi de özgür bırakıyorum Huzur içindeyim

AIDS
Kendinden vazgeçmeCinsel suçluluk Yeterince iyi olmadığı konusunda güçlü kanı
Kimsenin kendisini umursamadığını düşünme Kendini savunmasız ve umutsuz hissetme
Ben evrensel kompozisyonun bir parçasıyım Ben önemliyim ve hayat'ın kendisi tarafından seviliyorum Güçlü ve muktedirim kendimi olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum

ADETLE İLGİLİ RAHATSIZLIKLAR
Kadınlığını reddetme Suçluluk, korku Üreme organlarının günahkar ya da kirli olduklarına inanma
Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorumtüm bedensel süreçlerimi doğal kabul ediyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum

*Adet görememe
Kadın olmayı istememe ve kendinden hoşlanmama
Kendimden hoşnutum, kadınlık bana sevinç veriyor Ben her zaman mükemmel biçimde akan hayatın güzel bir ifadesiyim

*Adet öncesi sendrom
Karışıklığın hakim olmasına izin verme Gücünü dış etkilere teslim etme Kadınlık süreçlerini reddetme
Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu kabul ediyorum Ben güçlü ve dinamik bir
kadınımBedenimin her parçası kusursuz çalışıyorkendimi seviyorum

*Ağrılı Adet görme
Kendine kızma Kendi bedeninden ya da kadınlıktan nefret etme
Bedenimi seviyorum Kendimi seviyorum Tüm devrelerimi seviyorumHerşey yolunda

AKCİĞER RAHATSIZLIĞI
DepresyonKederHayatı içine almaktan korkma Doya doya yaşamayı kendine layık görmeme
Hayatın bütünlüğünü içime alma kapasitesine sahibimHayatı sevgiyle dopdolu yaşıyorum

ALLERJİLER
Kime karşı allerjiniz var? Kendi gücünü inkar etme
Dünya güvenliEmin ellerdeyimHayatla barış halindeyim

ALKOLİZM
Anlamsızlık duygusu Yararsızlık,suçluluk, yetersizlik hissetme Kendini reddetme
Ben hayatın tanrısal bir ifadesiyim Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabulleniyorum

ALZHEIMER
Dünyayı olduğu kabul etmeyi ve onunla ilişki kurmayı reddetme Umutsuzluk, çaresizlik, Öfke
Hayatı deneyimleyebileceğim yeni ve daha iyi bir yol daima vardır Geçmişi bağışlıyor ve geride bırakıyorumSevinç ve hazza doğru ilerliyorum

ANEMİ
"Evet-Ama" tutumu Sevinçten yoksunluk Hayattan korkma Kendini yetersiz bulma Kendi adına çekinmeden konuşamayacağı ve ihtiyaçlarını talep edemeyeceği konusunda güçlü bir inanç
Hayatımın her alanında sevinç duymam iyi ve güvenli bir şey Hayarı seviyorum İhtiyaçlarımın karşılanması benim doğuştan sahip olduğum bir haktır İsteklerimi sevgiyle ve rahatça talep ediyorum

APANDİSİT
Korku, hayattan korkmaAkışın önünü kesme
Emin ellerdeyim Gevşiyor ve hayatın neşeyle akmasına izin veriyorum

APSE
Düşünceleri incinmeler, küçümsemeler ve intikam arzusu üzerinde mayalandırma
Düşüncelerimin özgürleşmesine izin veriyorum Geçmiş artık son buldu Huzur içindeyim

ARPACIK
Yaşama öfkeli gözlerle bakma Birisine kızma
Herkesi ve herşeyi neşe içinde görmeyi seçiyorum

ARTRİT
Sevilmediğini hissetme Kendilerini ve başkalarını sürekli eleştirme, içerleme Her şeyin kusursuz olmasını aşırı derecede isteme
Ben sevgiyimArtık kemdimi sevmeyi ve onaylamayı seçiyorum

*Artritli parmaklar
Cezalandırma arzusu Suçlama Kendini aldatılmış ve mağdur edilmiş hissetme Mükemmelliyetçilik
Sevgi ve anlayışla görüyorum Tüm deneyimlerimi sevginin ışığına çıkarıyorum

ASTIM
Boğucu sevgi Kendi bireyselliğini ve bağımsızlığını hissedememe Kendini bastırılmış be boğulmuş hissetme Bastırılmış ağlama
Artık kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenebilirim Özgürlüğü seçiyorum

AŞIRI KİLO
Hayattan korkma İncinme, aşağılanma, eleştri ve cinsellikten korunma ihtiyacı Duygulardan kaçma Güvensizlik, kendini reddetme Doyum arama
Duygularımla barış halindeyim Olduğum yerde güvenlik içindeyim Kendi güvenliğimi kendim yaratıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum

ATEŞ
Aşırı öfke
Ben sevgi ve barışın sukunet dolu ifadesiyim

AYAK MANTARI
Kabul edilmemekten kaynaklanan düş kırıklığı ve sinirlilik Olayları geride bırakama
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum İlerlemek için kendime söz veriyorum İlerlemek güzel ve güvenlidir

AYAK RAHATSIZLIKLARI
Gelecekten ve ilerlemekten korkma
Hayatta kolaylıkla ve neşeyle ilerliyorum

BACAK RAHATSIZLIKLARI
Gelecekten ve ilerlemekten korkma
Hayatta kolaylıkla ve neşeyle ilerliyorum

BADEMCİK İLTİHABI
Korku Bastırılmış duygularBoğulmuş yaratıcılık yapmak istediklerini yapamama
Yaşam benim hayrıma akıyor Tüm fikirlerimi rahatlıkla ifade ediyorumHuzur içindeyim

BAĞIMLILIKLAR
Kendinden kaçış KorkuKendini nasıl seveceğini bilememe
Ne kadar harika olduğumu şimdi keşfediyorum
Kendimi sevmeyi ve zevk almayı seçiyorum

BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARI
Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma
Eskiyi rahatça ve kolaylıkla bırakıyorum Yapmak istediğim her şey için yeterli vaktim var

BASURLAR
Zamanında yetiştirememe korkusu Geçmişe duyulan öfke Bırakmaktan ve kendini hayatın akışına bırakmaktan korkmaKendini yük altında hissetme
İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum yapmak istediğim herşey için yeterli vaktim var

BAŞ AĞRILARI
Kendini eleştirmeKorku
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorumEvren güvenli, güvendeyim

BAŞ DÖNMESİ
Kararsızlık, dağınık düşünme Dikkatle bekıp görmeyi reddetme
Tam anlamıyla merkezimdeyim ve huzur içindeyim Yaşamayı ve neşeli olmayı seçiyorum

BAYILMA
Korku Başa çıkamayıp bırakma Bilincini yitirme arzusu
Hayatımdaki herşeyle başaçıkabilecek güce ve bilgiye sahibim

BEL SOĞUKLUĞU
Kötü bir insan olduğu için cezalandırma ihtiyacı
Bedenimi seviyorum Kendimi seviyorum Cinselliğimi seviyorum

BEYİN RAHATSIZLIKLARI

*Felci
Aileyi bir sevgi eylemi içinde birleştirme
Birlil içinde, sevgi dolu ve huzurlu bir aile yaşamına katkıda bulunuyorumHerşey yolunda

*Uru
Bilgisayara yüklenmiş yanlış inançlarİnatçılık Eski düşünce kalıplarından vazgeçmeme
Zihin bilgisayarımı yeniden proglayabilecek güçteyim Hayat bir değişimdir ve zihnim kendini
daima yeniler

*Menenjit
Hastalıklı düşünme biçimi ve hayata karşı şiddetli öfke duyma
Tüm suçlamaları bırakıyır ve hayatı sevinçle kucaklıyorum

BOYUN RAHATSIZLIKLARI

*omurga sorunları
bir meselenin diğer bakış açılarını görmeyi reddetme İnatçılık, eğilmezlik
Meselelerin her yönünü esneklik ve kolaylıkla görebiliyorum Güven içindeyim

*Tutulma
Kararından dönmez, boyun eğmez bir inatçılık
Başka bakış açılarını görmek yararlı, bu bakış açılarını görmede kendimi serbest bırakıyorum

BÖBREK RAHATSIZLIKLARI
Eleştirme, düş kırıklığı, başarısızlık Utanç Küçük bir çocuk gibi tepki gösterme
Yaşadığım her deneyim benim hayrıma gerçekleşiyor Büyümek güvenli bir gelişme

*Taşlar
Halledilmemiş, çözülmemiş öfke yumruları
Geçmişte yaşadığım tüm sorunları kolaylıkla çözüyor ve ortadan kaldırıyorum

*böbreküstü bezleri
Bozguna uğramaArtık kendisine bakamama ve ilgilenmeme Endişe, korku
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Kendime bakmam iyi ve güven verici bir durum

*Nefrit
Hiçbirşeyi doğru dürüst yapamadığına inanma Başarısızlık ve kaybetme korkusu
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Kendime değer veriyorum ve yeterliyim

BRONŞİT
Huzursuz aile ortamı Tartışmalar, bağrışmalar ya da sessiz sürtüşmeler
İçimde ve çevremde uyum ilan ediyorum Herşey yolunda

BURUN RAHATSIZLIKLARI

*Akması
Yardım istemeİçsel feryat, ağlama
Beni mutlu kılan yollarla kendimi seviyor ve rahatlıyorum

*Kanaması
Tanınma, kabul edilme ihtiyacı duyma Umursanıp önemsendiğini hissetme Sevgi isteme
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Kendi değerimi biliyor ve kabul ediyorum Ben harikayım

*Tıkanması
Kendi değerini tanıyıp kabullenmeme
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum

CİLT RAHATSIZLIKLIĞI

*Kurdeşen-sedef-İsilik
Bireyselliğimizin tehdit edildiğini hissetmek Endişe, korku Başkalarının üzerimizde güce sahip
olduğunu hissetmek Eski gömülmüş karışıklık
Kendimi neşe ve huzur düşünceleriyle, sevgiyle koruyorum Geçmiş bağışlandı ve unutuldu Şu anda özgürüm

*Sivilceler-yağ bezeleri
Çirkinliği gizleme
Kendimi güzel ve sevilmeye değer buluyorum

*Siyah noktalar
Küçük öfke patlamaları
Düşüncelerimi yatıştırıyorum Sükunet içindeyim

CİNSEL SOĞUKLUK
Korku Zevk yadsıma Cinsel ilişkinin kötü bir şey olduğuna inanma Duyarsız eş Babadan korkma
Kendi bedenimden zevk almak iyi ve güvenli bir şey Kadın olmak çok güzel

ÇENE RAHATSIZLIKLARI
Öfke İçerleme ve intikam alma arzusu
Zihnimdeki bu durumu yaratan düşünce kalıplarını değiştirmeye hazırım Kendimi seviyor
ve onaylıyorum Emin ellerdeyim

DALAK
Sabit fikirler ve saplantılar Birşeyler hakkında sürekli tedirginlikler ve endişelere sahip olmak
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Emin ellerdeyim Her şey yolunda

DEPRESYON
Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynaklanan kızgınlık Umutsuzluk
Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum Kendi hayatımı yaşıyorum

DİSK KAYMASI
Hayat tarafından hiç desteklenmediğini sanma Kararsızlık
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Yaşam tüm isteklerimi destekliyor Her şey yolunda

DİŞETİ KANAMASI
Hayatta verdiği kararlardan sevinç duymama
Hayatımda verdiğim kasrarlar daima doğru Huzur içindeyim

DİZ RAHATSIZLIKLARI
İnatçı ego ve gurur Eğilmezlik, esnek olamama Korku Teslim olmama
Olayların karşında rahatlıkla eğiliyorum ve yaşadıklarımı sevgiyle kabul ediyorum

DÜŞÜK
Gelecek korkusu Doğru zaman olmadığı düşüncesi
Hayatımda daima Tanrısal eylem gerçekleşmekte Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum
Herşey yolunda

EGZAMA
Soluk kesici kin Zihinsel patlamalar
Uyum ve barış, sevgi ve mutluluk beni kuşatıyor Evren güvenli, güvendeyim

ENFEKSİYON
Sinirlenme, öfke, sıkıntı
Rahat, sakin ve uyumlu olmayı seçiyorum

FELÇ
Korku, dehşet Bir durumdan ya da bir kişiden kaçış Direnme
Tüm hayatla birim Her durum için tam anlamıyla yeterliyim

FITIK
Kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler Gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade
Zihnim hafif ve uyumlu Özgürüm Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum

GASTRİT
Süregelen rahatsızlık Kaygılar Endişeler
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorumEvren güvenli, güvendeyim

GAZ SANCILARI
Sıkı tutma Korku Sindirilmiş fikirler
Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum

GEĞİRME
Korku Hayatı çok hızlı biçimde içine tıkıştırma
yapmak istediğim herşey için yeterli vaktim var Huzur içindeyim

GÖZ RAHATSIZLIKLARI

*Astigmatizm
"Ben" sorunu Kendi benliğiyle karşılaşmaktan korkma
Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye hazırım

*Glokom
Katı bir bağışlamazlık Çoktan beri süren incinmelerin
Sevgi ve şefkatle bakıyorum baskısı Bunlara boğulmuş olma

*Hipermetrop
Şimdiden, yaşanan andan korkma
Evren güvenli, güvendeyim

*Katarakt
Geleceğe neşe ve umutla bakamama
Hayat sonsuz mutluluk içeriyor Her yeni anı yaşamak istiyorum

*Keratit
Aşırı öfke Birisine vurma isteği
İçimden akan sevginin gördüğüm herşeyi iyileştirmesine izin veriyorum Barışı seçiyorum
Herşey yolunda

*Miyop
Gelecekten korkma, önünde olana güvenmeme
Tanrısal rehberliği kabul ediyorum Yaşam sürecine güveniyorum Emin ellerdeyim

*Şaşılık
Dışarıda olanları görmek istememe Ayrı amaçlar içinde olma
Görmem iyi ve güvenli bir şey Huzurluyum

GRIP
Kitle olumsuzluğunu ve inançlarını benimsememe Korku İstatistiklere inanma
Ben grup inançlarının ötesindeyim Tüm tıkanıklıktan ve etkilerden kurtuldum

GUATR
Acı çektirildiği ve cezalandırıldığı için nefret duyma Kendini kurnan olarak görme Hasyatta kendini engellenmiş hissetme
Hayatımın hakimi, yöneticisi benim Kendim olmakta özgürüm

GUT
Herşeye hakim olma, üstün olma arzusu Sabırsızlık, öfke
Güvendeyim ve tehlikelerden uzaktayım Kendimle ve başkalatyla barış içindeyim

HAZIMSIZLIK
Korku, endişe, dehşet hissetme Sızlanma homurdanma
Tüm yeni deneyimler sakinlikle kabul ediyor ve özümsüyorum

HEPATİT
Değişikliğe direnme Korku, öfke, nefret Karaciğer öfke ve gazabın yeridir
Zihnim arınmış ve özgür Geçmişi sevgiyle bırakıyorum ve yeniliklere sevgiyle kucak açıyorum

HİPOGLİSEMİ
Hayatın sorumlulukları, yükleri yüzünden bunalma "Hayatın hiçbir anlamı yok" tarzında duygu ve düşünceler
Şimdi hayatımı aydınlık, kolay ve neşe dolu kılmayı seçiyorum

HORLAMA
Eski düşünce kalıplarından vazgeçmeme
Zihnimden içerisinde sevgi barındırmayan her şeyi atıyorum Geçmişi arkamda bırakarak
yeni ve önemli olana doğru gidiyorum

İDRAR TUTAMAMA
Duygusal taşma Duyguları yıllarca kontrol altında tutmanın birikimi
Hissetmeye hazırım Duygularımı ifade etmem iyi ve güvenli Kendimi seviyorum

İDRAR YOLU İLTİHABI
Öfke, kızgınlık, suçlama
Hayatımda sadece sevindirici deneyimler yaratıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum

İKTİDARSIZLIK
Cinsel baskı, gerilim,suçluluk duygusu Toplumsal inançlar benimsene Eski eşe karşı kin duyma Anneden korkma
Artık cinsel gücümün kolaylıkla ve keyifle iş görmesine izin veriyorum Yaşamak çok zevkli

İLTİHAPLANMA
Korku ve çok güçlü öfke
Ben sakinlikle, kendi merkezimde kalarak düşünüyorum

İNME
Vazgeçme Direnme Değişikliktense ölmeyi yeğleme Yaşamayı reddetme
Hayat değişimin kendisidir Ben yeniliklere kolaylıkla uyum sağlayabilirim Hayatı, geçmişi,
şimdiyi ve geleceği kabul ediyorum

İNTİHAR
Yaşamda hiçbir çıkış yolu görememe
Evren güvenli, güvendeyim Her zaman çıkış yolu vardır

İSHAL
Korku, reddetme, kaçış
Benim bedenim kusursuz işleiyor Hayatla barış halindeyim

KABIZLIK
Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme Geçmişe saklanıp kalma Cimrilik
Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum Hayatın içimden akmasını
kabul ediyorum

KALP RAHATSIZLIKLARI
Uzun süreden beri yaşanılan duygusal sorunlar Sevinçten yoksunluk Kalbin katılaşması Fazla çabalama Aşırı duygusal ve zihinsel gerilim altında olduğuna inanma
Sevinç Sevinç Sevinç Sevincin zihnimden bedenimden ve hayatımdan akmasına
sevgiyle izin veriyorum

*Trombozu
Kendini yalnız ve panikte hissetme "Ben yeterince iyi değilim, yaptığım yeterli değil, asla başaramayacağım" düşüncesi
Hayatla birlik içindeyim Evren güvenli ve beni destekliyor Her şey yolunda

*Krizi
Para ve mevki uğruna kalbindeki tüm neşe ve sevinci yok etmek
Neşe ve sevinci kalp merkezime geri getiriyorum Herkese sevgiyle davranıyorum

KANGREN
Zihinsel marazilik Zehirli düşüncelerle yaşama sevincini boğma
Artık uyumlu düşünceleri seçiyor ve yaşam sevincinin içimden sevgiyle akmasına izin veriyorum

KANSER
Derin bir biçimde incinme, yaralanma Uzun zamandır süren kızgınlık İnsanı için için yiyen derin bir üzüntü veya sır Nefret etme
Geçmişte yaşananlar sevgiyle bağışlıyor ve özgür bırakıyorum Dünyamı sevinçle doldurmayı seçiyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum

KAŞINTI
İnsanın kendi doğasına zıt düşen arzular duyması Doyumsuzluk Vicdan azabı Kaçmak ve kurtulmak isteği
Şimdi ve burada huzur içindeyim Evren benim tüm ihtiyaç ve arzularımı yerine getiriyor
Benim için hayırlı olanı kabul ediyorum

KAZALAR
Düşüncelerini dile getirmeye çekinme Otoriteye başkaldırı Şiddete ve zor gücüne inanma Kazalar biz kendimize çekeriz
Bendeki bu durumu yaratan düşünce kalıplarını terk ediyorum Evrenle barış halindeyim ve
çok değerliyim

KEKELEME
Güvensizlik Kendini ifader eksikliği Ağlamasına izin verilmemiş olması
Düşüncelerimi açıklıkla ve rahatlıkla açıklamakta özgürüm Kendime güveniyorum Kendimi ve
başkalarını seviyorum

KILLANMA
Üstü örtülü öfke Derin korku Suçlama arzusu Suçlanma korkusu Kendi bedenine değer vermeme
Ben kendimin sevgi dolu evebeyniyim Seviliyor ve onaylıyorum Emin ellerdeyim Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum

KISIRLIK
Korku ve yaşam sürecine güvenmeme Analık-babalık deneyimine ihtiyaç duymama
Yaşam sürecine güveniyorum Ben daima doğru yerde ve zamanda, doğru şeyler
yapıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum

KİSTLER
Geçmişteki acı veren olayları sürekli hatırlama ve düşünme Yanlış, marazi gelişme
Tüm yaşadıklarım benim deneyimin için gerekli ve güzel olaylarBen onları sevgiyle
anıyorum Kendimi seviyorum

KOLESTROL
Mutluluğu kabullenmekten korkma ve kaçma
Hayatı sevmeyi seçiyorum Mutluluk kanallarım sonuna kadar açık, neşeyi kabul ediyorum

KOLİK
Zihinsel öfke, sabırsızlık Bulunduğu ortamdan sıkılmak, rahatsız olmak
Bu çocuk sadece sevgiye ve sevecen düşüncelere tepki verir Güvende olduğunu
hissetmek ister

KOLİT
Güvensizlik Bitmiş olanı bırakamama
Hayatın mükemmel ritminin ve akışının bir parçasıyımHerşey tanrısal bir düzen içinde

KOMA
Şiddetli korku Birisninden ya da birşeyden kaçış
Seni güvenlik ve sevgiyle kuşatıyoruz Sana sevgi dolu iyileşebileceğin bir ortam yaratıyoruz

KONJONKTIVIT
Bir beklenti ile ilgili öfke ve düş kırıklığı
Sevgi dolu gözlerle bakıyorum yaşama Uyumlu bir çözüm var ve ben onu kabul ediyorum

KRAMPLAR
Gerilim, korku, sıkı tutma, sürdürme
Gevşiyor ve zihnimin rahatlayıp sakinleşmesine izin veriyorum

KULAK İLTİHAPLARI
Öfke İşitmek istememe Çok fazla gürültü, karışılık Tartışan ana-baba
Uyum beni kuşatıyor Hoş ve güzel olanı sevgiyle dinliyorum

KULAK ÇINLAMASI
Dinlemeyi reddetme İç sesini işitmek istememe İnatçılık
Yüksek benliğime güveniyorum İç sesimi sevgiyle dinliyorum Ben bir sevgi merkexiyim

KURDEŞEN
Pireyi deve yapmak Gizli korkular
Hayatımın her köşesinde barış ve huzur var

KUSMA
Fikirleri şiddetle reddetme Yeni'den korkma
Hayatı güven içinde ve neşeyle sindiriyorum Bana yalnızca hayırlı şeyler gelir, ben de yalnızca hayırlı şeyler yaparım

LARENJIT
Konuşamıyacak kadar çok kızma Söylemek istediklerini söylemekten çekinme Otoriteyle anlaşamama
Arzu ettiklerimi söylemekte özgürüm Söylediğim herşey takdir ve onay görüyor barış halindeyim

LENF HASTALIKLARI
Zihnin artık -sevgi ve mutluluk- üzerine kesinlikle odaklanmasının uyarısı
Şimdi yaşama sevincine tamamen odaklanmış durumdayım Hayatla uyumlu olarak akıyorum

MANTAR HASTALIĞI
Başkalarının sizi üzmelerine ve sinirlendirmelerine izin vermeniz Kendinizi yeterince iyi ve temiz hissetmemeniz
İç huzurum var ve herşeyi seviyorum Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Hiçbir güç benim üzerimde güce sahip değil özgürüm Kendime güveniyorum

MEME RAHATSIZLIKLARI
Aşırı annalik etme Aşırı koruma Zorbaca bir tutuma varan aşırı müdahale Kendine bakmayı reddedip, herkesi kendi önüne geçirme
Ben önemliyiyim ve değerliyim Artık kendime sevgiyle ve keyifle özen gösteriyorum Başkarına kendileri olma özgürlüğünü tanıyorum Hepimiz güvendeyiz

MİGREN
Kusursuz olma isteğiyle kişinin kendi üzerine baskı yapması Bastırılmış öfke Hayatın akışına güvenmeme Cinsel korkular
Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve evrenin tüm ihtiyaçlarımı en güzel biçimde karşılayacağına inanıyorumYaşama güzel

NASIRLAR
Katılaşmış kavramlar vr fikirler Katılaşmış korku
Yeni fikirleri ve yolları denemenin güvenli ve güzel olduğuna inanıyorum Hayırlığı olana açığım ve onu sevgiyle kabul ediyorum

NEVRALJİ
Kendini bir suç için cezalandırma İletşim sorunu nedeniyle kendine eziyet etme
Kendimi bağışlıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorumTüm iletişimlerim sevgi dolu

NEZLE
Aynı anda pek çok şeyin olup bitmesi Zihinsel karmaşa, düzensizlik Küçük incinmeler Her kış nezle olurum düşüncesi
Zihmimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var
Her şey yolunda

NÖBETLER
Aileden, kendinden ya da yaşamdan kaçış
Ben evrende güvendeyim ve kendi evimdeyim

OMURGA EĞRİLİĞİ
Hayatla uyum içinde akma isteğinden yoksunluk Korku Eski fikirlere tutunma Hayata güvenmeme
Tüm korkularımdan arınıyorum Evren güvenli Sevgiyle kendimden emin bir şekilde dimdik yürüyorum

KAMBUR
Hayatın yüklerini taşıma düşüncesi Kendini çaresiz ve umutsuz hissetme
Sırtım dik ve özgürümHayatım her gün daha iyiye gidiyor Kendimi, seviyor,onaylıyorum

OSTEPOROZ
Hayatta artık hiçbir desteğinin kalmadığına inanma
Ben kendime yeterim ve kendi hayatımın desteğiyimHayat beni sevgi dolu yollarıyla destekliyor Her şey yolunda

ÖKSÜRÜK
Dünyaya bağırma isteği "Beni görün ve dinleyin"
Ben önemseniyor ve takdir ediliyorum Ben kendime yeterliyim

PANKREAS İLTİHABI
ReddetmeHayat tatlılığını yitirdiği için öfke ve düş kırıklığı hissetme
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Hayatımda kimseye ihtiyaç duymadan sevgi ve neşe yaratacak güçteyim

PARAZİTLER
Gücünü dış etkilere teslim etme Başkalarınınkontrolüne izin verme
Gücümü sevgiyle geri alıyor ve tüm parazitlerden kurtuluyorum

AĞIZ KOKUSU
Öfke ve intikam düşünceleri Yoz eğilimler, dedikoduculuk Kötü düşünceler
Sevgi dolu nazik ve dostça konuşuyorum Geçmişi sevgiyle bırakıyor ve sadece sevgi
ifadelerini hayatıma alıyorum

PROSTAT
Erkekliği zayıf düşüren zihinsel korkular Vazgeçme Cinsel baskı ve suçluluk duygusu Yaşlanmaya inanma
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ruhumun genç olduğuna inanarak kendi gücümü kabul ediyorum

RAŞİTİZM
Duygusal olarak kötü ya da yetersiz gelişme Sevgi ve güven yoksunluğu
Evren güvenliEvren beni seviyor Ben kendime yeterim

ROMATİZMA
Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş, kurban gibi hissetme Sevgi eksikliği ya da yokluğu Kronik acılık İçerleme
Kendi deneyimlerimi kendim yaratıyorum Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum

SAFRA KESESİ TAŞLARI
Acılık, keskinlik Katı düşünceler Suçlama, mahkum etme Kibir
Geçmişi sevgiyle bırakıyorum Hayat çok tatlı

SAĞLIK
Duymak istememe Reddetme, inatçılık, kendini tecrit etme
Tanrısal olanı dinliyorum Her şey O'nun sesi İşittiğim her şey bana neşe veriyor

SALGI BEZLERİ RAHATSIZLIĞI
Harekete geçiren ve ileriye yönelten düşüncelerin zayıflığı Kendini baskı altında tutma ve çekinme
Gerek duyduğum tüm fikirlere ve faaliyetlere sahibim İleri doğru adım atma cesaretim var

SARA
Zülm duygusu Hayatı reddetme Büyük mücadele verme duygusu Kendine karşı zorbalık
Hayatın sonsuz güzelliğini yaşamayı seçiyorum Hayatla barışığım

SARILIK
İçsel ve dışsal önyargı Dengesiz muhakeme
Kendime ve tüm canlılara karşı hoşgörü, şefkat ve sevgi duyuyorum

SEDEF HASTALIĞI
İncitilmekten korkma Kendi duygularını uyuşturma Duygularının sorumluluğunu kabullenmeyi reddetme
Hayatta benim için en iyi olanı hak ediyorum Sevinçli olan herşeyi kabul ediyorum Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum

SELÜLİT
Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma
Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum Affediyorum Hayatı sevmek ve tadına varmak
için özgürüm

SIRT RAHATSIZLIKLARI

*Alt Bölüm
Para konusunda korku Mali destekten yoksunluk İşini sevmeme
Yaşam sürecine güveniyorum Evren benim gereksinim duyduğum herşeyi sağlayacaktır
Evren güvenli, ben güvendeyim

*Orta Bölüm
Suçluluk duygusu ardındaki tüm ıvır zıvır'a saplanıp kalma
Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum Geleceğime sevgiyle ve güvenle bakıyorum Kendimi afediyorum

*Üst Bölüm
Duygusal destekten yoksunluk Sevilmediğini hissetme Bu yüzden kendi sevgisini de gösterememe Hayat sorumluluğunun ağır
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Evren beni seviyor ve destekliyor gelmesi

SİNİR BOZUKLUĞU
Ben merkezcilikHep kendini düşünerek doğal iletişim yollaını kapatma
Yüreğimi sevgiye açıyor ve paylaşmayı seçiyorum

SİNİRLİLİK
Korku, endişe, mücadele ve acele etme Yaşam sürecine güvenmeme
Yaşam yolunda her şey için bol vaktim var Acele etmeden yürekteniletişim kuruyorum

SİNÜZİT
Yakın bir kişiye sinirlenme
Huzur ve uyumun beni kuşattığını ve her şeyin yolunda olduğunu ilan ediyorum

SİSTİT
Endişe Eski fikirlerin altında olma Kızgınlık
Eskiyi kolaylıkla ve sevgiyle bırakıyor Yeniye hoş geldin diyorum Emin ellerdeyim

SİYATİK
İki yüzlü olduğunu düşünüp kendine kızma para ve gelecek için endişelenme
Benim için hayırlı olanı kabul ediyorum Evren güvenli, ben güvendeyim

ŞEKER HASTALIĞI
"Keşke öyle olsaydı" düşüncesinden kaynaklanan özlem İdareyi hep elinde tutma isteği Derin keder Hayatın anlamını yitirmesi inatla afetmeme
Bu an sevinçle dolu Keşke diye bir şey yok Tüm deneyimlerim benim gelişimim için Yaşamdan tat almayı seçiyorum

TANSİYON RAHATSIZLIKLARI

* Yüksek
Uzun süreden beli gelen çözülmemiş duygusal sorun
Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum Huzur içindeyim

*Düşük
Çocuklukta yaşanan sevgi eksikliği "Ne anlamı varki, nasıl olsa bir işe yaramıyacak düşüncesi
Ben kendimi seviyor ve onaylıyorum Yaşantımı sevinç kaynağına dönüştürmeye karar verdim

TIRNAK YEME
Düş kırıklığı ve kendini içten yiyip durma
Kendi hayatımın sahibiyim ve hayatımı sevinçle yönetiyorum

TİKLER
Korku Başkaları tarafından gözlendiği hissi
Herkes beni beğeniyor ve onaylıyor Herşey yolunda Evren güvenli

TİMÜS
Bağışıklı sistemini yöneten salgı bezi Hayat tarafından saldırıya uğrandığını hissetme Herkes bana saldırmak için bekliyor, beni sevmiyorlar düşüncesi
Evren güvenli , ben güvendeyim Herkes beni seviyor ve iyiliğimi istiyor Hem içimde hem dışımda güvendeyim

TROİT
Aşağılanma duygusu Yapmak istediklerini hiç yapamıyacak olduğuna inanma ve korkma
Evren beni seviyor ve destekliyor İstediğim her şeyi yapmaya muktedirim

*Çok çalışması
Dışlanmışlık hissinden doğa öfke, gazap
Ben hayatın merkezindeyim Herhes beni seviyor, beyeniyor ve onaylıyor

*Az çalışması
Yaşamdan, mücadeleden vazgeçme Kendini umutsuz bir biçimde bastırılmış hissetme
Kurallarını kendimin koyduğu sevgi dolu bir yaşamı seçiyorum Her halimle özgürüm

UÇUKLAR
Öfkeli sözleri kendi içinde kurma, içinde kavga etme ve bu duyguşarı ifade etmekten korma
Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaşıyorum ve kendimi seviyorum Her şey yolunda

UYKUSUZLUK
Korku Yeterli olamama duygusu Suçluluk
Yaşadıklarımı sevgiyle bırakıyor ve huzur dolu bir uykuya dalıyorum

UYUZ
Hastalıklı düşünme biçimi Başkalarının sizi üzmelerine ve sinirlendirmelerine izin verme
Ben hayatın canlı, neşeli ve sevgi dolu bir ifadesiyim Ben kendi kendimin efendisiyim

ÜLSER

Korku Yeterli olamama duygusu Suçluluk
Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Huzurluyum Sakinim ve her şey yolunda

VARİS
İşini ya da bulunduğu yeri sevmeme Hevesin kırılması Taşıyabileceğinden daha fazla yük altında olduğunu düşünme
Hayatı ve yaptığım işi seviyorum Elimdekiler için şükrediyorum Herşeyi sevmeyi seçiyorum

VEREM
Bencillikten ağır ağır eriyip gitme Sahiplenme herşeye egemen olma duygusu Gaddarlık intikam arzusu üzerinde mayalandırma
Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum İçerinde yaşayacağım sevgi ve barış dolu bir dünya yaratıyorum

YATAĞA İŞEME
Anne-babadan, özellikle babadan korkma
Seni seviyor, anlyor ve şefkatle kucaklıyoruz Sen güvendesin

YORGUNLUK
Can sıkıntısı, yaptığı işi sevmeme
Hayat bana coşku veriyor, istek ve enerji doluyum

ZONA
Ayakkabının öteki tekinin de düşmesini bekleme Korku ve gerilim Her şeyin kendi hakimiyeti altında olmasını isteme
Gevşiyor ve zihnimin rahatlayıp sakinleşmesine izin veriyorum Yaşam sürecine güveniyorum
Her şey yolunda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com